exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Sipi-
(tag)

Hol lehet kapni vagy legalább mi a neve annak a kis négyzetes alátétnek, ami pl. a villanymotoroknál a bejövő kábelbekötés csavarja alatt van és a kábelt szorítja le a csavarral? Sikerült az egyik csavart elhagyni ezzel az alátéttel együtt :O


Sipi-
(tag)

Pár év alatt nagyon elszoktál a fővárostól. Betonon még nem szédülsz? :DD


ezittketto
(csendes tag)

Igaza van. Autós szempontból teljesen élhetetlen az egész és sajna egyre inkább az lesz.


blueboi69
(csendes tag)

Tényleg elszoktam tőle :)
És meglepő, de 30év Bp után örülök, hogy itt élek és nem mennék vissza. Talán esetleg Fehérvárra költöznék még, de az sem lenne olyan, mint itt.

Kb, ahogy nova érzi magát nyaralás közben, az van itt minden nap :) nyilván van sokezer ilyen jó hely a világon meg jobbak is, de Bp nem tartozik közéjük az élhetetlen tömeggel és közlekedéssel. Ez a véleményem :)


blueboi69
(csendes tag)

Csavarosbolt... vagy kerek alátétet flexel/köszörűvel megigazítasz.


Jahno
(őstag)

És erre még direkt rásegítenének, főleg jó, mikor 200 kilométerrel odébb lévő bicajos mondja a maga eszetlenségeit. Igazából tök tudja, remélem hamarosan lesz HÉV.


npera
(újonc)

Én arra tippelek, hogy a bebicsaklott kormányt rakták középre és peckelték ki valahogy, hogy tudják húzni utána. A riasztóval nem bajlódnak, végighúzzák a vinnyogó kocsit a városon.

Az érdekes, hogy feltörték. Egyrészt, hogy fel tudták törni, másrészt, hogy megtették.


npera
(újonc)

Kisebb "tornádó" a nyugati parton.


Samott
(addikt)

:DDD

Azert az messze nem tesla kategoria, csak a maga modjan aglilisan mozog. A nyomatek jo dolog, foleg ha lent is van eleg belole.


Jahno
(őstag)

Barlanglakókkal nehezebb, csak itt az utcába befordulás bír 20 perces lenni, mert M1-7 felől jönnek és beállnak a kereszteződésbe, aztán keresztben zöldön 1-2 autó vergődik át, vagy hosszában áll minden, ha egy utcával fentebb parkolok akkor 20+ perc csak a parkolóból kivergődni és irányba fordulni. Most az utca teljesen üres, lámpa 1-2 autót fog meg, vagy jó darabig semmi nem megy el.

Otthonról lendületből jöttem volna a rakpartig, ha előttem valaki nem téved el és a sáv közepén dumálják meg, hogy mi merre van. Hídra felhajtáskor 3 autó volt előttem, aztán kb. zöldhullám. Ez még messze van az idegbajtól, de lehet falun sem egyszerűbb.


ezittketto
(csendes tag)

A riasztóval nem bajlódnak, végighúzzák a vinnyogó kocsit a városon.
Biztos örülnek ennek az ottlakók.. :U


Jahno
(őstag)

Válaszolt a póóóóósta!

"
Köszönjük, hogy megkeresésével ügyfélszolgálatunkhoz fordult.
Tájékoztatjuk, hogy küldeményeit technikai okok miatt egyelőre nincs lehetőségünk kézbesítésre átadni, amiért elnézését kérjük.
Természetesen célunk, hogy a felmerült problémát minél hamarabb megoldjuk.
Kérjük, kövesse nyomon küldeményei életútját honlapunkon a nyomkövetésben: https://www.posta.hu/nyomkovetes/nyitooldal
A hiba megoldását követően küldeményét háznál megkíséreljük kézbesíteni / postán átvehető lesz"


npera
(újonc)

Yes. The alarm doesn't prevent the tow truck from hookup or the vehicle from rolling down the road. The tow truck driver will most likely disconnect the battery, to disabled the vehicle alarm system, so it will not be a nuisance to him or any other person, while being towed.

Első goggle találat.


ezittketto
(csendes tag)

De hogy disconnectálja legálisan a the battery-t? :F


-NoVa-
(addikt)

Azért akad eltérés. Otthon kertes falukörnyezet, közeli tájvédelmi körzet, melóhely 10 perc gurulás autóval a mélygarázsig, szóval nem pont ugyanaz a városélményem, mint az átlag. Vidéken csak fulldoklok az allergiától amit a mindenféle mezőgazdasági dolog kivált nálam, a kaja is szar, rendes kávézó ritkaság, stb. Tengeren meg nincs pollen, van jó kávé, friss kardhal meg tonhal, stb.

Az, hogy mellé így néz ki egy átlagos este, csak apróság, szépet otthon is tudok lőni:


npera
(újonc)

Igen, ezen filózom én is. Kéziféket ki lehet akasztani alulról, váltót üresbe lehet rakni alulról többnyire. De az akksit...


npera
(újonc)

Shmee mekkora eszetlen nagy király. Taycan Turbo S gépcsoda, de otthon nem tudja tölteni. Utána elindul egy "nagy utazásra" egészen Birminghamig, de képes a DC-töltős oszlopon bedugni az AC-töltőt, aztán tölt 18 mérföldnyi távot.

A legjobb, hogy püföli a nem érintős képernyőt és nem érti meg, hogy az oldalán levő gombokat kellene nyomni, még kis nyilacskák is vannak.... :U


Samott
(addikt)

Igen, de ott a sokadik valasz. Kivalasztottad azt ami neked megfelel... de ettol meg idegen autot nem nyithat ki. :)


blueboi69
(csendes tag)

Badarság :) Drónozni sem tudsz sehol legálisan és net sincsen. :P


-NoVa-
(addikt)

Valószínűleg ami nekem a fülesbudget (a nem építettek), az nála az autó. Unaloműző játék sehonnan nem hiányzó apróból, vagy hobbira szánt keretből. Esélyesen kicsit más életszínvonalon él.

üzenetek