exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Jahno
(őstag)

Most megy a mellméregetés a videójátékos csoportban is, hogy mi az ideológia és ki a nagy király :-P

Amúgy mindegy, nálam nagyobb király csak egy forgalomirányító lehet és kész!


Jahno
(őstag)

Mer folyton lenézed az országot és kitalálsz baromságokat úgy a fotelből.

Itt is akad központ az ügyfélnek meg egyéb faszom.


Jahno
(őstag)

3 alkalommal kifizeti a gépet. El kell menni, időre vissza is adni, néha letét, csiribiri. Passz. Én sokszor írtam a Hunyadit 10ezer körül, azzal komplett házakat raktak össze. Aztán jönnek a Makitások, hogy mert ja. Az ja, csak más liga.


FőDudu
(addikt)

Erted a csiziot. Szerszambol csak jot. Kulonben idot vesztesz.
Ha olyan munkafazis van, nem szegyen kolcsonkerni/berelni egy munkahoz valo gepet.
Meghalalja. Szar furoval monolit fodembe furkalni kinszenvedes - komoly gepnek meg 20s/luk. Amiota egyszer ismerosnek segitettem ilyesmiben megtanultam, hogy inkabb legyen tulbiztositva a gep (adott munkanal komolyabb nem art), de szarabb semmikepp.


FőDudu
(addikt)

Le hat, ugy szar ahogy van ;)
Be kene szantani es resetelni - akkor talan elheto lenne.


qnadam
(veterán)

egyrészt ami van (csak haldoklik), az 2 J ütőerőt tud állítólag, és azzal is hamar megvan egy lik. ha a húszezres 5,5 J-jának csak a fele igaz, az pont elég a feladatra.
másrészt a tízezres akkus csavarozó is pont megfelel arra, amire eddig használtuk.


Bujdy81
(csendes tag)

Ha megnézed a Ford F-350-ből is van olyan, hogy 3200 kg önsúly, 3490 kg összsúly. Miközben felférnek egy Smart a platóra...


Bujdy81
(csendes tag)

Ismerek olyat, akinek az volt a munkája, hogy egészségügyi mintákat (vért, szövetmintát, stb.) szállított Budapest-Belgium viszonylatban. Ott számított az idő, ezért repülő nem jöhetett szóba, hanem autóval oldotta meg...


qnadam
(veterán)

köszönöm, félek, hogy ez kissé túlzás lenne ötös lyukak fúrására :D


Phülöp
(addikt)
Blog

A fúrással előállított lyukak hivatalos megnevezése a furat.


Sipi-
(tag)

Spotify family előfizetés miként megy? Ellneőrízgeti, hogy kb. egy helyen vannak-e az aktivált account-ok?
Mi van ha megrendelem az egyik helyen, de napközben máshol vagyok, majd bónuszként el is költözök oda, ahol egyébként napközben szoktam lenni. Asszony is jönne velem persze :)


Jahno
(őstag)

No de ezt milyen gyakran? Felére már ezer éve működtek az MPL futáros és egyéb hasonló éjjelnappalos szállítások, repülővel és kiegészítő logisztikával ehhez az úthoz képest fillérből és gyorsabban megoldhatóbb kb. bármit bármerre Európába. Hétvégén is. Szóval érdekesen hangzik. Ráció biztos van benne, de pár szállítás után a nettó kocsifutás időtartama is lassabbra jönne ki. Odafelé szerintem millimétere stimmel kollégáknak a Genf/Amsterdam/Köln vonalaival, ami egy nap autózás, kocsiból kifolyás, feldőlés, aztán visszakódorgás megrakva vagy üresen. Folyamatában nem egyszerű, de vannak hasonló románok a világban akik fel is csavarodnak erre-arra.

Lassan 10 éve jártam Amsterdamban, akkor délután 3kor itt megvásárolt cucc 1 tank benya áráért másnap szombat reggel 7re a szállás ajtajában landolt és ezt itt-ott ismételni is lehetett, vagy csak cuccot küldtem, szerencsére én már nem voltam ott. Belgium közepe 10-15 óra nettó autóval, ezt ha nem éppen vasárnapi lehetetlen időpontban kell leküzdeni, akkor ennyi idő alatt olcsóbban teljesíti egy futárszolgálat, amiben helyi futár, repülő és satöbbi van. Bár az ördög a részletben lakozik meg a nettó/bruttó szállítási időkben.


Jahno
(őstag)

Miért ellenőrizné? Loginra szól.


Jahno
(őstag)

Pfúbaze, ezzel most jóféle gépiparis emlékek jöttek. Nem is tudom mikor hallottam utoljára.


Jahno
(őstag)

Ehhez kalapács sem kell...


Jahno
(őstag)

Definiálkjuk a jót és saccoljuk be, hogy ki az aki egyhuzamban 20 lukat fúr, aztán holnap még 5x20at, majd jövő héten még többet. 10ezres valami cuccal ilyen luk az 5 másodperc a legdurvább panelba is, míg kavicsot/vasat nem fogsz. Mindent túl szeretnél biztosítani, mert egyszer segítettél ismerősnek? Ugyan :-D


Jahno
(őstag)

Jajaja, velünk együtt, de lásd kivel van dolgod, közel 1.5 órát elvertem ezzel, hogy megkeressem (lenne még pár, de nincs értelme):

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=146386939&t=9097047

Akinek a fotómasináját kisebb előítélet, hasonló ország-ekézés és egyéb megfejtés mellett a szervíz pusztán jófejségből meggyógyította. Mert azok olyanok.

Legközelebb majd lehet azt mondja, hogy csiribiri, meg izé, vagy ha úgyis ez a nézőpont, hogy itt minden szar, akkor legyen minden szar és tojunk rá. Szóval mész már a picsába és még kétszer. Aztán max. teszünk szmájlit.


BobaHWSW
(újonc)

Lakcimet ker.


Jahno
(őstag)

Az meg ugyanaz. Mivel ellenőrzi, hogy éppen merre vagy a mobillal?


Jahno
(őstag)

Akkor olvasnivaló:

https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=146355290&t=9097047

Ja, link lemaradt. Linkbaze:

[link]

[ Szerkesztve ]

üzenetek