Cyberpunk 2077 - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


VikMorroHun
(senior tag)

Azon gondolkodom, kéne indítani egy #timetoletCP2077go kampányt, de nincs hozzá párezer fős botnet hálózatom. Bár lehet, hogy ebben a helyzetben nem is lenne rá szükség.


nubreed
(veterán)

Teljes mértékben megértem mindenkinek a felháborodását, aki csalódott az újabb bejelentett késés miatt. Teljesen jogos, én magam is rendkívűl csalódótt vagyok, szar érzés. DE! A fejlesztők és úgy általában a CDPR halálát kívánó beszólások, kommentek semmilyen formában sem tolerálhatóak és megengedhetőek. Ez túl megy minden határon, egyszerűen undorító és tragikus, hogy valaki képes eljutni ennyire végállapotokig, hogy ilyet leírjon/kimondjon és még el is küldje a CDPR különböző felületeire. :((( :((( :((( :(((


Edem05
(őstag)

Nem is értem az ilyen embereket. Ez csak egy játék... Az ilyen embereknek kezelésre van szükségük, mert ez nem normális, tényleg. Persze, csalódott az ember, de akkor sem megengedett és elfogadott az ilyen hozzáállás!


_ak_
(addikt)

Ugyan nem játékfejlesztő ként, de el tudom képzelni, hogy mit éreznek a fejlesztők a CDPR-nél. Szvsz ők a legnagyobb vesztesei ennek, a prémium nem kompenzálja a kiégést és meg csak egy Cyberpunk-ot sem várhatnak, hogy legyen mivel levezetni az év végi hajrát.

Meg amikor valami így elcsúszik, sosem a managerek nevét veszik a szájukra a tömegek, hanem a fejlesztők a bénák, mert ennyi idő alatt nem tudták ezt megoldani. :(


lo_jo
(senior tag)

Szerintem meg indítsunk egy #mindenkifoglalkozzonasajatdolgaval kampányt, aminek kereténben nem döntesz mások helyett és meghagyod a lehetőséget, hogy aki akarja és kifizeti az árát, az megkapja a játékot. Ha ennyire el akarod engedni, akkor ezt is kár volt már leírnom, úgysem olvasod tovább a játékkal kapcsolatos fórumokat. Vagy mégis? :))


Bad Pritt
(félisten)
Blog

Azért el ne kezdjük már sajnálni őket. Évek óta tudni a nextgen konzolokról, szóval ha azok miatt csúsznak, az az ő hibájuk, mások megoldották a portot időben. Kezdetektől fogva a jelen generációra készítették a játékot, szóval ha azokkal van gond, akkor lehet nem kellett volna ennyire ambiciózus játékot készíteni, ami túlnő az adott platformon. Ha az előrehozott Stadia start miatt csúsznak az is az ő hibájuk, greedy banda, mondhattak volna nemet a Google megkeresésére.


LK
(addikt)

Pontosan ugyanígy gondolom én is. A hype most szűnt meg teljesen nálam. Átvette a helyét a hiszem ha látom érzés. Egyébként nem hiszem, hogy be merik jelenteni, hogy melyik platform miatt késik az egész. Valszeg szerződések kötik őket.

#6066 Bad Pritt : :K


.LnB
(titán)
Blog

Reggeli beszélgetésünk a párommal: [kép] Tökre nem együtt érző.. :((( :)


nubreed
(veterán)

A nők és úgy általában a nem gamerek ezt nem értik meg soha, hogy ilyenkor mit érzünk. :R :(


.LnB
(titán)
Blog

A párom meg aztán főleg nem. Nem érdekli. Bár én ezt egyáltalán nem bánom. Meg legalább jót röhögünk ilyenkor. :D


Laraxior
(titán)

Tudtam en hogy amazonrol kell megrendelni. Igy nincs levonva a penz. Vicc amit csinalnak ezzel a jatekkal.
Meg merem kockaztatni, hogy amikor kijon akkor is egy bughalmaz lesz.


