exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

Hirdetés

üzenetek

hozzászólások


npera
(újonc)

Jut eszembe, tegnap felvettem életem első Youtube Short videóját... Kis mjuzikel referencia beágyazva ingress protection code háttérbe...


Samott
(addikt)

Ez tetszik:

James Webb űrtávcső fotója a Proxima Centaurirol - vagy megse? :DDD


A. Crowley
(csendes tag)

Én a hét eddigi napjait egy nagyon és egy vérfideszessel töltöttem nagyrészt. És nem az ostoba fideszes, hanem az értelmiségi. Inkább alkalmaztam a hallgatás törvényét. Fanatikusokkal nem érdemes vitatkozni. Most kicsit le vagyok fáradva agyilag. :)


WiZARD
(addikt)

márpedig a kettő kizárja egymást


-NoVa-
(addikt)

Én itt szoktam elkezdeni irányítani a beszélgetést, és érveltetni, mit, miért, mire alapozva, stb. Néha egész érdekes, értelmes beszélgetések jönnek ki belőle, ha tényleg értelmes és megalapozott a másik fél. Persze disznókkal sárdobálásba menni fölösleges, szóval igencsak ritkák az efféle beszélgetések. Meglepőmód sokkal több értelmes KDNP-ssel beszéltem, mint értelmes Fideszessel, mégiscsak az egy vallás, amit lehet valamennyire tisztelni, nem egy szekta. A képviselőiket valahogy mégsem sikerül olyan összeszedett megalapozottan elvekkel rendelkező embernek látni, mint egy-egy random perifériás párttagot.


A. Crowley
(csendes tag)

És nem, mindkettő átlag feletti intelligenciával rendelkezik és mégis. Komolyan. Olyan tudással rendelkeznek, hogy le a kalappal. Valahogy aztán mégis itt ragadtak. Igazából a nemzeti érzelmek azok, amik mindkettőjüket ebbe az irányba viszik. Két külhoni magyar, az egyikük végül Mo-n, a másik a messzi északon él.


A. Crowley
(csendes tag)

Igazából nem ért annyit az egész, meghallgattam néha a kinyilatkoztatásokat, de szerencsére az idő nagy részében tök más témákról volt szó, így nem volt annyira zavaró. Annyit jegyeztem csak meg egyiküknek, hogy a bevándorláspolitika oké (láttam, mit tett Svájccal a nagy beengedés), de még ennek fényében sem vagyok elnézni az elbszott gazdaságpolitikát és a mérhetetlen lopást.
Egyébként hétköznap esténként tényleg ennyire nehéz beülni valahova vacsorázni? Minden tömve volt. Méghogy nincs lóvé...

[ Szerkesztve ]


A. Crowley
(csendes tag)

Jah, közben finally megérkezett az új kanapé "garanciálisan", miután az előző hibáját tavaly novemberben bejelentettük és képtelenek voltak kicserélni ésvagy megjavítani.


npera
(újonc)

Két külhoni magyar, az egyikük végül Mo-n, a másik a messzi északon él.

Mielőtt még valaki elkezd extrapolálni fotelből végtelenbe: nem velem beszélt Crowley :B :C


A. Crowley
(csendes tag)

:D
És nem is WIZARD-dal. :) Bár a helyek stimmelnek.

[ Szerkesztve ]


zetor2000
(senior tag)

"És nem, mindkettő átlag feletti intelligenciával rendelkezik" :D
Valóban nem veled beszélt :D :D :D
Bocs, g*ci magas labda, le kell csapni...


Phülöp
(addikt)
Blog

Velem se


Phülöp
(addikt)
Blog

Ahhahha :C


A. Crowley
(csendes tag)

ÁÁÁÁÁ, LOL


Samott
(addikt)

Most komolyan mar, ilyen hulyesegekkel szorakozni: Nem egyértelmű a tájékoztató, többen pórul jártak a Mol új tankolási rendjével

Valaki például reggel tíz litert tankolt, és este is kellett tankolnia ugyanennyit. Mindkét alkalommal lecsippantották a forgalmiját a Mol-kútnál, másodjára azonban már nem tankolhatott 480 forintért. ... A tájékoztatóból kimaradt, hogy egy forgalmival egy adott napon csak egyszer lehet olcsón tankolni, és hogy ez akkor is áll, ha nem merítette ki az autós az ötven literes limitet.

Ki az a barom, aki naponta ketszer tankol tiz litereket... ok, ertem az en szitum extrem, hogy kb. kethavonta tanlolom tele, de amig rendszeresen kocsival jartam nem haszanaltam el egy tank benzint egy nap alatt. Elvezik a benzinkutra jarast? Es Csak MOL kutnal lehet tankolni? Menthetetlen a vilag...


eattila
(csendes tag)

Nem csak ott. De tegnap pl itt shell kútnál nem volt benya. Mol-nál igen.


npera
(újonc)

Hát igen, itt már gyanakodnom kellett volna, hogy nem rólam volt szó.... :B :C


npera
(újonc)

Ha valaki használ NATO lőszeresládát tárolásra (mondjuk LiPo és LiIon cellák az én esetemben), akkor érdemes kihúzni a tömítést belőle, hogy thermikus esemény esetén le tudjon fújni a fedél mellett és ne gránátként működjön az egész a nyomás miatt.

Ilyenkor a zsanér nem igazán tartja meg magát oldalirányban, könnyen le tud járni a fedél oldalra. Na, erre konstruáltam most kis TPU pöcköket, amiket megfelelő szögben be lehet ügyeskedni a zsanérba és akkor nem jár le oldalra.

Kell valakinek majd a Thingiverse link?


-NoVa-
(addikt)

OMW-nél sem volt 95 és dízel, csak 100-as. De.a kományszekta szerint minden rendben, mert stratégiai tartalék is van.

üzenetek