Cyberpunk 2077 - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Cifu
(félisten)
Blog

Az edzőteremben, összesen 100x 85kg deadlift és 100x burpee WoD után a földön fetrengek, mikor mondja az edző haverom, hogy eltolták a CP2077-et december 10-ig. Mondom furcsa humorod van.
Az életben egyszer mond igazat, akkor is pont ezt... :DDD

Ezt az egészet most már én is nevetségesnek érzem.

1. megjelenés csúsztatás: Oké, anno 2019 augusztusában bejelentetni, hogy 2020 áprilisban jön a játék, hát, nagy merészség volt. Nem örültem a megjelenés eltolásának, de egye fene, megértem, legyen jól összerakva a játék.
2. megjelenés csúsztatás: Ezt igazából nem is értettem pontosan. Több idő kell a polírozáshoz? Bakker, ezért csúsztattátok már egyszer el. Oké, legyen jól megcsinálva, de most már jelenjen meg. Minden médiaplatformon, befektetői Q&A-n és belső levelezésben azt írták, hogy a november 19 fix. Ja, mégsem.
3. megjelenés csúsztatás: Mi van? Probléma, hogy egyszerre 9 platformon jelenik meg a játék? Akkor ne jelenjen meg 9 platformon egyszerre! Egy hete jött a hír, hogy Stadia-ra is november 19-én jön, holott korábban arról volt szó, hogy később jön. Hát akkor jöjjön később. Nem lesz tökéletes a kompatibilitás PS5-ön meg X Box Series S/X esetén? Miért kell a megjelenés napján a next-gen konzolokra is kidobni? Vagy akkor döntsétek el, hogy nem jön a régi konzolokra, és dobjátok ki azt a támogatást, ha már itt lesznek az új konzolok. A Sony és a MicroSoft még fizetne is érte talán. Persze nyilván kismillió felhasználó várja ezekre is, szóval akkor őket hagyják cserben.

De a pokolba is, saját maguk kormányozták ebbe a helyzetbe a CDPR-t.

Nem mondom, hogy nem voltak előjelek. Nincs egy hónap a tervezett megjelenés előtt, de még egy fia konzolon rögzített videót vagy screenshotot nem voltak képesek kiadni. Nem nehéz rámutatni, hogy a jelen generációs konzolokon problémás lesz a játék. Miközben a többi kiadó / fejlesztő sorban jelenti be, hogy az új konzolokon melyik játéka milyen felbontásban és milyen képfrissítéssel fog futni, a CDPR lapos kúszásban igyekszik láthatatlanná válni a téma kapcsán.

Mókás lesz a következő Night Wire, azt hiszem. A felhasználók dörgedelmei teljesen jogosak. Ezt a CDPR szúrta el, nem picit, nagyon. Irgalmatlanul kell teperniük, hogy ezek után a játék tényleg olyan legyen, amilyennek a rajongók várják.

[ Szerkesztve ]

üzenetek