exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


eattila
(csendes tag)

Nem a korrupciót vitatom. Hanem hogy nem érzik az emberek. Mert arról szólt az index nem? Hogy a lakosság mennyire érzi korruptnak a rendszert.


-NoVa-
(őstag)

Alapítványi hozzájárulás óvódától a sportszakkörön, zeneiskolán, izén át mindenig megvan? Versmondóversenyen a győztes monoton eldadogja a mondanivalót, és mindenki csodálkozik, hogy miért ő, sportválogatottaknál ugyanez, de már ott hogy egy felújításhoz pályázatot kell írni, amire reméled, hogy visszakapsz pénzt, és aztán számlajavító kiegészítőszámlákat javító kiegészítőszámlákat kell varázsolni hogy ne bukj nagyot és x hivatal is elégedetten folyasson át pénzeket, ilyenek azért nem voltak 15 éve. Csak a lassú fokozatosság miatt lassan fő a béka.


eattila
(csendes tag)

Vagy én értelek félre, vagy te :D Mert úgy érzem, azt próbálod nekem bemutatni, hogy miképpen és mennyire létezik a korrupció.

Nekem annyival van vitám hogy ezt az emberek kis százaléka tudja/érzi. Mert hogy van, és hogy sok van, és hogy egyre több van, azt én is tudom :)


A. Crowley
(csendes tag)

Ezért nem érzi. Mert Soros, Brüsszel, Gyurcsány, buzik.

[ Szerkesztve ]


Jahno
(őstag)

Tiszta KGST, akkor mentek az ilyen ellen információk, csak akkor még nem értettünk hozzá:

És két másodpercenként nyomják, idehaza támogatásra is talált aztán mikor bekérdezek 1-2 német ismerősnél, akkor hát ja.

Cserébe itt a falu csoportjaiban azt sem tudják mennyibe kerül a termálba a belépő, de azt tudják, hogy bezzeg Hollandiában 1 Euró a kenyér. Ha utóbbira azt mondom, hogy ez hülyeség akkor is köcsög Fideszes vagyok :DD Ilyen egyszerűen működik a világ.


eattila
(csendes tag)

Közben elolvastam a cikket. Az eredmény az rosszat jelent. Én a felvételit is rosszul értelmeztem :DSzóval my bad. Így már értem :DSzóval nem azt mutatja, hogy menynire érezzük korruptnak, hanem hogy mennyire teljesítünk jól korrupció terén. Szóval kb ilyen üjjéle egyes.


qnadam
(veterán)

én nem kaptam. biztos azért, mert nincs netflixem.


eattila
(csendes tag)

Mer' különcködöl! (én is a visszamondáson agyalok btw.)


qnadam
(veterán)

számomra az volt meglepő, hogy abban a topikban valaha még tényleg autókról volt szó.


qnadam
(veterán)

bizony. múlt héten lett nagykorú az ncore accountom :D


-NoVa-
(őstag)

Szerintem csak extrapolált a címből, erről a topicról is azt hiszi, hogy az exhwsw cég szakértői szolgáltatásairól beszélnek, és amúgy ajánlják is a felhasználók egymásnak, meg dícsérik. Ekkora bakik mellett külön meglep, hogy a Gugatopicot mennyire esszenciálisan jól foglalta össze :)


Grillo
(senior tag)

Nekem még csak fiatalkorú, de mostanság nem is nagyon használom. Egyrészt van több streaming szolgáltatásom, másrészt rohadtul nincs időm nézni semmit.


zetor2000
(senior tag)

Nekem még van ahhoz pár nap - innen nézve ~4 hét.
De még emlékszem, hogy az Endlessen is, meg a Skyline-on is voltam, szóval igazából csak az egybeolvadáskori acc. az, ami még preteen. Valahogy mind a kettő élt ~1-2 évet, mielőtt összeborult volna a 2 oldal.
A bH!-s regem meg kicsit több, mint 18+ -os :)

[ Szerkesztve ]


eattila
(csendes tag)

Én nem tudom nekem mennyi. :)


eattila
(csendes tag)

Villanyászatban jártas urak! A gépem konnektora közös falon van a láyom szobájában levő vellany kapcsolójával. És felkapcsoláskor a laptopra dugott világítós billzet vibrál. Lekapcsoláskor nem. Ez WTF? mindmeghalunk, vagy a kapcsolót kéne lecserélni?


zetor2000
(senior tag)

A profilodnál meg tudod nézni.


zetor2000
(senior tag)

Ha nincs a laptopodban akku, akkor arra tippelek, hogy a villany kapcsoláskor valami feszültségingadozás van, ami a világítós billentyűzeten így jelentkezik.
Ha van akku, akkor szerintem nem kéne ennek lennie.
Persze nem lehetetlen, hogy nem feszültség ingadozás lép fel, hanem valami frekvencia izébizé, ami miatt a klavi vibrál.
Ha van kedv és akarat, cserélhetsz kapcsolót, hátha segít. Elsőre egy kevésbé használtra cserélném - mondjuk spájz kapcsoló, vagy ilyesmi, aztán ha azzal megjavul, akkor venni egy másik kapcsolót - lehetőleg újat.


eattila
(csendes tag)

Tudom. De ahogy oda kene ulni, belepni, megkeresni….


eattila
(csendes tag)

Akku van benne. De nem tudom milyen allapot. Kb sosem megy csak akkurol.

üzenetek