Cyberpunk 2077 - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Cifu
(félisten)
Blog

[Hivatalosan is elérhető a Q&A átirata]

Igazából csak három plusz dolgot érdemes kiemelni Adam Kiciński-tól:

-Úgy gondolom hogy a fejlesztés korai fázisában is játszható állapotba kellett volna hozni a játék. Egy ilyen hatalmas játék esetén túl sok minden került csak a végső fázisban a helyére. Több játszható build-et kellett volna csinálnunk az elején. Főleg a tartalomra koncentráltunk és hogy a legjobb játékot tudjuk kiadni, miközben azt hittük, hogy meg tudjuk szervezni azt, hogy a (végigjátszható?) verziót hamarabb össze tudjuk állítani, mint előtte. (I think we should have had the game playable at earlier stages. With such a big game, too many things may have been put together at a late stage. We should have had more playable builds earlier. Well, what can I add?We’re particularly focused on the content and on delivering the greatest games, but at the same time we believe we can organize the technical side by putting together playable versions earlier than before.)

-Őszintén szólva egy next-gen játékot adunk ki és mi eredetileg meglehetősen régi gépekre kezdtünk el fejleszteni (We are releasing a game which is, to be honest, a next-gen game,and we’re preparing it for fairly old machines,)

-Úgy érezzük - talán nem kényelmesen (kuncogás), de bízunk benne és akarjuk a december 10.-ei megjelenést. (We feel – maybe not comfortable [chuckle], but confident and will are releasing on the 10th.)

Michał Nowakowski még ehhez hozzátett, mivel a kérdések többször visszatértek a konzolgenerációk miatti problémákhoz:

-(Azzal kapcsolatos kérdésre, hogy a PS4 / XBox One okozza-e a problémát): Nem mondanám, hogy "probléma" lenne, mert nincs baj az Xobx vagy PS4 verziókkal. Optimalizációra van szükséges és így működik a fejlesztéseknél a kiadásig való eljutás. (I wouldn’t say there is a “problem” because there’s nothing wrong with Xbox or PS4 versions –there is optimization to be handled, also because of how we were approaching things from the get-go in terms of development)

üzenetek