Cyberpunk 2077 - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


tibaimp
(nagyúr)

Én azokat is el szoktam adni, mikor már olyan sok van, hogy idegesít az inventory-ban, mert nem találom hirtelen a csoki szeletet :B

[ Szerkesztve ]


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

no-perk végigjátszás kész, avagy 3 body/reflex/tech/intelligence/cool. tetejében az alap cyberwaret (és a tetoválásokat) használva, upgradek nélkül: 2.12vel ez még működik, bár 1.3hoz képest a nehézség kb egy másik világ. corpo életút, fast travel nélkül. hackelésnél maradtak az alapok, pl pingem sose lett. cuccot nem vettem semmit árustól.

very hard, kivéve Oda és Smasher, ahol le kellett vennem easyig a játékot, érthető okokból.

kb 24es szint lett a végén, a Sun endinggel: kb 27es cool, 7es tech, minden más 3-5 között (főleg shardokból). értelemszerűleg a nekomatat használtam és lopakodtam.

nehézségre brutális: 2 health potion, kb 60as armor (ami ruhákkal felment 90ig), perkek és cyberwarek hiánya miatt pedig nincs dash, gyakorlatilag nincs smart fegyver (tudtátok, hogy Oda technikailag tyger claw és nem működik rá a dermal implant), nincs dupla ugrás, minimális a hackelés.

hogy nehezítsem a dolgot, Act1ben és Act2 első felében direkt nem lopakodtam: All Foods, Konpeki, Hellman és Evelyn történetszála mind hangos véget ért (kivéve a Cloudsot) és a Raffen Shiv bázisa is ki lett takarítva. Takemura él, bár ott a nehézségi szint elkezdett kaotikus lenni, Act3ban pedig az Ebunikén és főleg az utolsó misszió alatt végig lopakodni kellett.

Mivel minden szintlépéssel egyre nehezebb lett a játék, minimális side questet csináltam: összeszedtem a két ingyenes Thortont Badlandsben, Blistering Love kész, plusz Wakakotol a tetoválás és egy sidequest az "old samurai tapes"nél, mert aktiválódott amikor elmentem mellette. meg talán egy NCPD gig aminél elkezdtek rám lőni.

DLCnek inkább nem álltam neki: Valószínűleg a roncson nem jutnék túl.

komment: talán 15ös reflexxel mehetett volna Oda és Smasher is, dash talán segíthetett volna mitigálni a problémákat.


tibaimp
(nagyúr)

Megszállott vagy, jó értelemben. Hány órád van már benne?
Én itt hagytam abba egyelőre:


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

:R

igazabol azt neztem, hogy 2.00 ota ha nem koltod el a statokat, akkor megmaradnak. szoval nem tudtam, hogy merre induljak a karakterrel, ugy voltam, hogy majd elosztom kesobb. aztan ugy voltam, hogy megy ez.

nem tudom hany oram van benne, covid alatt egy idoben ez volt a lazitos programom amikor semmit nem lehetett csinalni.


Jorus
(nagyúr)
Blog

Na, ez már durván extrém. :D Ehhez képest dobókéssel már-már simán teljesíthető szinte minden.

Oké, a Chimeraval elszöszöltem pár órát és néhány visszatöltést. A szélső ágyukat nem tudtam letépni, mert nincs elég Bodym, hekkelni csak nagy ritkán tudtam, mert alacsony a max RAM-om, így maradt a rohangálás, iramodás, ugrálás, optikai álca. De mivel egy harci kütyü slot van, így váltogatni kell az álcát és a gránátokat, ami külön élmény. A kések alapból kb. semennyire nem sebzik a Chimerat, szóval iramodásokkal kombinált optikai álcával kell olyan területekre mozogni, ahol egy pillanatra elveszíti a vizuális kontaktot, és akkor mehet a gyenge pontokra a stealth critical hit, és úgy szépen lassan le lehet csipegetni a HP sávját. Persze közben el kell kerülni a különböző támadásait, meg a hullámokban támadó drónokat. :D De jó mulatság volt.

[ Szerkesztve ]


mvkly
(senior tag)

Kösz a tippet a Dishonored-re, rég tologattam már :R Azóta pörög a new game+ low chaos/zero kill-el. Odaadnám az egyik vesém egy harmadik részért. Állítólag nem lehetetlen, hogy egyszer elkészül.


