[RIOS ERROR] Cyberpunk 2077 - LOGOUT.hu Hozzászólások [RIOS ERROR]

Cyberpunk 2077 - PC játékok fórum

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR]

hozzászólások

[RIOS ERROR]

.LnB
(titán)
Blog
[RIOS ERROR]

Én azért a következő Night City Wire -ben elvárnék tőlük egy hivatalos, és őszinte nyilatkozatot, hogy mi a csúsztatás(ok) oka. És nem Hollie-tól, hanem a vezetőségtől. Ideje lenne végre kimondani, ha tartani szeretnék magukról azt a kialakult képet, hogy jó fej, őszinte banda. Bár ezt lassan már lehet, hogy múltidőbe tehetjük.

Én sem vagyok most már biztos a dec 10-ben sem. De innentől kezdve, elvárnám, hogy akkor csúsztassák el azon a platformon a megjelenést, ahol probléma van. Kezd elég lenni már ebből. Ezt még úgymond simán benyelem, jó legyen dec 10. De most már elég!
Ha pedig nem csak bizonyos platformokon akadt probléma, na az szopás. :U


elite.cs11
(senior tag)
[RIOS ERROR]

Gondolom a stadiahoz lehet koze. Alapbol eleg keson jelentettek be, h stadiara is jon, gondolom akkor egyeztek meg a google-el, aki pedig fizetett nekik egy valag penzt, es nem ketlem, hogy benne van a szerzodesben, h stadiara se johet kesobb, mint a tobbire. Aztan megprobaltak a crunch alatt osszehozni jatszhatora stadian is, de nem sikerult.
Persze ezt nem fogjak elmondani a NCW-ben :D de valami altalanos bullshit szoveg se tenne tul sok rosszat a lelkemnek


elite.cs11
(senior tag)
[RIOS ERROR]

Nem hiszem, hogy az arany megborult volna, csak az interneten tunik annak, meg a szenny tvben. Tudod a hangos kisebbseg.
Egyaltalan nem olyan sotet a vilag, mint amilyennek kinez, dont worry.
Amugy vannak tippjeim, de politizalni nem akarok


cactuar
(aktív tag)
[RIOS ERROR]

Ez a csúszás most keresztül húzta a számításaimat. Eddig nem zavart, hogy egy nagy nulla a kezdő kínálat az új konzolokon, úgy voltam vele, hogy hónapokig leköt majd a CP, de így...
Lehet Hyrule Warriors 2 lesz ebből.


Cifu
(félisten)
Blog
[RIOS ERROR]

[2019 augusztus 19-én jelentették be, hogy jön a CP2077 Stadiára is]
Azt már akkor jelezték, hogy a Stadia verzió a többi platform után lesz csak elérhető, és csak nemrég jelentették be, hogy a több platformmal együtt fog megjelenni.

Szóval kétlem, hogy a Stadia megjelenés önmagában ok a késésre. Ugyanakkor azt is kétlem, hogy hivatalosan részletezni fogják, pontosan mi miatt is késett a megjelenés. A játék egy csomó téren utólagosan integrált technológiákat, a Stadia csak egy ezek közül. A Ray-Tracing (és DLSS) tavaly ősszel lett bejelentve, aztán a novemberi megjelenésre való csúsztatás után derült ki a PS5 és az XBox Series S és X megjelenési dátuma is. Utóbbiak azért is fontosak, mert a Sony például a PS4 devkitekhez tartozó szerződést még az előtt módosította úgy, hogy minden Július 19-e után megjelenő PS4 játéknak kompatibilisnek kell lennie a PS5-el. Ez eleve azt jelenti, hogy plusz egy hardveren kell tesztelni a játékot kompletten. Ugyanez feltehetően dettó így van a Series S/X esetén, tehát ez már három platform, ahol tesztelni kell extrában.


bélanéni
(őstag)
[RIOS ERROR]

Jaja, régen nem volt mit telesírni ilyen látványosan. :DDD pontosan ezek az emberek picsognának ugyanígy, ha nov 19én kiadnák, és lenne az egészben 20 bug, hogy '"halasztották volna el, azonnal kérem vissza a pénzem" 🤣


