Cyberpunk 2077 - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Cifu
(félisten)
Blog

[Hivatalosan is elérhető a Q&A átirata]

Igazából csak három plusz dolgot érdemes kiemelni Adam Kiciński-tól:

-Úgy gondolom hogy a fejlesztés korai fázisában is játszható állapotba kellett volna hozni a játék. Egy ilyen hatalmas játék esetén túl sok minden került csak a végső fázisban a helyére. Több játszható build-et kellett volna csinálnunk az elején. Főleg a tartalomra koncentráltunk és hogy a legjobb játékot tudjuk kiadni, miközben azt hittük, hogy meg tudjuk szervezni azt, hogy a (végigjátszható?) verziót hamarabb össze tudjuk állítani, mint előtte. (I think we should have had the game playable at earlier stages. With such a big game, too many things may have been put together at a late stage. We should have had more playable builds earlier. Well, what can I add?We’re particularly focused on the content and on delivering the greatest games, but at the same time we believe we can organize the technical side by putting together playable versions earlier than before.)

-Őszintén szólva egy next-gen játékot adunk ki és mi eredetileg meglehetősen régi gépekre kezdtünk el fejleszteni (We are releasing a game which is, to be honest, a next-gen game,and we’re preparing it for fairly old machines,)

-Úgy érezzük - talán nem kényelmesen (kuncogás), de bízunk benne és akarjuk a december 10.-ei megjelenést. (We feel – maybe not comfortable [chuckle], but confident and will are releasing on the 10th.)

Michał Nowakowski még ehhez hozzátett, mivel a kérdések többször visszatértek a konzolgenerációk miatti problémákhoz:

-(Azzal kapcsolatos kérdésre, hogy a PS4 / XBox One okozza-e a problémát): Nem mondanám, hogy "probléma" lenne, mert nincs baj az Xobx vagy PS4 verziókkal. Optimalizációra van szükséges és így működik a fejlesztéseknél a kiadásig való eljutás. (I wouldn’t say there is a “problem” because there’s nothing wrong with Xbox or PS4 versions –there is optimization to be handled, also because of how we were approaching things from the get-go in terms of development)


.LnB
(titán)
Blog

Az a dec 10-es rész nem túl meggyőző. :)


Lajmund
(senior tag)

Na most értem megint a topic végére. Október 22-nél tartottam tegnap amikor megláttam a reklámba a cikket.. Nem hiszem el komolyan. Kiegyensúlyozott életet élek sportolok, barátnők, jó munka. De ez úgy felkurt. Eddig türelmes voltam. Sokszor jó várni mert annál jobban örül valaminek az ember de ez már inkább a bas$xák meg magukat kategoria. Ha idén nem jön ki a megigért időben akkor torrent lesz belőle nem érdekelnek már. Eddig instant buy volt részemről is úgy hogy eddig egy játékot se vettem meg. Sose vettem ki szabit én se semmi miatt de most még is 2 napot rászántam volna.. Nagyon remélem hogy kijön a beigért időben mert ha az év eleji hajtásba jön jövőre agyfa$xt kapok. Amúgy mire ideáig eljutottam a kommentek között lenyugodtam. Persze csak 21 nap igen.. Megint.... Eddig nagyon vártam de ez a torta már sose lesz olyan jó izű akkor se ha a legfinomabb.. Nálam ezzel elvágták magukat. És az a legbosszatobb hogy ha akarom se tudok majd olyan lelkesedéssel belekezdeni mint mondjuk áprilisban vagy szeptemberben vagy novemberben. Nem érdekel a kifogas meg a magyarázat mar egyáltalán nem hat meg.

[ Szerkesztve ]


zkxdn
(őstag)

Mostmár nem merik azt mondtani hogy tuti kijön mint a Nov 19es dátumra :))


gyimger
(őstag)
Blog

Teljesen megértem és jogos is. Remélem, a játékmenet feledteti majd a bosszankodást, csak át ne csapjon "legyünk túl rajta" hangulatba. Akkor most kezdd el olvasni a hír alá összegyűlt 250 kommentet. :D


BoneDragon
(veterán)

Én csak jót mulatok az elhalasztáson, főleg hogy másnap bejelentették, hogy az új PoE liga emiatt átcsúszik januárra. :D Már alig várom, hogy a decemberit is eltolják és akkor nézhetnek. :C
Ha valakit érdekelne: 3.13 Launch Delayed until January

[ Szerkesztve ]


Lajmund
(senior tag)

Mára elég volt amit itt olvastam. Meg nagyjából el tudom képzelni mi mehet ott. Én csak abba reménykedek mire kijön eléggé tudjam értékelni. Mert most nagyon elvették a kedvem ezzel a csusztatással. Ki tudja talán 2077-ig lenyugszok és megenyhülök hogy tiszta lappal tudjam majd elkezdeni nyugdijasként.


