Cyberpunk 2077 - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


proci985
(MODERÁTOR)
Blog

pontosan ez volt az alapotlet :DDD. marmint azutan, hogy kivancsi voltam, elosztatlan pontokkal meddig lehet jutni. meg fast travel es vendorok nelkul. bonuszkent 3 intelligencet cosplayelve ameddig ment. ld a GYM / Animal hideout a fobejaraton belove nem annyira extrem, mint a fokapun betorni az Arasaka HQba, de majdnem :DDD.Takemurat 3 oramba telt elve kihozni miutan majdnem teaztam egyet Hanakoval.A repter meg szo szerint 5-6 ora volt valos idoben tobb strategiavaltassal, mikozben ingame ilyen 70 perc lehetett.

igy very hardon a legnehezebb fokozaton talan a Prey, Dishonored 1-2, Deus Ex 1 / Mankind Divided es a Far Cry 2 volt kozel. plusz a Superhot. illetve valamennyire a Hotline Miami 1-2 amennyire ki kellett mindent centizni Dogtowntol. Egy ponton konkretan egy kiutott ellenfelet hurcoltam korbe riasztani a tobbit, hogy le tudjam takedownolni (Firestarter / Petrochem Area). Ugye ezt normal esetben meg lehet oldani quickhackekkel, dehat a feher cyberdeck nem segitett :DDD. Aztan valahol fel uton a cosplayt fel kellett adni, mert kb harom talalattol V mar fekudt, ami ugye automata fegyveres ellenfeleknel problema.

visszagondolva lehet pl a Fenrirt ossze kellett volna szedni ami par helyzetben talan segitett volna. vagy upgradelni az alap cyberwareket.

mechanikailag persze erdekes helyzet volt, avagy egy total fogalmatlan jatekos (marmint, V a Tower ending utan) is kifejezetten sokaig tudna jutni. mikozben a 2.00+ very hard egyertelmuen azokra lett belove, akik ertik a jatek mechanikajat.

CPT.Pirk & Vesa: :R valakinek ki kellett probalnia...

[ Szerkesztve ]

üzenetek