Cyberpunk 2077 - PC játékok fórum

üzenetek

hozzászólások


Vesa
(veterán)

Már bocsánat, de Te egy noname akárki bemondása alapján meg tudod ítélni, hogy mi történik a CDPR-en belül?
Kezdjük azzal, hogy _bármilyen_ határidős munkánál ez van, amennyiben valamely oknál fogva nem tudják tartani a határidőt. Én grafikus vagyok főállásban, nem egyszer, nem kétszer éjszakáztunk már amiatt, mert munkaidőben nem készült el egy olyan anyag, aminek X időpontra nyomdába kellett kerülni, különben a szerződés szerint kötbért kellett volna fizetni (nem mellesleg bukjuk a további megrendeléseket)! És ez csak egy kis fityisz magyar cég 40 alkalmazottal, nem egy többtízmillió dolláros studió 500 emberrel.

A CDPR-nél komoly bónuszok vannak, és vannak olyan hírek is, hogy a túlórával leginkább érintett kulcsemberek eleve igen jól meg vannak fizetve, a túlórát szintén kifizetik, és sikeres megjelenést követően bónuszok is jönnek. Felnőtt emberek dolgoznak ott is, el tudják dönteni, hogy vállalják ezt vagy sem.

Jason Schreier úgy állítja be, mintha rabszolgák lennének, holott erről természetesen nincsen szó. Egy kulcspozíciót betöltő fejlesztő a tudásával bármikor talál másik állást, valójában kétkézzel kapkodnak értük.
Annak meg mi köze az egészhez, hogy a CEO-nak mennyi magánvagyona van? Ebből is az látszik, hogy a szenzációhajhászáson kívól semmi más célja nincs annak a hülyének.

üzenetek