exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Jahno
(őstag)

Egy időben Honeybeast jó volt, míg ennyire fel nem futottak. Akusztikus koncertjükön is voltunk, kis klubban és nagyobb helyen is, aztán most az is elmaradt.

Telibe más műfaj, 2 srác vett le a lábamról akik élőben játszanak mindenféle kütyükön. Be is akarom húzni Őket nyáron egy mini fesztiválra, de annyira újak, hogy demó anyaguk sincs. Állításuk szerint "próbálkoztak" :C Ahhoz ezen a szinten elég erős "próbálkozás" lett: [link] vége felé kezdődik az ipari szeletelés, aztán következő számban már némi szövegelős alapok.

Következő bejegyzés a hajónaplóba majd június közepén lesz: Quixotic / JANETT / dtnb. / Celina / Johanna Bozai / Syncbutton / Gridscape indusztriális szabattéri helyszíne az Arzenál."Wake the f**k up, Samurai! We have a city to burn."

Ennyi DJ csaj közt a végén még megijedek :DD

Hazai? Olyanok is beesnek 1-2 szám erejéig, mint a Végvár. 80as lévek amatőr garázsmetál, hangja sem mindig van, pont nem számít [link]

Vagy éppen világhírű olasz zenekar, a TFV. Jövő héten jönnek felénk egy EU turné keretében, dobot veri, mintazállat, had pörögjön, többi nem számít. Van itt minden, ami néha orrbaver, az sem baj ha nem ismered a szöveget [link]

üzenetek