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

na ez kb ilyen

DLC valamennyire limitálja a build diversityt, mert muszáj 15 body, 15 reflex és 20 tech ha túl akarod élni Dogtownt. egyébként ha ezen túl vagy Dogtownban, utána már elég jól lehet lopakodni megint kb a végéig.


JoeCockBill
(senior tag)
Blog

mondtam :D


Raymond
(félisten)
Blog

Szviit Dzsiizusz!


tibaimp
(nagyúr)

Az komoly :C ...Jól néz ki!


sixpak
(nagyúr)

Jó lett! :K


Aventador91
(őstag)

a túlzott fanatizmus nem egészséges, csak mondom :DDD


JoeCockBill
(senior tag)
Blog

azé nem a játék logóját varrattam fel :D ez önmagában egy szép minta, kb csak ebben a topikban tudják hogy mi ez. majd jön még hozzá sokminden más


Vesa
(veterán)

:C


looser
(addikt)

Valakinek nincs egy shotja ebből a pozícióból? Ez a TC főnökök tetőtéri lakásába vezető úton készült, csak jó lenne egy szép, sugárkövetéses kép :-)
(ez még az RX580-al készült)


Maelephant
(aktív tag)

Elkezdtem az újrakezdés keretében egy netrunner buildet, nagyon faja, még a nerfek ellenére is, mert smart gun és monoszál meg érdekesebbé teszi.
Továbbra sem győzök rácsodálkozni, milyen lenyűgöző ez a város, mennyire embertelen, kegyetlen a játékbeli világ (ez a küldetésekből és a shardokból is látszik), milyen rohadt jó nők mászkálnak a fiktív térben ... és ... mennyire idegesítőek az irracionálisan viselkedő rendőrök, ezt nemigen sikerült javítaniuk.


AsakuraDave
(őstag)

Hali!

Elég sokáig félre tettem a játékot a kezdeti állapota miatt, de most kedvem támadt végre egy első végigjátszásra. Próbálok modokat feltenni, mert nekem a játékban levő LOD szintje siralmasan alacsony kb prev-prev-prev gent idéző.
Csináltam 2 videót, az egyik mod nélkül a másik LOD mod performance verzió, azaz ami kevésbé csökkentheti az fps számot.
[mod nélkül]
[mod-dal]

Ami még mindig nagyon bántsa a szememet azok a kis "asset"-ek, mint a szemetes zsákok, papírdobozok stb, kb 1,5 méterre elötted tölti csak be őket a játék, ezekre nincs valami jelenleg működő mod? A Phantom Liberty kieg nincs meg így a "not so good drawdistance" mod nem megy, ahogy próbálnám betölteni a játékot egyből crasheli.

Nincsenek dobozok és szemetes zsákok:
Itt már vannak:
LOD mod nélkül még bal szélen az oszlop LOD-ját is be kell, hogy töltse a játék ahogy egyre közelebb kerülök, LOD moddal meg a max LOD van betöltve elég távolról is:

LOD moddal, az oszlop max részletességen van betöltve, de felül ahol fut a srága cső ott az csövet körbeölelő szerkezet nincs teljesen betöltve, ahhoz ugyanúgy közelebb kell menjek mint mod nélkül: MOD nélkül az oszlop csak egy "tömb":

ui.: Illetve még olyan mod érdekelne ami az autók LOD-ját növeli, az is elég tré ahogy jön szembe pár méterről és méterről méterre látom, hogy egyre magasabb részletességű modellre vált az autó.

[ Szerkesztve ]


Raymond
(félisten)
Blog

Ha azon a masodik kepen a tavolban lathato szemeteszsakok szerinted 1,5 meterre vannak toled akkor itt nem a jatek LOD-val van a problema :U


cyberkind
(félisten)

Ez sajnos nem igaz, főleg a 2d-s kocsiknál, ami a kezdetek óta velük van, nagyon gatya a LOD ebben a játékban...

[ Szerkesztve ]


Raymond
(félisten)
Blog

Egyertelmuen nem az alltalanos LOD problemakra gondoltam hanem arra hogy a kollega a 15-20m tavolsagban levo targyakrol azt hiszi/irja hogy 1,5m tavolsagban vannak.

üzenetek