BoneDragon
(veterán)


Edem05
(őstag)

Jönnek a mémek...


syIex
(veterán)

Nem csoda.... :DDD


Cifu
(félisten)
Blog

A tegnapi bejelentés után volt egy konferenciahívás a CDP vezetősége által, ennek főbb elemei ( [forrás] ):

-Eredetileg határozottan bíztak a november 19-ei megjelenésben, de szükség volt még három hétnyi extra időre, hogy lehetőség legyen "ezt meg azt" kijavítani.
-A döntés nehéz volt, de a játék megjelenése egyszeri alkalom, és az első benyomás nagyon-nagyon sokat nyom latba. Egy jobb első benyomás több eladást jelent összeségében, mint egy esetleg negatív. Nem volt létszükséglet, de meg kellett lépni a játék érdekében.
-A szituáció jelentősen eltér a korábbi csúsztatásokhoz képest, a PC változat kész és az új generációs konzolokon is jól fut, a cég pedig véglegesíti a jelen generációs konzolokra vonatkozó optimalizációkat. (Ez alig burkoltan a jelen generációs konzolokra mutat, mint a csúsztatás okára - Cifu)
-Biztosak benne, hogy valami tényleg rendkívülit hoztak össze, és ha megjelenik, mindenki meg fogja érteni, miért kellett ennyiszer elcsúsztatni a megjelenést. Megértést kérnek, és ugyanakkor eléggé stresszes a helyzet az egyik oldalról, de a másik oldalról nagyon határozottan érzik, hogy jó lesz a játék. "Szuper boldogok" a játék minőségével kapcsolatban.
-Rövidebb eladási idő lesz így, de összességében nem számítanak sokkal kisebb bevételre a csúszás miatt. Nem számítanak értékelhető mennyiségű előrendelés-lemondásra az újabb elcsúsztatás miatt.
-Az eladási ár terén úgy érzik, hogy abszolút prémium minőséget nyújtanak, így nem kell bármiféle engedményt (olcsóbb megjelenési árat) tenniük.
-Egyik partnertől sem várható bármiféle kártérítési igény a csúszás miatt.
-Át kell strukturálni a marketing kampányt, ami nyilván extra költségeket jelent.
-Az eddigi visszajelzések alapján akik végigjátszották a játékot, olyan játékélményről számoltak be, amelyhez foghatóval még nem találkoztak.
-A kiegészítőket nem befolyásolja a játék csúszása.
-A technikai osztályon szükséges lesz bizonyos felépítési változtatásokra, mivel túl sok mindent kellett hirtelen, rövid idő alatt, a fejlesztés utolsó szakaszában összerakni.

[ Szerkesztve ]


.LnB
(titán)
Blog

Ez a lényeg:
-Az eddigi visszajelzések alapján akik végigjátszották a játékot, olyan játékélményről számoltak be, amelyhez foghatóval még nem találkoztak.
Jön, amikor jön.


Peace
(nagyúr)

:C :R


Rony949
(őstag)

Remélem a CDPR a jövőben megváltoztatja a marketing stratégiáját. Inkább csinálja azt, mint a Rockstar Games, hogy szinte alig ad ki információt és megjelenési dátumot a játékról és ténylegesen akkor adják ki, mikor már úgy gondolják hogy kész van.

Inkább ez, mint ez az idei bohóckodás.


[Prolixus]
(addikt)

Cifu, köszi a fordítást, de ez a legtöbb embernek már csak bla-bla-bla és hiszem ha látom esete.

De amúgy ha tényleg ezek hangzottak el akkor kb megerősítik hogy a current gen konzolok miatt csúszik. Ami a legnagyobb market sajnos. Szóval érthető lenne, sokan tippeltek is erre a tegnapi sokk után.

Rony949

Amúgy igen, teljesen más lenne az optikája az egésznek ha nem jelentettek volna be már 3 détumot, csak mondjuk egyet és ez lenne a második csúszás. Ez a notórius alulbecsülgetés mindenesetre bad management és kész. Ráhagyással szoktunk számolni minden timeline-t, ez alapszabály. Sose megy úgy semmi ahogy elterveztük, mindig vannka előre nem látott problémák.

Szal ők vagy nem ráhagyással számolnak, vagy igen de ennek ellenére kell még több és több idő. Nem tudom melyik opció a rosszabb.

[ Szerkesztve ]

üzenetek