exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Jahno
(őstag)

Én akkor még erőből hallgattam Dolly Rollt :DD

Többi nekem szintúgy sok, a Megasound meg lehet hiphop kategória volt annak idején, Geszti meg rap :-D Keveredtek itt a dolgok rendesen, mikor az Actionre azt mondták, hogy az hárdkórrep vagy mi. Rap az Geszti, hárdkór meg mondjuk a Charly Lownoise :C

Többinek ott a Weszélyes Elemek, abból sok fent sem maradt. Alternatív dolgokból nálam most a Belga kezdett kifújni és vesztette el a régi stílust, Krúbyból sokat nem tudok, időnként fél koncertbe vagy fellépésbe belefutok, mert ugyanaz a programszervezőnk és menedzserünk.

Nekem marad a klasszikus Ganxsta vonal, annak valahogy stílusa van és többieknél a csúnya beszéd is jobban idegel. Nem tudom megfogalmazni, Zoleenál beleillik és jól nyomja, többi csak azért bazmegel, hogy bazmegeljen feleslegesen a világba és túl is tolja. Krúby 2 fejjel alacsonyabb nálam, tökre meglepődtem. Jövő héten Parkban lesz kisebb produkcióknak egy egész estés fellépés, annak felét névről sem ismerem (ehhez lehet Krúby már kinőtte magát), de Figura pld. ott lesz.

Akiket ilyen szempontból még abszolút nem tudok hova tenni, az pld. Dé:Nash. Értem, hogy politizál, értem, hogy sokszor valami paródia, de nem értem.

üzenetek