eBay - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


V/
(titán)

Erről van szó? időzített hirdetés
Ha igen, akkor azok a fizetős opciók amik aktiválva lettek a hirdetéskor feladásakor ha visszavonod a listázást vagy eladod a dolgot ás ezért nem aktív a hirdetésed, azok nem törlődnek akkor is ki kell fizetni. Szóval nem írni kell, hanem fizetni. Egyértelműen írják hogy az ilyeneket fizetni kell. Mielőtt elküldöd a hirdetést át kell nézni hogy ne legyen jelölve olyan opció amire nincs szükséged. De ennek a 29 EUR díja az időzített hirdetés lenne, más tétel nem, az eladási jutalék pl.?

[ Szerkesztve ]


Zsolti123@
(friss újonc)

Sziasztok.
Nem tudom mibe ütköztem...
Eladtam egy dior 1000fontos táskát Angliából floridaba kellet postaznom
Persze az 1000bol kikaptam 700fontot...
A csomag megerkezett atvette, 5nap után küldött retúr opciót elfogadtam küldje vissza.... Na de nem érkezett meg a táska... sem trackszamot nem kaptam.... Ez már 4hete zajlik... A vásárló nem reagál semmire. Nem vagyok hajlandó vissza fizetni azt amit vissza se kapok... Nem értem ezt a rendszert valaki tudna valami okosat mondani? 🥴🥴 :W


V/
(titán)

Erre is van védelme az eBay-nek az eladói (seller). Most ennyi
What happens if the buyer doesn't send the item back?
Once you've accepted a return, the buyer should send the item back to you as soon as possible. If we don't see any indication that the item is on its way after 15 business days, we may close the return and protect you from negative feedback. Keep in mind that some returns can remain open for up to 35 business days.
De ha hibásan érkezne vissza akkor is van lehetőséged intézni a dolgot.


embe
(nagyúr)
Blog

Sziasztok!
Be lehet valahogy állítani, hogy ha szűrésként beállítom Európát, akkor ne amerikai vagy japán hirdetéseket nyomjon az arcomba? A lista végén azért be-bead európai hirdetést.


V/
(titán)

Sajnos változtattak a keresési opciókon az eBay.com-on és nincs Európa választási lehetőség, csak országok, de ez is csak a Advanced search esetén lehet kijelölni, aztán ha van azon a helyen akkor azt adja fel ha nincs akkor 0-át ír és alatta felsorolja ahol található

Az UK vagy a többi nemzeti oldalon van Európa opció


embe
(nagyúr)
Blog

Köszi az infót!
Rengeteg irreleváns találat van így. :F


HoppMaster
(aktív tag)

Fogalmam sincs, mert nem adtam meg semmi opciót, a szokásos módon adtam fel a hírdetést, de most kaptam elsőnek ilyen hamar fizetnivalót.


V/
(titán)

Nem a jutalékról van szó? Ha a számlázásnál megnézed a részletezést az konkrétan írja hogy miről van szó.


HoppMaster
(aktív tag)

Megnézném, ha beengedne, egy ideje ha gépről akarok belépni a telefonos app-ra nem küldi ki a bejelentkezési megerősítést, ha kérek sms-t megkapom, beírom átirányít másik oldalra ott újra jelszót beírom újra küld sms-t kóddal, aztán kezdődik elölröl, password, sms és így tovább.


V/
(titán)

Véletlenül nem magyarított az oldalad?
De a mobil app-ban is le lehet lőni a 2 lépcsőst (azután megjavul a böngészős belépés) és azt is hogy ne csak a mobil app-al engedjen be. Lehet hogy nálad bekattant a a Sign in with your eBay app vagy a Devices you trust kavar be.
Nálam nincs belapcsolva a 2 lépcsős sem, mert ha átvált magyar nyelvre akkor ez használhatatlan lesz, nem tároltam el a fizetési bankkártyát így nem sok értelme van a 2 lépcsősnek náluk.
A mobil app ez szerintem még korlátozott funkciókkal rendelkezik, meg nem látom, így arra semmikép nem állítanám át a belépést.

