Cyberpunk 2077 - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


CJ4567
(veterán)

2.0 óta RT-hez minimum szerintem a 10GB, de ajánlott a 12GB, 8GB-al talán közepes textúrákkal menne, de ezt nem próbáltam amikor 3070-em volt, hanem inkább kikapcsoltam a RT-et.

[ Szerkesztve ]


rup1u5
(nagyúr)

Raszterben tényleg brutál. RT nem volt szempont mikor váltottam így utána sem néztem mit tud. Azt hittem gyengébb lesz mint a 3070 úgyhogy meg is lepődtem, hogy gyorsabb ott is. FSR-el én viszont nem tudok megbarátkozni ebben a játékban. Írtozatos shimmeringet produkál fűnél és pálmafáknál.


McW1
(tag)

Emlékszem a megjelenés után pár hónappal olyan 1.2-1.3 verzió környékén kifejezetten butítottak rajta ami a lod/draw distance/asset streaming stb. részét érintette az engine-nek, de jóval később és főleg 1.5 után szerintem nagyon szépen rendbe rakták grafikailag a játékot, manapság pedig (már ha van hozzá vasad persze) mindenféle textúra és lighting pakkokkal, PT-vel szerintem az egyik legszebb gamma a piacon (egyelőre...)

[ Szerkesztve ]


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

quality modban kb elfogadhato, bar pl motoron auraja van Vnek.


Vesa
(veterán)

"máskülönben, semmi extra"

:D :))


cyberkind
(félisten)

Vicces vagy nem, én ezt látom magamnál, próbáltam minden felbontást, minden beállítást, és nem igazán adja, totál másra emlékeztem, de mindegy, mivel majdnem kifutok a vramból már 1440p-n is ha minden on (4K-n halál van, de nem az fps miatt), inkább elnapolom a game-et, mert semmi textúra csomagot nem tudok betenni a Hogan-esen kívül, márpedig jó lenne kigyomlálni a vanilla karaktereket.

[ Szerkesztve ]


Vesa
(veterán)

Tényleg nem tudom, mit érezhetsz ennyire rossznak, mert nem történt átfogó grafikai változtatás a játékon. AHogy már íták előttem, reszeltek az RT-n, kiicsit a PT-n, de egyik sem eredményez olyan hatást amit leírsz. Nem tudom mi lehet a probléma nálad.


cyberkind
(félisten)

És csak itt, elővehetek bármit bármilyen állapotban, ez nem jelentkezik sehol máshol, szóval, egyelőre várok, de ahogy írtam, nem sürgős, mert kevés a 16gb vram, addig meg inkább pihentetem.

abridabri
Szintén zenész...

[ Szerkesztve ]


abridabri
(veterán)

Nem csak nála, nálam is csúnya szemcsés a játék ,állóképen nem látszik ,csak mozgás közben ( 4k+ PT+ DLSS Q +FG) film grain off természetesen . Végigpróbálgattam különböző verziós DLSS.dll-ekkel is.

[ Szerkesztve ]


Vesa
(veterán)

De Ő nem szemcsésnek írja le, hanem műanyagnak. Az más problémára utal. Ettől függetlenül passz, tényleg nem tudom mi lehet.


sixpak
(nagyúr)

Alan Wake 2: hold my beer... :D


CJ4567
(veterán)

Pár screenshotot kérhetnénk a játékból?


cyberkind
(félisten)

Tegnap töröltem le, ezért nem szedem le újra, de ha legközelebb előveszm, feldobok párat, x havonta szeretek ránézni, hogy mi történt.


RetepNyaraB
(veterán)

Nekem monitorcsere után (fhd vs uhd) a rdr2 volt nézhetetlen. Valamiért 4k-ban beakadt a fhd felbontás, de közben 4k-ra terhelte a gépet és azt is írta, mintha minden oké lenne és hepi uhd. Szerencsére egy Rockstar launcher kritikus hiba miatt újra kellett húznom az egészet from scratch és mintha nem ugyanaz a játék volna. Megjött a 4k beállítás. Azóta sem értem, de örülök. Esetleg egy clean installt megér.


VikMorroHun
(senior tag)

Vigyél konzervnyitót is! :)


Jorus
(nagyúr)
Blog

Oké :D Testre/páncélra rágyúrok majd, meg van egy minimális hackelés skillem is, meg gránátokkal jó vagyok, de szerintem ebben a harcban hatalmas ide-oda futkosás lesz :D


pandras83
(senior tag)

LOL mégsem áprilisi tréfa volt
(de nyilván az, egy blogon találtam :D) "I don’t like being April-fooled so I made my own."


BoneDragon
(veterán)

Ha a 2,88mb-os verzióval számolok, akkor is majdnem 25ezer db kéne belőle, hogy ráférjen az alapjáték. Jó móka lenne cserélgetni. :D

[ Szerkesztve ]


SaGa59
(őstag)

Nekem a nem lőfegyveres technikák közül a monoszál jött be nagyon. Iszonyú hatékony és egy katanához képest kb háromszor akkor a távon is sebez. Azt mondjuk nem tudom, a Chimera páncélját is viszi-e, de élőerő ellen csak néztem, milyen gyorsan le lehet abálni akár nagyobb tömeget is vele. Amíg nem volt, azt hittem, hátulról lopakodós torokvágásokhoz lesz csak jó, de nem.


Vesa
(veterán)

Az igazi a warez verzió lenne, .arj tömörítéssel, ahol az egyik archive hibás, de ez csak akkor derül ki, ha már végig cserélgette mind a 25k lemezt.

üzenetek