[RIOS ERROR] Call of Duty: Modern Warfare (2019) - LOGOUT.hu Hozzászólások [RIOS ERROR]

Call of Duty: Modern Warfare (2019) - PC játékok fórum

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR]

hozzászólások

[RIOS ERROR]

CptAdamica
(veterán)
Blog
[RIOS ERROR]

Őrületes mennyiségű csalót bannoltak egyetlen nap alatt a CoD: Warzone-ból
Azért tényleg nagyon durva, hogy 100k csalót vágtak ki és mennyi lehet még. Ma is gyerek mögém kerül, észreveszem elkezdtem lőni és 1mp alatt ledarál. Jön a killcam, a célkereszt végig a fejemen, nulla recoil és látszott, ahogy földre kerülök, ahogy szépen követte a célkereszt a fejemet a földre, semmi mellé lövés. Kíváncsi leszek arra az 1 évig fejlesztett anti cheatre.


jozefgucci1
(addikt)
Blog
[RIOS ERROR]

Az is dúrva , hogy kiraktak ennyi csalót ,de a legdurvább , hogy " nem rendelkezik játékba épített csalásellenes-rendszerrel " :W 2019-ben kiadni egy ingyenes játékot mekkora öngól már .


Laraxior
(titán)
[RIOS ERROR]

Allitolag hardver alapu a ban, ugy azert nem olyan rossz. Ha tenyleg igaz. Bar gondolom az is megkerulheto


konci79
(őstag)
Blog
[RIOS ERROR]

Igen.. Én csodálkozva olvasom itt a killeket, én már egynek is örülök... Egyszerűen hihetetlen, hogy szinte semmi sikerélményem nincs, nem vagyok pro, de azért annyira sz.rnak se gondolom magam, ami indokolná,hogy szinte senkit se tudok lelőni. Ma is Sniperral 2x eltalálom messziről ( távcsővel is alig látszott), erre assaulttal simán leszedett 2 kis sorozattal. Én meg elsőre fekszem vagy meg is pusztulok rögtön. Ezzel nem nagyon tudok mit kezdeni.


csibe1
(addikt)
[RIOS ERROR]

Igen, állítólag azt is meg lehet kerülni. Egy videó is van róla ahol erről beszél a srác.
Itt vagy a másik topikban linkelve volt valamikor: [link]


CptAdamica
(veterán)
Blog
[RIOS ERROR]

Megnéztem a srác legújabb videóját: Warzone SBMM I Bot lobby-t mindenkinek! és amúgy érdekes dolgokat mond. Amúgy azt én is éreztem, hogy ha délelőtt játszok, akkor sokkal jobb lobby-kat kapok, na meg sokszor néztem jackfrags, westie meg drdisrespect stream-jeit is és az a durva, hogy az általuk megölt játékosok szinte mindig kis szintűek és az a vicces, hogy az engem megölő játékosok szintje meg mindig magas. :D


csibe1
(addikt)
[RIOS ERROR]

Ránéztem, azt hittem a Ferivel beszélgetnek. :D

Az is benne van, de a K/D arány érdekesebb.
Előfordult, hogy 1-2-es szintű emberke volt a legjobb a szerveren. Biztos nem csalt 75 killel, a másodiknak meg talán 41 volt. :DDD
Nem tudom mit csinálnak, de valami biztos van, mert egyik körben vagy 2-3-ban jó minden, aztán meg esek kelek, mintha mellé lőnék. :F


Acheron
(őstag)
[RIOS ERROR]

Nem szokásom feladni, ha belekezdek valamibe :N De azért még emlékszem, amikor a hagyományos billentyűről áttértem egy middle billentyűzettre, és egyben a G403 -at cseréltem G502 -re, mekkora törés volt a játékban megszokni az új perifériákat - gondolom ez a kontrollerre hatványozottan igaz. De jó lesz az, érzem :DDD Jövő hónapban bezsákolom az MW1 és (főleg) 2 remasterd verziókat - mire végzek a három Campaign -al, remélem megjön a rutin a kontrollerre is.
#27258sinick: Akkor már működik? Örülök, ha megoldódott - bárhogy is.
#27261CptAdamica: Nem lehet eleget :( . Nap mint nap vannak ügyesfickók - érzésre a WZ (plunder) -ben többel találkozok (Olyan távol van, hogy sniperrel nem bírom kiszedni, erre valami puttyogó SMG -vel visszalő és ledarál, stb) Bosszantó, ezért is mozgok leginkább multi vonalon - ott is van sunnyogó, de arányaiban kevesebb (legalábbis én így érzékelem).


