exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


FőDudu
(addikt)

Koliban a Kreten magazin is meno volt.....
Aztan felnottunk.


Gabibácsi
(tag)

Semmi közöm hozzájuk, és nem is érdekelnek.


Gabibácsi
(tag)

Abból még megvan pár


zetor2000
(senior tag)

Kínai szeletelő bárdot (olyan, mint egy húsvágó bárd, csak rendesen van éle), pár pendrive-ot, egy forrólevegős Pálkát amin van rendes forrasztóPálka, szép nagy klavi alátétet (80x30centis 3mm egérpad), hangfalcsatlakozókat, mert mindenki fikázta meg ilyen aprószarokat, amik kellenek a mindennapokban.


qnadam
(veterán)

nem vettem lúfasztse, amire igény volt, az nem volt akciós igazán, ami akciós volt igazán, arra igény nem volt.

viszont valószínűleg kellene egy fúrókalapács, és ahogy nézem, nagyon alkalmi használatra már 20e alatt is van használható, több mint elfogadható ütőerővel.

[ Szerkesztve ]


zetor2000
(senior tag)

Kretén Magazin #101 nemgrég jelent meg, a következő Dec. 31én lát napvilágot. Első számtól nagyon sokáig megvolt/van valahol pinceméjén muternál. Legjobb. 100nál jött egy laza 10év szünet, de MOST!


FőDudu
(addikt)

Ehhez nem ertek. Ha valamit dulvabban kell furni/vesni akkor bentrol kolcsonkerek egy ahhoz valo gepet. Nem fenyeget az a veszely, hogy epitkeznek/bontanek mostanaban.


Phülöp
(addikt)
Blog

Nem, Fakejack-nek ígértem, mert Kecskemét útba esik, és ott elvileg lehet kapni a kezdetektől.


zetor2000
(senior tag)

Ha egy Hilti TE-72es megfelel "átmenetileg", akkor tudok egyet a pincémben - kölcsönbe. Nem kicsi, de nagy és nehéz, de szerintem ez olyan, aminek kevés ellenfél van lakossági oldalon. Eleve SDS Max befogás, azaz 18mm a szár, ami belemegy... 8as szárnál nincs véknyább (nekem nem dobott ki a kereső). De van SDS Max - SDS Plus tokmányom.
Van mellé népnevelő 35ös, 1 méteres szár. Aki nem jó, az kap vele. :)

[ Szerkesztve ]


Phülöp
(addikt)
Blog

Én egy Tidal Hifi előfizetést tettem be a kosárba, ráadásul a fentebb általam említetthez képest féláron - itthon más az árképzés, mint otthon.


Jahno
(őstag)

Én nem merek mit mondani, 14ker felé volt pár zűrös megálló, de ne legyünk már ennyire izék, hogy 2 centi hó és némi fennakadás oszt Guga-módra világ végét sírunk. Asszonyt megkérdeztem, Ö is simán beért dolgozni. Kicsit túl sirjuk már a dolgokat.


vkp
(aktív tag)

Nagyon nem sajnos. Univer facebook oldalán fent volt a lista, hogy hol, én haller utcai univer coopban vettem, ma délután volt még kb. fél raklap. Após kecskeméten se a dobó körúti se a piaci univerben nem kapott...


Jahno
(őstag)

Én ezeket sosem értettem, de sokan mások sem.


Jahno
(őstag)

Kőccsön nekem is akad, főleg mert egy polc erejéig 3 éve ott van qnadam szomszédjában :P


npera
(újonc)

Nekem két AKG "fejesem" van. Egy K240 a melóban bohóckodni, az félig nyitott. Van elég basszusa, nem az a trinitronos dobhártya benyomós, hanem inkább telt és kellemes. Lehet hallgatni órákat, nem kapok tőle fejfájást a basszustól. Még a laptop is ki tudja hajtani, annyira egyszerű kihajtani. Nem kell hozzá több Wattos erőlködő.

Itthon pedig van a K701 (még Made in Austria, ahogy a rendes referencia cuccok), ami teljesen nyitott. Elég durván szól kifelé is, ez irodában nem lenne piskóta a többieknek, amikor szólna a Pantera vagy valami elektronikus modulált őrület. Ezért elég kevés basszusa van alapból. De fel lehet nyomni utólag, ha lenne rá igény. Akkor azért mozgatja a levegőt. De annyira szép hangja van alapból, hogy nincs igényem több basszusra. A kis SMSL DAC és erősítő tolja a jelet bele, kegyetlen jó páros.

Ezzel annyit tudnék upgradelni, hogy a vennék egy Schiit fejes erősítőt a balanced DAC modullal és elöl nagy XLR-el. Aztán átmoddolnám a K701-est XLR-re, akkor lenne külön földelés a két oldalnak. Aztán hawaii.

Most bakelittal nem kezdek el makettkodni, mert a gyerekek lepusztítanák az egészet. Majd egyszer. Talán.


npera
(újonc)

Van némi autóipari referenciám, amihez tudok vonatkoztatni. Érvelek egyet, aztán meglátjuk. Bevásárlószatyorra átszámítva elég sok szatyorni pénz volt a kis motorka. Az piszkálja a csőrömet, hogy ez egy olyan alkatrész, aminek tipikusan a dressed engine és a base engine körüli élettartama kellene legyen. Tehát legalább 240k km, de adott esetben akár 350k km. És legalább 15 év.

Ez lóf*szt hozott a fentiekből, 4 év és 33k km és kábé heti 2 alkalom semmiféle módon nem lehet terhelő. Nem állt sokat a kocsi, de nem is egyfolytában tekerem az indítót. Elképesztő kímélő módon vezetem a gépet, nem tépem hidegen és ügyelek minden lehetséges vonatkozásra, amiről a belsőégésű motorokkal kapcsolatban van ismeretem. Asszony nincsen úgy kímélve, mint ez a rízskályha.

Szóval ez csak azért mehetett tönkre, mert az adott alkatrész egy fos volt. És akkor viszont ezen nem kell nekik pénzt keresni. Itt elvi kérdés van.

Először a svéd Toyota kap levelet, aztán az európai, aztán a japán. Időm van, én ráérek :C


npera
(újonc)

Én nem nőttem fel. Csak megöregedtem. Nagy különbség :C


Jahno
(őstag)

Hjahh, akkor abból lehet jut nekem is :-P Fakót is hívjam inni? Abból mondjuk Borkuckó lesz. Az olyan baráti, mint a Práter volt. Szekszárdi bor, bizserevíz, rum, agaraknak alap beugró, minimál dizájn :-P

Ma úgyis visszakaptam valami routert amit 10 éve kapott kőccsön pár napra. Ez ilyen.


FőDudu
(addikt)

En csak annyit mondtam, hogy Magyarorszagon annyit kapnal, hogy: 'menny anyadba szarrago paraszt, mit kepzelsz, garancia lejart, kussoljal' :)

Kiderul mennyire ugyfel kozpontu az ottani markakepviselet.
Amugy majd kivancsi leszek melyik all hozza normalisan. Az orszagos/europai/'Jappan'.
Utobbiban biztos vagyok - elobbiekben nem.

En is morcos lettem volna ha a Zafiraban nem garanciaban cserelnek valtot 12e KM utan...

Van az a helyzet amikor az ember ugy felbaszodik, hogy akkor is tovabb csinalja ha meg az ugyved is ova inti... Nekem az Autodoc-os gyujtotrafok voltak a begyemben....
Nem az ara, mert leszarom (mas hulyesegekre is elkoltok annyit), hanem nehogy mar ilyen konnyen lehuzzanak....


halapidori
(csendes tag)

Én nem igazán hiszek az "otthonra, alkalmi használatra jó lesz" szerszámgépekben. Bérlés?
Persze azzal szívsz dolgozol, amivel szeretnél:)

üzenetek