Cyberpunk 2077 - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


elite.cs11
(senior tag)

Attól függ. A CEO-nak és CFO-nak tuti, vagy nagyeséllyel. Egy fejlesztőnek valszeg nem...

[ Szerkesztve ]


nesh_019
(senior tag)

jó de a CEO és a CFO a főnök, a játékfejlesztő brigád meg azt csinálja amit ők mondanak.. fejlesztők a csicskáik :DD

Csak gondolj bele pl a te munkahelyeden ez hogy nézne ki és egyből rájössz hogy így van.

[ Szerkesztve ]


elite.cs11
(senior tag)

wat :DDD


Wn2tl
(tag)

Leigazolták Róbert Krisztiánt a fejlesztő céghez vagy mi van? :DD


m0h0senator
(őstag)

Csak ő a tanáruk ;)


mike1334
(veterán)

295 új hozzászólás ...van érdemi, vagy csak a csúszás?


lo_jo
(senior tag)

Csak a szokásos, többen eret vágnak, mások a többiek ereit vágják, néhányan meg jó hangosan kiáltják a világba, hogy mennyire foglamuk sincs egy hello worldnél komolyabb program fejlesztésének a menetéről.


Maxxy10
(addikt)

"mások a többiek ereit vágják" :DDD


lo_jo
(senior tag)

Ja hát csak a szokásos, ha nem egyezik a véleményed a leghangosabbakéval, akkor igazából miattad csúszik és te vagy az ördög maga. :))


Cifu
(félisten)
Blog

Az edzőteremben, összesen 100x 85kg deadlift és 100x burpee WoD után a földön fetrengek, mikor mondja az edző haverom, hogy eltolták a CP2077-et december 10-ig. Mondom furcsa humorod van.
Az életben egyszer mond igazat, akkor is pont ezt... :DDD

Ezt az egészet most már én is nevetségesnek érzem.

1. megjelenés csúsztatás: Oké, anno 2019 augusztusában bejelentetni, hogy 2020 áprilisban jön a játék, hát, nagy merészség volt. Nem örültem a megjelenés eltolásának, de egye fene, megértem, legyen jól összerakva a játék.
2. megjelenés csúsztatás: Ezt igazából nem is értettem pontosan. Több idő kell a polírozáshoz? Bakker, ezért csúsztattátok már egyszer el. Oké, legyen jól megcsinálva, de most már jelenjen meg. Minden médiaplatformon, befektetői Q&A-n és belső levelezésben azt írták, hogy a november 19 fix. Ja, mégsem.
3. megjelenés csúsztatás: Mi van? Probléma, hogy egyszerre 9 platformon jelenik meg a játék? Akkor ne jelenjen meg 9 platformon egyszerre! Egy hete jött a hír, hogy Stadia-ra is november 19-én jön, holott korábban arról volt szó, hogy később jön. Hát akkor jöjjön később. Nem lesz tökéletes a kompatibilitás PS5-ön meg X Box Series S/X esetén? Miért kell a megjelenés napján a next-gen konzolokra is kidobni? Vagy akkor döntsétek el, hogy nem jön a régi konzolokra, és dobjátok ki azt a támogatást, ha már itt lesznek az új konzolok. A Sony és a MicroSoft még fizetne is érte talán. Persze nyilván kismillió felhasználó várja ezekre is, szóval akkor őket hagyják cserben.

De a pokolba is, saját maguk kormányozták ebbe a helyzetbe a CDPR-t.

Nem mondom, hogy nem voltak előjelek. Nincs egy hónap a tervezett megjelenés előtt, de még egy fia konzolon rögzített videót vagy screenshotot nem voltak képesek kiadni. Nem nehéz rámutatni, hogy a jelen generációs konzolokon problémás lesz a játék. Miközben a többi kiadó / fejlesztő sorban jelenti be, hogy az új konzolokon melyik játéka milyen felbontásban és milyen képfrissítéssel fog futni, a CDPR lapos kúszásban igyekszik láthatatlanná válni a téma kapcsán.

