exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


npera
(újonc)

?

A vinnyogó autó vontatására gondoltam. Feltörni nem törtheti fel szerintem sem. A Maserati esetén valami fishy-fishy történt.


-NoVa-
(addikt)

Drónozni jobb helyeken itt sem :)


blueboi69
(csendes tag)

:DDD


ezittketto
(csendes tag)

De erre az ilyen nem gondol, hogy ebbűl biza baj lehet? :F
Látszott, hogy napi rutinként csinálja, mintha ott mi sem ennél lenne természetesebb...

[ Szerkesztve ]


Sipi-
(tag)

Egyet felhívtam, ami közel van, de nincs nekik. Talán négyzetes alátétnek hívják, megpróbálok így keresni.


Sipi-
(tag)

Ha megtehetném én sem Budapesten élnék, hanem a Mátrában egy faluban :)


Samott
(addikt)

Hogy disconnectalod a batteryt anelkul hogy feltorned az autot?


Samott
(addikt)

Komolyan mondom, azt a keves embert is el akarjak riasztani az oltastol, aki minden amokfutasuk ellene is meg mindig egyuttmukodne veluk: Harmadik oltás: már foglalhatsz időpontot, a helyszínen derül ki, mit kapsz

Ideje lenne ezeket lassan privat egeszsegugyben is elerhetove tenni, aztan dugjak fel maguknak a kinai szarjukat.


-NoVa-
(addikt)

Ó, nem kéne lassan valamit felgyújtani a picsába? Csak jelezve a közhangulatot, vagy mittomén. Olyan demokratikus dolgokat tenni, mint nyugaton. Számonkérni dolgokat, meg lemondatni botrányos közszolgákat, stb. Felnőni a lakosságnak a demokráciához, és élni vele? Amit 30 éven át nem tettek, és ha mostanában sem kezdenek bele, akkor már hagyjuk is az egészet, nevezzük annak, ami tényleg, és aki nem akar feudális autokráciában szenvedni, az nagyot nyelve elengedi az anyanyelvét és a lakhelyét, aztán középréteg nélkül zavartalanul bevezethetik a jobbágyi földesúri rendszert rendesen. Nevezzék skanzennek, szedjenek belépőt, még turizmus is lesz, abból elélnek.


Phülöp
(addikt)
Blog

Kinyomtat, bekereteztet, fürdőszobai tükör mellé kiakaszt.


Samott
(addikt)

Ezren voltak a lehallgatasiugy kapcsan rendezett tuntetesen. Apatia van, azt csinalnak az orszaggal amit akarnak. Kozben meg vettek egy meg nagyobb jachtot a nyarra. Mert miert ne. Szijjarto tavalyi nyaralasa az arlista szerint 60 milla lett volna a tavalyi barkan. Szerinted kifizette? Ha nem akkor lemondott korrupcio miatt? El lehet menni... most, meg.


WiZARD
(addikt)

Egyáltalán tudni fogja a Maserati tulaj, hogy kinyitották, ha nem látta a videót? :)


Samott
(addikt)

Na igen. Meg ezek a videok... itthon elvileg nem szerelhetsz ugy fel kamerat hogy kozterulet latszik benne. Nem hogy a youtubera toltogesd mi folyik az utcan elotted... sehol egy kikockazott arc.


Jahno
(őstag)

Ez így elég masszív.

Pont mostanában akartam megkérdezni asszonyt, hogy az oroszra nem vállal-e be valami Pfizert, csak úgy a papírok miatt, de ha most 3. adagnak is oroszt kapna, mert lehet, akkor annak sok értelme nincs. Vagy kínai cuccot, ami még mindig zűrös, de legalább sok van belőle. Teljesen kibogozhatatlan a kínai környéki kavarás, engem már az is idegesít. Két oltás után a 3. Rasztazenekart sem értem de majd meglátjuk a statisztikákat meg azt, hogy esetleg mikor kell ismételni.

Káosz, de majd megmagyarázzák és ez a szervezés akkor megint a dokikon csapódik le, esetleg felhasználónak belengetik, hogy van mindenféle és ott szembesülsz bele, hogy van kínai és Sinopharm, lehet válogatni? Apjuk kaszát.