RubbishBin
(senior tag)
Blog
[RIOS ERROR]

Ez a kérdés minden csúszásnál felmerült, és mindig az volt a válasz, hogy nem.
Ennyi csúszást összeadva viszont már lehet érdemi munkát csinálni. :D


elite.cs11
(senior tag)
[RIOS ERROR]

Akkor annyiban modosul a feltetelezesem, h a google utolag adott egy csomo penzt, h a stadiara se kessen.
Deigen, ha nem tevedek 9 platformra adjak ki osszesen ami...sok

#6046 bélanéni: igen, tuti igy lenne. De hat mit lehet tenni, nem kell figyelni rajuk, es majd elhallgatnak


elite.cs11
(senior tag)
[RIOS ERROR]

"mindig az volt a valasz, hogy nem"

Helyesbitenek, olyan emberek velemenye az, hogy nem, akik meg csak megkozelitoleg se ilyesmivel foglalkoznak.

Bar lehet hogy neked van igazad es csak a moka kedveert toltak el a jatekot, es logatjak a labukat :U

Vagy az is lehet, hogy valaki mondta a fonoknek a CDPR-nel, hogy "hang vagy megegyszer elhalasztani", es ez triggerelte :K

[ Szerkesztve ]


.LnB
(titán)
Blog
[RIOS ERROR]

Szerintem sem a Stadia az oka. Viszont kétlem, hogy ők ne terveztek volna a PS5-tel is. A megjelenési dátum sem lehetett meglepetés. Leginkább az, hogy idén jön.
A Stadia-t nem érzem problémának, mivel az egy erős pc kvázi. Elvileg fix hw-rel. A Stadia esetében azzal kell csak foglalkozni, hogy a szerverektől, hogyan, milyen formában jut el a kliens oldalra az adat nem?
Én nagyobb bajtól tartok.
Nem vagyok jós, sem szakértő, nem akarok megmondóember lenni. De az érzésem az, hogy most majd az jön, hogy több lépcsőben fog megjelenni a játék a különböző platformokra. Karácsony lehet nekik a piros vonal, azt a dátumot nem szeretnék átlépni.


RubbishBin
(senior tag)
Blog
[RIOS ERROR]

Pedig nagyon úgy fest, hogy minden eddigi csúszásnál igaznak bizonyult az a "nem" válasz.


Cifu
(félisten)
Blog
[RIOS ERROR]

Szinte biztos, hogy nem jelenhet meg több lépcsőben, legalábbis az alap platformokon (PC, PS4, PS5, XBox One és XBox Series S/X) esetén.

Szvsz pont a szétfragmentálódott konzol hardware nehezíti meg a dolgukat. Eddig azt hallgattuk, hogy azért könnyű konzolra fejleszteni, mert csak egy adott hardwaret kell figyelembe venni. Oké, Sony és MicroSoft, ez kettő. Aztán ebből lett négy (PS4, PS4Pro, XBox One (S) és X), most pedig hét (az előbbi négyen túl PS5, XBox Series S és X)...

[ Szerkesztve ]


.LnB
(titán)
Blog
[RIOS ERROR]

Igen, igazad van.
Ki kell adni PC-re és PS5-re. Azt jó' van. :) Sony nem hiszem, hogy teljesen kötné őket a PS4-PS5 egyszeri megjelenésére. A Microsoft megköveteli az tuti. Szerintem a Sony részéről csak "ajánlott".


elite.cs11
(senior tag)
[RIOS ERROR]

Ha statikus dologkent tekintunk a fejlesztesre (amitol a legtavolabb all), akkor talan igaz lenne ez a kijelentes.

Random bugok mindenhol elofordulhatnak mindennel kapcsolatban, es bizony lehetnek blocker bugok is, amiknek a kijavitasa sem evidens..