Mókás lesz a következő Night Wire, azt hiszem. A felhasználók dörgedelmei teljesen jogosak. Ezt a CDPR szúrta el, nem picit, nagyon. Irgalmatlanul kell teperniük, hogy ezek után a játék tényleg olyan legyen, amilyennek a rajongók várják.

[ Szerkesztve ]


gyimger
(őstag)
Blog

A rajongói fórumokat nézegettem nemrég és csak remélni tudom, hogy alapos indokuk volt a csúsztatásra, mert nagy a csalódottság. Nem féltem az eladásokat, meg se érzik majd, de sokaknak ráér ám az ünnepek után is játékot vásárolni.


Prosector
(addikt)

Sztem itt inkabb vmilyen uzleti erdek van a hatterben...nehogy mar most jojjenek ra, 3 hettel a release elott, h nincs idejuk letesztelni az osszes platformra.


Cifu
(félisten)
Blog

A rajongói fórumokat nézegettem nemrég és csak remélni tudom, hogy alapos indokuk volt a csúsztatásra, mert nagy a csalódottság.

Teljesen jogosan. Én is csalódott vagyok.


Evil Snowman
(őstag)
Blog

Azt sem értem a Stadia-ra mi a gyásznak fejleszteni. :F Mennyi annak a piaci részesedése a játékos piacon? Vagy tényleg az van, amit valaki írt, hogy a kugli oda tett egy zsák lóvét és cserébe egy időben kell megjelennie a Stadiára, mint az összes többi platformra?


Bad Pritt
(félisten)
Blog

Pedig amúgy minden info egybevág.
Teória: szeptemberben kiderült valami szarság, elrendelték a 6 napos munkahetet megjelenésig, de nem sikerül egyszerűen javítani, optimalizálni, úgyhogy csúsztatnak 3 hetet, továbbra is heti hat napokat dolgozva rajta. Ez annyit jelent, hogy kb 50 munkanap helyett olyan 60 áll rendelkezésükre, hogy megoldják a gondokat, ez azért egészen masszív plusz idő így a hajrában, amire úgy fest, szükségük is lesz.


nubreed
(veterán)

Stadia szerintem is egy huszad rangú kérdés. Rohadtul nem érdekel senkit, hogy megjelenik e ott vagy sem. Csak azt tudom elképzelni, hogy a Google nyomta őket, amit te is írsz,


Cifu
(félisten)
Blog

Valahol valóban üzleti érdek az, hogy egyszerre két konzolgenerációra akarják megjelentetni, plusz PC-re és Stadiára (meg GeForceNow-on is elvben elérhető lesz). Nem lehet egyik vagy másik platformot eltolni, mert azzal sérül az adott platform értéke. Teszem azt nem jönne ki nov. 19-én PS4-re, csak karácsony után - egyfelől a PS4 tulajok lángba borítanák a fél internetet, másfelől a Sony sem tapsikolna, hogy hátrányba kerül a saját platformja.

Amúgy élek a gyanúval, hogy a Sony és Microsoft platformon való megjelenési szerződésben van egy pont, amelyben szerepel, hogy az adott platformon nem jelenhet meg később, mint más platformokon.

Csak ugye ezek után ne jöjjön senki azzal, hogy a CDPR csak a játékosok érdekeit nézi. Mert az ilyen esetek után ezt nehéz fapofával végighallgatni... :U

Nem az a baj, hogy félkész, optimalizálatlan játékot nem akarnak kiadni. Ne tegyenek ilyet. De akkor a megjelenés bejelentését ésszel tegyék. Bármennyire is polgárpukkasztó a "When It's Done" frázis, aki ezzel a szöveggel folytatja a fejlesztést, az legalább nem veszik hülyére a felhasználói bázisukat...


gyimger
(őstag)
Blog

Jaj, ezt olvastam Redditen:

"the fucking 13 people on stadia will understand if they cant play at launch."


nesh_019
(senior tag)

:C :C :C true!

üzenetek