Laraxior
(titán)

Szoval a december 10 is el lesz tolva... Ezt kb most megmondom :K


Lajmund
(senior tag)

Mi lenne ha inkább elmennél mulatni valamelyik közeli hozzád hasonloan magas tudatszinten lévő rokonodhoz és akkor nem itt hanem ott mulathatnátok együtt egymással felváltva. Minket egyszerű földi halandokat akik ilyen aproság miatt idegeskednek mint a negyedik halasztás egy 8 éve várt játékra békén hagynál. :DD


velizare
(nagyúr)

hm, érdekes hogy a w3 a negyedév közepén jelent meg, és a negyedév eladásainak 90%át az első négy héten realizálták, a negyedévből hátralévő két hétre jutott a maradék 10%.
valószínűleg ezért is lett a dátum december 10., mert az éves pénzügyi célokat veszélyeztette volna a további halasztás.
mielőtt elkezdenétek ragelni, két dolog:
1, a dolgozók bónuszát valamilyen formában hozzá szokták kötni a kitűzött pénzügyi mutatók teljesüléséhez, szóval a dolgozók érdeke is, hogy ezek teljesüljenek, nemcsak a ceo munkája függ tőle.
2, alapesetben egy fejlesztő cég a végtelenségig képes kotlani a fejlesztésein. ;]

[ Szerkesztve ]


nubreed
(veterán)

3070/6800 -at nem érdemes 1080p -re venni, ahhoz ezek a kártyák már durván overkillek. Ilyen felbontásra tökéletes lesz egy 3050 is, csak nem tudni az mikor jön. Még 3060 is jól fog menni 1440p -ben, nekem a mostani 2060S -el sem kell túl sok kompromisszumot kötnöm semmelyik játéknál 1440p -ben.

#6181 Cifu
Nem akarok károgni meg az ördögöt a falra festeni, de szerintem mindez burkoltan azt jelenti, hogy lesz további csúszás és idén már nem jelenik meg a játék. Főleg a dec.10 -es rész árulkodó. Én is sok mindeben bízok meg akarok, aztán még sem úgy lesz.

[ Szerkesztve ]


oriic
(HÁZIGAZDA)
Blog

En halasztasra szamitok megint, max kellemes meglepetes lesz ah megis jon decemberben.

Mas:
Kozben olvasom hogy a tag akinek a ceg megigerte a fix megjelenest Twitteren ingyen megkapja a jatekot.


Bad Pritt
(félisten)
Blog

Lol baszki, nem minden előrendelőnek "ígérték meg" a november 19-ei megjelenést? :U Csak mert valaki írt nekik egy félvicces tweetet ingyen játékot kap? Kabaré. :D


Imilenni
(addikt)

Aztán kiderül hogy belsős valaki volt, csak kellett valami hogy úgy hangozzon milyen jófejek :D


BoneDragon
(veterán)

Szerencsére ebben is csak a szart látjátok. :D Igazi negativ punci banda.

[ Szerkesztve ]


Chalez
(őstag)

Kurva nagy lovagok lettek most ezzel, emelem a kalapom :DDD :(((


Frod
(addikt)

A megjelenés már nem hoz lázba, hogy mikor is lesz, viszont tényleg egyre jobban aggódom a PS4-es verzió miatt, és lehet nem kellene erőltetnem a dolgot. :(


Bad Pritt
(félisten)
Blog

Még szerencse, hogy itt vagy a pozitív kommentjeiddel. :)

Oh wait...


Peace
(nagyúr)

Na de melyik januárban? :DDD


lo_jo
(senior tag)

Ez több, mint vicces. Mármint az NDA nélküliség. Bármilyen szellemi munkával foglalkozó cégnél, de főleg az IT-ban teljesen alap az NDA, nem kell hozzá 1000 fő meg tőzsde, a cégnek saját érdeke, hogy ne lehessen üzleti titkokat kiszivárogtatni legálisan. A belső kommunikációhoz sem lenne normális esetben köze, sokkal kisebb cégek is meg tudják oldani. Valamint továbbra is nehezen hiszem el, hogy a fejlesztők ne tudnák, hogy teljesítmény problémák vannak azzal a termékkel, amin ők dolgoznak. Azt elhiszem, hogy a sales, marketing és egyéb dolgozóknak nem kötik az orrára.

üzenetek