Amit mondani akarok, hogy az hog, ujra elhalasztottak, nem jelenti azt, hogy nem tudtak erdemi munkat csinalni

Es akkor ott van meg az is, hogy lehet nem technikai jellegu a problema


elite.cs11
(senior tag)
[RIOS ERROR]

Azert is szep a teorizalas, mert sok benne a szerintem :D
Lassuk be, semmit nem tudunk, hogy milyen szerzodeseket kotottek, vagy ki mire kotelezi oket. Elozo megjelenesekbol se vonhatunk le biztos kovetkezttleteseket, mert mi van ha pont most vagy pont ennel a jateknal valt strategiat a sony/microsoft?


bélanéni
(őstag)
[RIOS ERROR]

Rövidre zárom a témát: nov. 29. ---> dec. 10. csúsztatás egyet jelenthet: IGAZAT mondtak végig, hogy már csak csiszolnak a game-en, egyszerűen kevés időt hagytak maguknak. Semmi mással nem magyarázható a kőkemény 3 hétnyi csúsztatás. 3 hét ilyen projektnél SZINTE a nullával egyenlő, tényleg csak a tesztelés tesztelésére elég. Viszont ha dec. 10 ---> 2021 február, esetleg 2021. tavasz lesz ebből kicsit később, én továbbra se picsogok, viszont akkor megrendelül a bizalom, mert kiderül hogy mégsem mondtak igazat, kb kamu volt minden amit eddig írtak, mert az már nem csiszolás, hanem további fejlesztés, mivel még nincsenek kész. Én az előbbiben hiszek, aranylemezre került a game, ők se teljesen hülyék, iszonyatosan ki***nának magukkal, ha hazudoznának. Szóval nyugi, mindenki nyugodjon le, üljön a seggén / álljon a lábán (a teendője függvényében), megkapja a játékát, decemberben :DDD

[ Szerkesztve ]


velizare
(nagyúr)
[RIOS ERROR]

:N a google viszont fucking won't understand, és az ügyvédeivel beledózeroltat a cégeddel együtt a balti tengerbe.


.LnB
(titán)
Blog
[RIOS ERROR]

Ja persze, csak hangosan gondolkodtam na. :)


Evil Snowman
(őstag)
Blog
[RIOS ERROR]

Xbox One széria össz eladását nézve valóban lóf@sz mennyiség. De én mint vevő jelenleg annyit érzek belőle, hogy a konzol árának egy része - értem ez alatt a konzol árába beépített árát a játéknak - ott figyel a CDPR zsebében és cserébe nem kaptam lófaszt se csak állandó tologatást. Maga a tologatás ténye nem zavar, mert tudok várni, de dolgoztam elég sokat multinál, hogy ezen kirakott szövegekről kiszagoljam, hogy bullshit az egész. Engem csak az idegesít fel, hogy nincs elég vér a pucájukban kiállni és egy live keretein belül elmondani, hogy mi a valós ok. Nyilván nem is fogják, mert akkor szétcincálnák őket. Helyette odab@sznak a community elé pár sort, amolyan "nesze paraszt, oszd be magadnak" stílusban.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy egy rakás kisebb-nagyobb céggel is kóperáltak (pl.: Microsoft, nVidia, Razer, Secretlab, SteelSeries, hamarosan megjelenő OnePlus 8 CP 2077 edition), akik felé szerintem tettek vállalást, plusz pár vérpistike biztos kivan akadva, hogy egyolyna game-hez vettek brandelt terméket, ami még meg sem jelent.

Szintén egy rakás ember tolt bele elég tetemes összegű zsetont a gép fejlesztésébe, vagy vett ki fixre szabit, amit már nem is tud átmozgatni. Nagyon nem fasza ez így. :(

Az meg már a legkevesebb lenne, hogy legalább azt lekommunikálják, hogy a valós megjelenés napja előtt lesz-e preload lehetőség vagy az adott napon fogja összefosni magát az összes kliens (Micro, Sony, Steam etc.) szervere, amikor rászabadul kismillió ember.

[ Szerkesztve ]


.LnB
(titán)
Blog
[RIOS ERROR]

Én eljutottam egy olyan szintre, amikor már nem is azt számolom, hogy hány nap van a megjelenésig. Hanem, hogy hány napja nem tolták el a megjelenést. :D

üzenetek

[RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR] [RIOS ERROR]