WiZARD
(addikt)

Azon az oszlopon ha jól látom csak CHAdeMO DC van, CCS nincs, így maradt az AC a sokeszűnek :DDD
Meg tök jó a 800V rendszer és papíron gyors töltés, aztán másodikra is beáll egy lepkefing 125kW töltőhöz.
Harmadikra meg lett egy 50kW töltő.
Megint lehet jönni azzal, hogy bezzeg a SUC hálózat...

Azt mondjuk nem értem, hogy miért jó a 2 oldai töltőnyílás ebben a felállásban. AC van mind a 2 oldalon, AC kábel jellemzően saját és olyan hosszút vesz a user amilyet akar. Szóval simán átér a másik oldalra.
DC kábel viszont fix és "rövid", így tuti nem ér át a túloldalra, de azt csak az egyik oldalon lehet használni. :F

Szerintem továbbra is a legjobb amikor elöl középen vannak a csatlakozók, mint a Leafnél.


Grillo
(senior tag)

Mert már nem kell meki a környékre leányokat szaratni, azért. :DDD


Jahno
(őstag)

Ezekhez még mindig egyszerűbb tolatva odaállni, mint egy benyakúthoz, de jahh, elöl egész értelmes.


Samott
(addikt)

Harmadik adagnak biztos mast kapna, de az a mas lehet kinai is. Amirol a fene se tudja er-e egyaltalan valamit.


WiZARD
(addikt)

Tesla Magyarországtól hívtak, hogy adott a 2 rendelésem és már korábban mondtam hogy csak egyiket veszem át és most azonnal mondjam meg hogy melyiket, mert az elsőt ma kell törölni, később már nem lehet. Úgy rémlett, hogy az átvételig bármikor visszamondható, de le akartam csekkolni. Leráztam, mondtam hogy átgondolom és még ma megírom emailben.

Teslás FB csoportban rákérdeztem mit tudnak erről, és ők hogy értelmezik a megrendelési megállapodásban szereplő jogi dolgokat, konkrétan honnan kérhetnek kötbért tőlem.
"Megrendelésétől bármikor elállhat mindaddig, amíg a Jármű nem került Önnek átadásra. Amennyiben megrendelésétől eláll vagy megszegi a jelen Megállapodást és töröljük a megrendelését, Ön hozzájárul, hogy kötbér jogcímén visszatartsuk az Ön által megfizetett bármely Rendelési Díjat, a jogilag egyébként nem tiltott mérték erejéig. Ön tudomásul veszi továbbá, hogy az Ön által megfizetett Rendelési Díj észszerű és indokolt becslés a megrendelésének feldolgozásával, a Jármű szállításával, újbóli marketingjével és/vagy eladásával kapcsolatban felmerült tényleges kárunk tekintetében. Ha aJárművet nyilvántartásba vették, a Rendelési Díj összegét meghaladó, a Jármű értékcsökkenését tükröző kötbér követelésének jogát fenntartjuk."

válasz még nem jött, de 20 perc múlva csörög a telefonom, hogy közben rájöttek hogy ráérek még dönteni :DDD


npera
(újonc)

Benéztem az aljzatot? Kinosss :B

Én azon akadtam fenn, hogy beállt egy oszlophoz, majd ott megnyomta az akksi kondícionáló gombot, majd bedugta. Egy kábé 5-600 kg-os pakkot nem fog 10 másodperc alatt felfűteni. Előtte magyarázza, hogy nem használja a kocsi navigációját, mert a Waze az amit megszokott. Viszont ha a kocsival navigál, akkor a kocsi tud kondícionálni neki a megfelelő időben, hogy jó meleg legyen az akksi mire elkezdi erőből tölteni.

Ha jól emlékszem, akkor a Porschében van GPS-alapú orremelő memória is, ha betanulta a kocsi a fekvőrendőröket, akkor utána már tudja és emeli magának. Nem kell minden alkalommal benyomni.

üzenetek