Cyberpunk 2077 - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


lo_jo
(senior tag)

Lehet, a home office a konzolokon való tesztelést eléggé megnehezíti, mert nem lehet csak úgy saját eszközt befogni, a még meg sem jelenteket meg főleg nem lehet csak úgy puszira hazahurolni. Az meg egyik cégnek sem hiányzik, hogy azzal legyen tele a sajtó, hogy elloptak egy új konzolt vagy egy devkitet a megjelenés előtt. Meg az sem hiányzik, hogy mindenki rájuk mutogasson, ha karanténba kerül egy teljes iroda, mert a crunch miatt túlhajszolt emberek tényleg kidőlnek a vírus miatt, nem csak protokol szerinti karantént töltenek.

Nálunk "csak" webes fejlesztés megy, de küldött már telefongyártó megjelenés előtt olyan csomagot, hogy a fa dobozban szalmába rejtve egy leheggesztett fém doboz volt. Ez az akkori egyik csúcs android megjelenés előtti példánya volt, mert felhúztak rá egy kampányt az ügyféllel, amihez viszont nem volt elég bármilyen emulálás vagy szimulálás, kellett a tényleges hardver.

[ Szerkesztve ]


Fitzgerald
(veterán)

Úgy néz ki, hogy végül csak meglett a CDPR Achilles-sarka. Ha azt mondják januárban, hogy 2020. ősz/tél, és csak 2-3 héttel a megjelenés előtt kapunk pontos időpontot, akkor nem lenne ekkora a dráma.
De már túl sokan vágjuk túl régóta a centit emiatt a kibaszott játék miatt, és elfogyott a headroom, megingott a bizalom.
Ha ezek után ez nem az évtized játéka lesz, az nem csak nekünk fog fájni...

[ Szerkesztve ]


BlackTreff
(tag)

Jöhetnek a Halloween-i kiegészítők! ;] ;]


Carlos Padre
(veterán)

Oké, melyikőtök volt az?


Fitzgerald
(veterán)

Ehhez mondjuk már tényleg degeneráltnak kell lenni...


zkxdn
(őstag)

Ugyanazok akik a The Last of Us Part 2őt meg az Insomniacot támadták egy arccsere után. Van egy g*ci réteg aki arra khmmm csinálja hogy anyázhat és megfenyegethet másokat.
Lehet nem egyetérteni és csalódottságukat kifejezni az embereknek, de ez MeGDöGLesZ nem megoldás...főleg hogy olyanoknak van címezve akiknek semmi közük nincs hozzá :))

[ Szerkesztve ]


Imilenni
(addikt)

Azért szívesen megnézném, amikor bizonyítani kéne, hogy valójában mennyien is fenyegették meg őket.
Reklámnak tökéletes.
"Lol, megfenyegettekatwittörönhogymegölnek"
TÖkéletes cím egy cikkhez, mögötte meg ki áll? Vér józsi, egyszemmaga. :C
Szánalmas.


LK
(addikt)

Ez degeneráltság, egyetértek, és nincs de.
Viszont van egy magánvéleményem. Teljesen megértem az emberek csalódottságát, és semmi, azaz semmi garancia nincsen arra, hogy tényleg meg fog jelenni a játék decemberben. Könnyen halasztgatják a játékot, tudatában az előrendeléseknek. Ez nem fer azokkal szemben, akiknek a pénze bent pihen, akár több éve. Én nem olvastam el a szöveget, de pontos magyarázatot kéne adniuk azoknak akik gyakorlatilag befektették a pénzüket. Nem fogom előrendelni, pedig nagyon vártam. Csalódottság, bizalomvesztés. Ezek után csak kipróbálást követően fogom megvenni.


zkxdn
(őstag)

ND rakott ki screenshotokat anno júniusban
Totál eltudom hinni hogy vannak ilyen degeneráltak..

[ Szerkesztve ]


jonnyjoker01
(veterán)

Nézz fel redditre, twitterre és máris nem olyan hihetetlen ez az egész. Átfutottam kb 50 posztot és hányinger környékez. Néhányan olyan mintha életcélnak tűzték ki, hogy a CP2077-el játsszanak és attól hogy 21 nappal még eltolják a játékot, tönkremegy az életük.

És továbbra is jelezném, hogy én ezt úgy mondom, hogy 7 éve a hypetrain-en utazok. :F

Nekem ennyi volt mára (meg egy darabig), reddit most nagyon felcseszett :W

@LK: twitter bannert frissítették, annyit változtattak, hogy konkrétan nincs rajta release date :) Bármi lehet még. Ki tudja, a végén lehet egy poén volt az egész.

[ Szerkesztve ]


Jinxb1rd
(addikt)

Btw, van aki még mindig úgy gondolja, hogy túlórázás viccből volt meg a közjóért? ;] Na ugye.

[ Szerkesztve ]


LK
(addikt)

Vettem a fáradtságot. Megnéztem. Megsúgom, senki nem válaszolt ilyen baromságot neked.

[ Szerkesztve ]


Wesder
(félisten)

Az a rakat az konkrétan 42k db volt. Az konzol szempontjàból lófax.


Dyingsoul
(veterán)
Blog

Mi az a Stadia? :DDD


Carlos Padre
(veterán)

A Google strímelős játékplatformja ami azóta is öli a playstationt megfele.


Wesder
(félisten)

Màr megölte a Playstation-t, csak erről nekik még nem szóltak.


Vesa
(veterán)

Az elkényeztetett "anyuci kedvence" generáció(k) egy részéből ez lesz. Úgy nőtt föl, hogy bármit kiejtett a száján azt megkapta, most meg nincs itt a kis játéka azonnal és vége a világnak.


elite.cs11
(senior tag)

Az melyik generacio? :)
Mert en lattam igy viselkedni 40+ es 15 evest is


bélanéni
(őstag)

Tegnap este pontosan ugyanez fogalmazódott meg bennem. 😂👏
Komolyan, az emberek régen sokkal jobb arcok voltak, mi a f**zom történt a világgal?
Nem véletlenül tartunk itt ahol...... és komolyan, jelenleg ez a világ legnagyobb gondja, vagy 1-1 személyé? Elég szomorú. Oké ez egy "játék" topik, de akkor is.


bélanéni
(őstag)

Mindenkor voltak gáz és normális emberek. Most szerintem az arány megborult az előzőek javára. Lesz itt még nemulass, sajnos még a mi időnkben várhatóan 😋😔 (persze nem szeretném, de lesz)

üzenetek