CNS Globe HD - Autó+mobil fórum

üzenetek

hozzászólások


khorvat
(senior tag)

Hi!

Adott egy CNS Globe HD navi és az a problémám, hogy nincs hálózati töltő az eladó elfelejtette a csomagba tenni remélhetőleg jövőhéten postán sikerül megszereznem majd!
Ezentúl most már nem hajlandó elindulni sem ki/be kapcs gombra utána olvastam
(#809) peti85 hsz-e talán segít, ezt hálózati töltő nélkül számgép és USB kábel töltést választva is eltudom játszani?
Vmint mikor usbről sikerül indítani a navit 1mp marad hogy válasszak a háttértár , média eszköz vagy töltés opciókból, ha nem vagyok elég gyors Windows eszközként vágja magát fel a win7hez.
Ami még érdekes Igo primo okosítás után belépve az akksinál 255%ot ír elvileg most tölti magat PCről, ez normális vagy vmi hibára utal?
Kérdés mit tegyek vele ez egy garanciából visszakapott cseredarab, ennek vagyok új tulajdonosa, dobjam vissza újra garanciába ezek valóban ilyen nagy%ban adják be a kulcsot? Vagy várjam meg a hálózati töltőt játszam el vele a dupla reset 14 óra várás mókát és elvileg minden ok lesz ezek után?

Még annyi hogy az egész ugy kezdődött nálam hogy usb töltés alatt a képernyő csíkosra fagyott, aztán észre vettem hogy a kapott USB kábel elég gáz ha nem szorítom erősen fele a készülékben marad, ez is ismerhiba vagy kaptam egy kaki USB kábelt hozzá, ez apró gond ha használhatok mást is a gyárin kívül!

[ Szerkesztve ]

üzenetek