E-book olvasók - Tabletek, E-bookok fórum

üzenetek

hozzászólások


Mr K
(senior tag)

Félhomályban szerintem nem probléma a mobilon olvasás, ha eléggé le van véve a fényerő. Tök sötétben nem jó (én nem szeretek) semmilyen világító dolgot bámulni (se tévét, se mobilt). Meglátjuk, milyen lesz az e-ink, ha lesz. :)

(Amúgy vannak elég érdekes okfejtések a témában, azon az alapon, hogy foton-foton --azaz miért lenne kellemesebb a szembe csapódó foton, ha megvilágított e-ink kijelzőről jön, mint ha lcd kijelzőből jönne, ha amúgy a paraméterei ugyanazok. Végül is hoztak fel érdekes elméleteket, de át kellene gondolni őket. Vagy találni kellene valami tanulmányt.)

#25824 Arolotifar Tisztában vagyok vele, és semmiképpen sem szerettem volna egyetlen sokoldalú e-ink eszköz lelki világába belegázolni. De valamiért úgy gondolom, hogy a számuk, és így a relevanciájuk eltörpül az alap készülékekhez képest. De ebben is tévedhetek...

BTW, volt a kezemben olyan mobil, aminek egyik oldala LCD, a másik e-ink. Tkp. egész használható konstrukció, de azért megvannak a hátrányai is. (Nem mostanában volt.)

üzenetek