exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


WiZARD
(addikt)

Tesla Magyarországtól hívtak, hogy adott a 2 rendelésem és már korábban mondtam hogy csak egyiket veszem át és most azonnal mondjam meg hogy melyiket, mert az elsőt ma kell törölni, később már nem lehet. Úgy rémlett, hogy az átvételig bármikor visszamondható, de le akartam csekkolni. Leráztam, mondtam hogy átgondolom és még ma megírom emailben.

Teslás FB csoportban rákérdeztem mit tudnak erről, és ők hogy értelmezik a megrendelési megállapodásban szereplő jogi dolgokat, konkrétan honnan kérhetnek kötbért tőlem.
"Megrendelésétől bármikor elállhat mindaddig, amíg a Jármű nem került Önnek átadásra. Amennyiben megrendelésétől eláll vagy megszegi a jelen Megállapodást és töröljük a megrendelését, Ön hozzájárul, hogy kötbér jogcímén visszatartsuk az Ön által megfizetett bármely Rendelési Díjat, a jogilag egyébként nem tiltott mérték erejéig. Ön tudomásul veszi továbbá, hogy az Ön által megfizetett Rendelési Díj észszerű és indokolt becslés a megrendelésének feldolgozásával, a Jármű szállításával, újbóli marketingjével és/vagy eladásával kapcsolatban felmerült tényleges kárunk tekintetében. Ha aJárművet nyilvántartásba vették, a Rendelési Díj összegét meghaladó, a Jármű értékcsökkenését tükröző kötbér követelésének jogát fenntartjuk."

válasz még nem jött, de 20 perc múlva csörög a telefonom, hogy közben rájöttek hogy ráérek még dönteni :DDD

üzenetek