DIGI internet - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


slug
(senior tag)
Blog

Azert nyitottam, hogy egysegesitve legyen az osszes PPPoE ugyfel.
Elozo tema [link]
Szoval minden modemes ide irjon ha lehet, legyen barhol is az orszagban.


SzatocsDEB
(csendes tag)

1 év és a modemes területek úgyis megszűnnek, vagyis remélhetőleg megszűnnek.
De azért üdvözlöm ezt az új topic-ot


Loretto
(veterán)

Pécsről mit lehet tudni? Sajna kirendeltségig még nem tudtam eljutni, bár nem is tudom tudnának-e érdemben választ adni.


slug
(senior tag)
Blog

Fel kell oket hivni, ott gondolom meg tudjak mondani mikortol tudnak es hol szolgaltatni.


Loretto
(veterán)

Kiépítés megvolt, volt valami plakátféle is a netről a lépcsőházban, de vagy levették, vagy meglovasították.


lakisoft
(veterán)

Honna tudjátok hogy megszűnik a modemes terület?


lakisoft
(veterán)

A DIGI (dmcc) internet, debrecen tovább él a lokál szekcióban :
[link]

üdv, lakisoft


slug
(senior tag)
Blog

ami persze felesleges mert a ket ceg osszefugg es mar nincs dmcc


lakisoft
(veterán)

nem vitázok tovább!

[Szerkesztve]


YouCanCANON
(tag)

mi van topicnyitási lázban égsz? akkor csinálj saját weblapot... miért kellett bezáratni egy jol müködő fórumot, ami a debrecenieknek szolt? persze ez a moderátor kompetenciáját is megkérdőjelezi :U :W


Calogero
(addikt)

Szerintem elég lett volna DIGI (dmcc) internet topicot átnevezni Digi-re.


xabolcs
(őstag)
Blog

hmm .... :U
a pesti elofizetoket meg talan, de a debreceni kollegakat aligha erdekli,
h az emktvnek frissult a LAN szolgaltatasi terulete :P [link]

a topic osszevonasos otlet sztem is jo,
csak egy kicsit nehez megvalositani, h mindenkinek tetszen


[Szerkesztve]


shabbarulez
(őstag)

Előbb utóbb el fognak indulni az új Miskolc, Pécs, Székesfehérvári LAN területek is. Azért nem lenne szerencsés ha mindnek külön topicja lenne, csak azért mert más városban vannak. Szerintem a főváros és a vidéki városok szétválasztásának sincs túl sok értelme.


FNZ
(őstag)

én sem értem, hogy miért volt jó az új topic létrehozása
:F :F :F


egoistus
(tag)

Sziasztok a régi topikot naponta olvastam de most nem tudom hol fogok további infohoz jutni. Ha debrecennek nem lehet külön topikja akkor valami probléma van :F , minek van akkor mondjuk ati radeon 9800 topik miért nem csak ati oszt kész :Y Én debreceni egyenlőre még MODEMES vagyok vagy nyissak én is topikot, mikor volt egy jol müködő csak valami ...... lezáratta. A szétválasztásnak azért vam értelme mert nem kell napi sok hsz-bol kiválogatni a hirmorzsákat ha engem nem érdekel a V. ker. viszont érdekel a görgey utca meg atöbbi debreceni, vagy pl az ügyfélszolgálattal kapcsolatos dolgok nem ugyanazok mint Miskolcon szvsz adjátok vissza a topikot oszt kész :(((


shabbarulez
(őstag)

Természetesen azt lehet csinálni amit akarsz, senki nem kényszerít, én is csak azt írtam le ami szerintem logikus. Technológia szerint csoportosítva LAN és kábelnet, és mégegy a digi.tv-nek szerintem bőven elég a Digi-nek mint cég. Persze lehet csinálni minden városnak külön topicot, de nem értem minek. Gondolj bele a Tíonlánynak is jellemzően két topicja van a fórumokon egy ADSL és egy kábelnet, pedig nekik vagy 30x annyi ügyfelük van mint Diginek. Mégsincs városok szerinti bontás. Mondjuk elég érdekes lenne akkor lenne vagy 1600 ADSL város topic meg vagy száz Tíkábeles. Sőt ilyen alapon minden ISP-nek lehetne külön városonkénti ADSL topicja a vége meg az lenne hogy lenne 50 ezer ADSL topic, tök feleslegesen mert 4-5 topic bőven elég erre a témára.


Lala6
(őstag)

Miez a sok topic? Visszajövök és nem találok semmit, tessék visszacsinálni mindent. Kitalálta ki ezt a hülye szétbontogatóssat?


SzatocsDEB
(csendes tag)

Én sem igazán értem miért ne lett volna elég átnevezni az előző topicot, de mint folytatást üdvözöltem ezt, viszont ha csak PPPoE területre vonatkozna ez a topic, akkor most a ''modemesek'' el vannak felejve, míg PPPoE területhez nem tartoznak?
szerintem továbbra is írjon mindenki (modemsek is) nyugodtan ide, és a hír az hír marad, a segítség pedig segítség, Amiben tudunk (legalább annyian mint eddig) segítünk egymásnak tanácsokkal, információkkal.

Üdv.

[Szerkesztve]


slug
(senior tag)
Blog

Van kabelmodemes topik is


SzatocsDEB
(csendes tag)

slug nem értem miért kellett szétszedni, kábelmodem és PPPoE terülteket, mivel sok tekintetben ugyanaz, ráadásul a kábelmodemes terült átalakítás alatt van.
Ez most valami Topicnyitási láz nálad?

üzenetek