exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Jahno
(őstag)

De ezek a gyagyások is magyarhonban élnek, akik közül egy teljesen névtelen összedobta a pakkot. Tessék értelmezni a sorokat, oszt akkor most felszívom magam és még jobban beszállok a buliba. Csakazértis.

Ha nem esne le, akkor tippelős játék jöhet-e? Az illető fizetésének kb. mekkora hányadát ittam el ma este?

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=153136030&t=9020881

[link]

[ Szerkesztve ]


zetor2000
(senior tag)

Hát, az lehet... :)
De ha van 5ös SDS Plus szárad, akkor be tudjuk fogni :) Picit hangos, de csak rövid időre, üt egyet-kettőt. és lehet gipszelni a szomszéd oldaláról is. :DD
Ha kéne, itt van a pinyóban, viheted. Kézben nem vinném sehova, autó/jogsi meg nekem eggyel kevesebb van. BKVval jött haza, de nem volt egyszerű.


Sipi-
(tag)

Villanyszerelő nálam Parkside (Lidl saját márja) fúrókalapácsot használt.
Én vettem egy Bosch-t, az is csak 24ezer volt két fúró- és kér vésőszárral együtt, kofferban, SDS Plus-os fejjel.
Nem mondom, hogy szükségem volt rá, de azt a pár furatot szépen és gyorsan megcsinálta, amire eddig kellett. De azt egy barkácsáruház sajátmárkás is meg tudta volna :)


Gabibácsi
(tag)

Na, orosz hírekben is benne voltunk a hóval :)
Amúgy ma a jazzyben valami szakértő nyilatkozott hogy minden baj az autósok miatt van. Mert azok állják el az utat a hóban, kiemelve hogy a négyévszakos gumisok is milyen hülyék. Szerintem meg a nyárigumis troli állt keresztbe a Dózsán, lezárva az egész utat, meg a vonatok dugították be a nyugatit. De ő a szakértő, biztos igaza van.


Sipi-
(tag)

Én nem éreztem, hogy az autós közlekedésben olyan gáz lett volna. Üllői út kicsit latyakos volt reggel, Hungária, M3, M2 meg már tiszta 10 órakor. Forgalom némileg lassabb volt a városban, de nem vészesen.
A vonatok beálltak, de az már akkor is megáll, ha egy pillangó rászáll az egyik vezetékre.


npera
(újonc)

Az nem függ az alakjától is? Ha szép egyenletes hengeres alakú, akkor furat. Ha pedig csipkés szélű és kábé 90-fokos kúpszögű egyenetlen kráter nagy felületre kiterjedő pusztítással, akkor "lyuk"....


Phülöp
(addikt)
Blog

Nyáron volt valami hír, hogy IP-is akarnak csekkolni folyamatosan, hogy valóban egy helyen lakó családtagok használják-e, nem pedig alkalmilag hatosával összecsődült emberek.


FőDudu
(addikt)

Nekem aktivalaskor lakcimet kerdezett es GPS alapjan valoban megnezte ott tartozkodik-e a hozzaadott csaladtag. Laptopon nem is ment az aktivalas, mobilon viszont igen. Tenyleg kerte a helymeghatarozas engedelyezeset.

Meglepodtem, de pont ott voltunk mindharman igy nem volt gond.


FőDudu
(addikt)

Amikor negyevszakos vagy teligumit neztem asszony kocsijara, meg mindig volt olyan teszt ahol negyevszakos vs nyarigumit teszteltek teli utviszonyokon. Nyari telen szivas, teli nyaron kb jo, csak jobban kopik.

Crossclimate aktualis verzioja meg meg mindig a legjobbak kozott van. Ma is azt vennem.


FőDudu
(addikt)

Parkside cuccai teljesen rendben vannak. Otthoni hasznalatra ritkan kell jobb.
Profi hasznalatra nyilvan van jobb. De az arkategoriajaban eleg verhetetlen.


Phülöp
(addikt)
Blog

Én majd arra leszek kíváncsi, hogy a magyar IP, ami alapján a Tidal megszabta az előfizetési díjat, egyszeri ellenőrzés során lett-e bemérve, vagy később, a használat során változva a díj is változik-e. Elvileg nem kéne. Az Eurosport is olcsóbb magyar IP-ről, de az mindig csak egy hónapra szól az esetemben. Amennyire tudom ráadásul, a Tidal által elérhető tartalom ugyanaz mindenhol, ellentétben a Nettflix-szel például.


FőDudu
(addikt)

Elvileg te tudsz VPN-en hazai IP cimmel netezni, nem?
Hangra jonak kell lennie, ugyis pufferel az osszes ilyen lejatszo.


Phülöp
(addikt)
Blog

Elvileg igen.


Samott
(addikt)

Azt a faszit en is hallottam, egy vicc volt az egesz. Nem csodalkoztam volna ha azt mondja hogy mindenki menjen inkabb biciklivel.

Tegnap ocsem diakjai kozul volt olyan aki be se ert vonattal. Mi meg 20 percet kestunk kocsival. Eleve 5 centi ho esett, nem kene katasztrofafilmet jatszani.


Samott
(addikt)

Gyakorlatilag meg nem megy a bbc iplayer meg a hulu angol meg amcsi vpn ip-vel. :( Ugy nez ki mar ok is ismerik az ip tartomanyokat.


Samott
(addikt)

Koszi a tippet, a haller utcai (a nagyvarad ternel van, ugy egyszerubb) coopban most reggel meg volt egy asztalnyi. Amugy kib.szott draga az a bolt, minden 30%-al tobbe kerul mint mashol... Melosok kiszurtak a szallagon a szaloncukrot valtottunk nehany szot rola, aztan amikor fizettem az egyik majdnem rosszul lett az ara miatt. :DDD


-NoVa-
(addikt)

Mostanában a Lux-Tools 14.4V li-iion ütvefúrót járatom kb mindenre, tojáshabtól csavaron át (állítható nyomatékos) fúrásig, elegendő. Mellé egy IXO, az is jól tud jönni. Faházban meg pár nagyobb konnektoros játékszer.
A rezgőfűrésznek már nagy rajongója vagyok, ennek örömére építhetek majd vele valaki favázas árnyékolót a bejárathoz, mert a mostani behúzható ponyvája csíkokban szakad szét a ragasztás mentén, a behúzómotor döglött, a rögzítőcsavarjai meg elnyalódtak kicsit, így eleve alátámasztva használtuk. Kertes házban nem szabad feltenni a mi tud még elromlani kérdést...:)
Apropó, bedöglött az egyik bojler is.


qnadam
(veterán)

a téli nyáron nem jó, próbáltam. persze nem annyira, mint a nyári télen, de nem az igazi.


BobaHWSW
(újonc)

Elemet kell csereljek a kocsikulcsban. Kell valamitol feljek vagy uccu neki?

Van ketto, gondoltam egyszerre csak egyet barmolok el.

Ilyen kulcs nelkul tavolsag alapjan nyitos ize.


qnadam
(veterán)

négyfős családunk (kb tényleg az. nőm, húgom, férje) három helyen lakik, egyelőre nem volt gond belőle.

üzenetek