Ez a böngészős oldal biztonsági része, amobil app-on is van ilyesmi.

[ Szerkesztve ]


HoppMaster
(aktív tag)

Igen ez is probléma, nem Magyarországon vagyok, de ha úgy gondolja átvált magyarra. Nekem ugye német kell azon a nyelvterületen lakom. Aztán mikor milyen kedve van vagy magyar vagy német. Sőt plusz, hogy ezt az accountot anno Amerikában regisztráltam mikor kint éltem és hiába volt levelezésem a tavaly elérhető supporttal azóta se tettek át az EU-s régióba. Ez mindig is probléma volt az accountommal, azonban érdekes a nagy jutalékokat le birják vonni azonnal :D érdemben senkivel nem tudok kommunikálni, hogy le legyen tisztázva az accountom.


jojoando
(senior tag)

Nem vagyok ebben szaki, de meg kéne próbálni ugyanazon accoddal a
https://www.ebay.de/ [link] oldalon belépni az oldalra, accodat el kell fogadja a rendszer, de a keresés itt kissé szűkülni fog. Bár függetlenül a címétől nekem 1-2 kínai támogatott linket akkor is feldobott, illetve angolt is eléggé sűrűn. Érdekes módon egy német márkát még így is inkább az angoloktól kaptam jobban, mint a speciális németektől. (Solingen).


xcvbxcvb
(aktív tag)

Elküldtem egy csomagot Dániába. Kíváncsiságból ránéztem a nyomkövetési számra.
Erre ezt látom. :F Az nppk-ból elküldték Fótra onnan, onnan Bpest, majd küldemény továbbítása belföldi szállításra, majd 5. sz. Budapesti Operatív Osztály|Budaörs.
Mi lehet az a 5. sz. Budapesti Operatív Osztály|Budaörs ? :F

Nekem ez nagyon nem tetszik.

[ Szerkesztve ]


jojoando
(senior tag)

[link] Elvileg a csomagelosztót találtam rá.


V/
(titán)

Attól függ hogy mi volt benne, érdeklődj a telefonos ügyfélszolgálaton, mert az nem normális hogy még Magyarországon van.


xcvbxcvb
(aktív tag)

(#85875) V/
Köszi.
Kiderült Dániában van már. :) Azt nem tudták miért jelzi még mindig Budaörsön a csomagot.
Elvileg ma kézbesítik is a dán posta szerint.

Csak rossz érzésem volt, mert elég macerás volt a feladása, meg minden áron cn23-at akart kitöltetni, azért néztem rá.

[ Szerkesztve ]


V/
(titán)

Hát nem tudom ki erőltette, hiszen Dánia EU-s ország, szóval még az online rendszerük a levél, csomagfeladáshoz sem ajánlja fel.


Jaks
(csendes tag)

Sziasztok!

Egy amerikai licitáló vásárolt tőlem egy terméket (kb. 17 x 25 x 5 cm, 0.2kg csomagolva). Mi most a legolcsóbb módja, hogy úgy juttassam el hozzá, hogy az ebay rendszere végig tudja követni egészen a kézbesítésig (ne mondhassa azt, hogy nem kapta meg)?


h1mpi
(nagyúr)

Szia,

Itt mindent megtalálsz. Ezek a szállítók vannak hivatalos kapcsolatba az eBay-el!


Jaks
(csendes tag)

Sima ajánlott levélként küldésről esetleg van információ? Tavaly is ilyentájt postáztam Amerikába és úgy emlékszem, hogy maga az ebay rendszere tudta kezelni a kézbesítésig, de a sima nyomkövető oldalak nem mutatták(?). Nem tudom, hogy mostanában mi a helyzet vele.

üzenetek