CNS Globe HD - Autó+mobil fórum

üzenetek

hozzászólások


viraga
(tag)

Sziasztok. Két bajom van a géppel. Apróságok, de idegesítő.

1. formáztam a memóriát a "gyári" menüből a beállításokon belül (semmilyen navigációs program nem volt rajta), ettől eltűntek a háttérképek. Az a pár db ami a bal felső sarokban lévő ikonnal váltható, mind eltűnt. Formázás után egy CNS feliratos képet rakott be (ami addig azt hiszem nem volt a képek között), ez majdnem fehér, emiatt nem látszanak az ikonok feliratai. Idegesít. Reset nem segít. Próbáltam winCE felületen berakni vmit (nekem egy egyszínű fekete jó lenne), RF2 mappa, azon belül Wallpaper, 2 almappával, 800x480-as jpg-t és bmp-it is próbáltam, a kis előnézeti kép meg is jelenik azon a sávon, de hiába bökök rá, nem csinál semmit. Milyen trükk van még? Formátum, fájlméret, felbontás, fájlnév? Akinek rajta vannak a gépén ezek meg tudná osztani vhogy? Leginkább az egész mappát...

2. Szgépre volt kötve usb módban, lehúztam, onnantól kezdve a képernyő érintésre mindig pittyeg, akkor is ha kikapcsolom a hangbeállításoknál. (Ki van véve a pipa, ki is volt mindig is, mert zavar ez a kattogás.) Formáztam, gyári visszaállítás, reset többször, de akkor is kattog. Akár ott a pipa, akár nincs. WinCE alatt hangbeállításokon belül le tudom némítani, de ez a beállítás nem marad meg, újraindítva megint kattog.

A készüléken lévő rom az (a legfrissebb) ami letölthető a cns honlapját követve (ezzel vettem, nem frissítettem). Merjem ráfrissíteni az azonos verziót? Megoldaná ezeket a problémákat?

üzenetek