CptAdamica
(veterán)
Blog
[RIOS ERROR]

Ja, amúgy gondolom a Plunderben húzzák a csaló acc-okat, azért van ott több.


tupacamaru
(veterán)
[RIOS ERROR]

Plunder-ben alig van csaló, van hogy hetekig nem találkozok eggyel sem. Az hogy valaki szerint mindenki csak ha lelövik, attól még nem biztos hogy csalnak is.

[ Szerkesztve ]


Acheron
(őstag)
[RIOS ERROR]

Tény, de 1000h+ óra játékba tolt idő után feltűnnek az anomáliák...


gjung44
(tag)
[RIOS ERROR]

aki a pálya szélén gyüjtögeti a pénzt, nem csoda hogy nem találkozik velük. ugorj a storage-be minden meccsen aztán te is találkozni fogsz velük. van böven, csak nem a plunderezöket hajkurásszák hanem fegyvert fejlesztenek


WaterWave
(veterán)
[RIOS ERROR]

Most raktam az egészet újra...
CD tartalom felmásolása után a játéktartalom kezelésénél 16 darab letölthető csomagom van, de nincs benne a multiplayer pack 1
Most netről szedi az 1.41 verziós cod frissítést, de azzal se lesz szerintem jó...
Tehát újrarakás után szűz ssd-re sincs ilyen packom... Mi a szhart csináljak még...?


nitro16
(senior tag)
[RIOS ERROR]

Nem emlékszem már fejből de nekem úgy rémlik, hogy nincs is külön multi pack 1 hanem a multi pack 2 kell a multizáshoz. Én mindig felraktam a campain pack kivételével az összes MW packot amit listázott. Probáld meg így.


WaterWave
(veterán)
[RIOS ERROR]

Rendben


csibe1
(addikt)
[RIOS ERROR]

Akkor szerencséd van? Párszor úgy leszedtek, hogy ha volt killcam (valamiért nem mindig van) csak pislogtam ez meg hogyan sikerült neki. Biiiiztos annyira übrpróóó játékos, hááát persze ;] :D


csibe1
(addikt)
[RIOS ERROR]

Nem PS5-ön játszok, de kérdezd meg egy ismerősödet aki szintén PS5-ön játszik, hogy neki milyen könyvtárak vannak letöltve. Ha neki van valami multiplayer pack 1 nevű könyvtára feltölthetné valahová,letöltöd és bemásolod hátha működik a dolog.

Amúgy guggli a barátod: multiplayer pack 1 missing ps5

[link]
"Nos, ha megosztja a játékokat, jelentkezzen be az elsődleges fiókba. Lépjen be a modern hadviselésbe, és a menüben menjen jobbra az mw -hez, és azt kell mondania, hogy a letöltés felfüggesztve a kampányok és a multi számára. Kattintson bármelyikre felfüggesztett letöltésre, és megjelenik egy előugró menü. Nyomja meg a letöltés minden csomaghoz gombot, és lépjen ki a játékból, jelentkezzen be újra saját fiókjába, és hagyja letölteni. Miután mindezt letöltötte, saját fiókjával folytathatja a játékot. "

Guggli fordítás amúgy, de hátha segít.
Érdemes körülnézni külföldi fórumokon, mert jó eséllyel előbb találsz megoldást. :)


WaterWave
(veterán)
[RIOS ERROR]

Működik el se hiszem...
Újrarakás megoldotta a problémát...


nitro16
(senior tag)
[RIOS ERROR]

Na jólvan, látod mondtam én... jó játékot. ;]


nutella1
(őstag)
[RIOS ERROR]

Mellébeszélés. Profit orientált senkiháziaknál sohasem lesz hardver alapú ban. Cikkezni lehet cikkeznek róla. De csak a hülye hiszi el az elé tárt cikkek valóságát.

[ Szerkesztve ]

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR]