Cyberpunk 2077 - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


AsakuraDave
(őstag)

Hali!

Elég sokáig félre tettem a játékot a kezdeti állapota miatt, de most kedvem támadt végre egy első végigjátszásra. Próbálok modokat feltenni, mert nekem a játékban levő LOD szintje siralmasan alacsony kb prev-prev-prev gent idéző.
Csináltam 2 videót, az egyik mod nélkül a másik LOD mod performance verzió, azaz ami kevésbé csökkentheti az fps számot.
[mod nélkül]
[mod-dal]

Ami még mindig nagyon bántsa a szememet azok a kis "asset"-ek, mint a szemetes zsákok, papírdobozok stb, kb 1,5 méterre elötted tölti csak be őket a játék, ezekre nincs valami jelenleg működő mod? A Phantom Liberty kieg nincs meg így a "not so good drawdistance" mod nem megy, ahogy próbálnám betölteni a játékot egyből crasheli.

Nincsenek dobozok és szemetes zsákok:
Itt már vannak:
LOD mod nélkül még bal szélen az oszlop LOD-ját is be kell, hogy töltse a játék ahogy egyre közelebb kerülök, LOD moddal meg a max LOD van betöltve elég távolról is:

LOD moddal, az oszlop max részletességen van betöltve, de felül ahol fut a srága cső ott az csövet körbeölelő szerkezet nincs teljesen betöltve, ahhoz ugyanúgy közelebb kell menjek mint mod nélkül: MOD nélkül az oszlop csak egy "tömb":

ui.: Illetve még olyan mod érdekelne ami az autók LOD-ját növeli, az is elég tré ahogy jön szembe pár méterről és méterről méterre látom, hogy egyre magasabb részletességű modellre vált az autó.

[ Szerkesztve ]

üzenetek