exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


hokuszpk
(nagyúr)

ja, mert a gyárban különböző felhasználóknak 32 pédányban megvan ugyanaz az excel, esetleg pici modositassal, azt lehet dedupolni. de otthon 1 meghajtóra még ha zfs raid is, ritkán teszem fel 8 példányban ugyanazt a fotót vagy videót, néha valamiből van kettő, azt dupfinder hamar levadássza ; ami fontos azt amugyis másik kötetre offlineba is elrakom.


eattila
(csendes tag)

Az nem az :D A mienk felébred és repülőrajtot vesz ha valaki elindul a konyha felé :D De amúgy javarészt tojik arra mit akarunk tőle. Ha rosszat csinál és rászólunk,m ég vissza is pofázik :D


hokuszpk
(nagyúr)

akkor mondok mást. ha mondjuk leülök a szobamacsi kedvenc alvóhelyére, akkor azonnal a kert másik végéből is előkerül, hogy ő most ott akar aludni. Tökéletesen beidomitottam erre :D


ezittketto
(csendes tag)

Sajnos nem látok különbséget. Nem jelenik meg semmi plusz, ha így nyomtatom ki.. :(


eattila
(csendes tag)

Ami biztos a macskáknál, hogy azt hiszed beidomítottad valamennyire, de ő idomított be téged :D


-NoVa-
(addikt)

Engedd el. A digitális aláírás egy külső megbízható hitelesítő certjével aláírt, opciósan timestamppel megjelölt adathalom, ami alkalmas arra, hogy a PDF tartalmát abban a pillanatban hitelesen rögzítse, és igazolja, hogy akkor ott az a file módosítatlan (vagy az a snapshotja, ha több aláírás is van, mert olyat is lehet, fileon belül időben. visszalépkedni az előző aláírt állapotokhoz.) Nincs értelme papíron megjeleníteni, mert a papírnál nem tudod ellenőrizni digitálisan sehogy, hogy nem-e módosított, maximum klasszikus analóg módon pecsételt borítékban vagy egyéb zárt, roncsolásmentesen nem nyitható dologban eltéve tárolhatod. A digitális aláírás egy lepecsételt boríték feladatát látja el, ha az analóg világba próbálod visszaerőltetni ezt.


Jahno
(őstag)

Ez nem ugyanaz az Excel, és az a ritkább, mert mindennek helye van. Szektorra nézi nem csak adott ugyanolyan filére, szóval csak a JPG fejlécekkel már egy tonna területet spóroltam.

Kerestem mkv-t, de még mindig ugyanaz a bajom, hogy szép arányszám, csak teljes kötetre érvényes és egyik ilyen, másik meg másmilyenolyan:

Ez biztos nincs meg máshol ugyanígy. És most hiába töröltem le, nem sok helyet nyertem.


hokuszpk
(nagyúr)

esélyük nincs, nemtudok 26 felé idomulni. nemrég született három teljesen hamuszürke, már lassan nekik is nyílik a szemük, majd mrápróbálok hátha ha már eleve úgy kezdik az életet, hogy idomitva vannak, naakkor mitörténik.


hokuszpk
(nagyúr)

végülis a prog.hu -n volt ilyen projekt, hogy tömöritsünk be mindent 2 bytera , lehet sikerült nekik, és már termékben is megjelent a fejlesztés.


ezittketto
(csendes tag)

Okés. Elengedtem.
Köszönöm mindenkinek a segítő szándékot :R


eattila
(csendes tag)

Ne mondj ilyeneket, hogy kicsi és macska, mert mikor belementem, hogy macskát mentsünk, lett egy hely a fejemben még 1 macskának :D


Sipi-
(tag)

Óraállásokat most be lehet jelenteni 15-éig. Utána pedig vegyétek lentebb a havi limitet. Szerintem :)


hokuszpk
(nagyúr)

ha eldöntötted szólj, itt a szülői házban alaposan kihasználják, hogy a családi hagyomány szeriint ( lehet az őseim egyiptomi fáraók voltak ? ) a macska szent állat. Van választék bőven a koromfeketétől a fehérig, bár tiszta fehér most nincs. Van narancs, cirmos, zonis-nyakkendős cirmos , extravegyes ( fehér, fekete, szürke, sárga kombó ) stb.

ittvan pl. Vegyeske frissen lőtt portfóliója :

[ Szerkesztve ]


eattila
(csendes tag)

Még ellenállok, de majd szólok :D Ha mégse sikerül :D

[ Szerkesztve ]


Grillo
(senior tag)

Ja, lehet asszony is enged a gyerekeknek, és jöhet egy nyávogó, de még alakul.


Bujdy81
(csendes tag)

De hol vegyük vissza? MVM Next oldalán?

Szerk.: Meg is van! :)

MVM Next oldala, Ügyintézés, Részszámla érték módosítása

[ Szerkesztve ]


eattila
(csendes tag)

Hálátlanok ám :D Délben hívtam Drazsé kisasszonyt, de csak eldobta magát, megpergett egy sort, de nem jött oda :D


Grillo
(senior tag)

Á, én tudom, hogy minden macska geci, de hát ugye még így is vonzó sokak számára. :D Én elvagyok velük, van is saját lassan 8 éve, de 1,5 évesen átköltözött a szembe szomszédhoz, azóta csak néha jön át, eszik egy kis jutifalit, két simi, aztán megy. Amúgy si elég antiszociális volt, aztán egy fülatkás kezelés betette nála az ajtót. Meg hogy nálunk nem mehetett be a lakásba, csak a lépcsőházba, szemben meg beengedték (a másik macska mellé).


Phülöp
(addikt)
Blog

Klasszik.
Ahogy a diszkótánc is:
link

üzenetek