exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


FőDudu
(addikt)

Tudni kell hol a helyed a huspiacon.
Mostanaban meg valami statisztikat is kuld a linkedin, hogy milyen kereso kifejezesekre milyen kifejezesek a profilodbol illettek.

Azaz ezeknek okos osszegyujtesevel lehetne egy olyan fake profilt csinalni amiert olre mennenek a fejvadaszok ;)


eattila
(csendes tag)

Közös háztartás, közös gyerek, közös pénz. Nyilván van neki is számlája, meg nekem is. De attól miért ne tudhatná. Ő is arra költ amire akar, meg én is. Mivel családként funkcionálunk, megbeszéljük, hogy mi merre, de ennyi. Mert vagy a spórolt pénzünk lesz több, vagy elnyaraljuk. Vagy elkonyháljuk, fürdőszobáljuk. Ha nem jön még egy poronty. Mert ha jön, akkor meg lapátolás indul kertes kecóba.

Köszi. Sajnos jobb ez így.

[ Szerkesztve ]


eattila
(csendes tag)

Engem is hívtak volna múlt héten interjúra az epam-hoz. De attól hogy js-ben megcsinálom amit meg kell, nem hívnám magam js programozónak.


Gabibácsi
(tag)

menj el hozzájuk , röhögd ki őket

nekem meg kész lesz az orosz vízumom jövőhéten


blueboi69
(csendes tag)

Én meg délelőtt elvittem a kutyát ivartalantani. Szegény elég kókadt még. Most meg ledőlök még a 3órás pogácsazabálós meeting előtt. Stresszes egy munkanap ez is. :C


eattila
(csendes tag)

Áh, megírtam, hogy akkor sem nevezném magam js fejlesztőnek ha nagy arcom lenne. Megköszönte, és váltásra adnám a fejem, akkor szóljak, keres valamit.

Grat hozzá.


eattila
(csendes tag)

Nekem majd a macskát kell jövőre. Nem tudom mit lép majd rá, ha egyedül marad egyszercsak....
Még a lányomnak is el kell magyarázni, hogy hová lesz az eb. F_szom. Remek dolog. Asszon padlón lesz/van, én végig asszisztálhatok még egy kutya elalvást, meg temethetem el. Öröm a köbön.

[ Szerkesztve ]


-NoVa-
(addikt)

Nem kell fake profil, az igaziért is hemzsegnek.


Jahno
(őstag)

Jó is a kamu profil, csak sajna sokan alapban olyat is keresnek a piacon. Aztán ha mindenki megtalál, akkor futod a felesleges köröket. Igazából az IT-HR közt örök feszkó lesz.


Jahno
(őstag)

"Quick call, sir?"


Samott
(addikt)

Hat meg a kutyanak. :)


Jahno
(őstag)

Linkedinen vajon szélnek merjen ereszteni az életrajzom? Hátha meglátja a mostani cég is?


blueboi69
(csendes tag)

:(
Múltkor írtam az elaltatást, amit láttunk, eléggé megviselt minket, pedig nem is a mi kutyánk. Sajátnál valszeg hetekig full depresszisó lennék. Most is, ugyebár tudtam, hogy nem lesz baja és nemsokára visszatér az életbe, de totálisan kiütötte az altató. Szemét sem csukta le, csak kb 15sec után már a doki mondta, hogy óvatosan engedjem el, onnantól már nem mozdult.
És igen, egy gyereknek ezt elmagyarázni... Mi azért is döntöttünk úgy, hogy amikor az egyik már kezd öregedni, akkor veszünk egy kölyköt, mert az segít elterelni a figyelmet és feldolgozni.
Ráadásul az enyém munkakutya is, jártunk vele suliba, csomó közös aktivitásunk van heti szinten. Namost ez 10-15év után egyszercsak végeszakad, az valami elképzelhetetlenül borzalmas számomra.


blueboi69
(csendes tag)

Oda alapból fel kell rakni és akkor nem gyanús, ha befrissíted :)


#09908736
(senior tag)

EPAM-mal kétszer jártam úgy, hogy interjú, majd eltűntek a ködben.


Gabibácsi
(tag)

hihi, pacsi
kétszer voltam ott, egyszer sem válaszoltak
a második alkalmon elmeséltem hogy minek menjek, múltkor sem kellettem, kamu volt az egész
mondták hogy de most új emberek vannak, fasza lesz meg minden
elmentem, aztán megint nem hívtak vissza :D


eattila
(csendes tag)

Mienknél már végeszakadt mikor a gerincét műtötték. Én is ezért mentem bele macskába. De attól a gyerek még szereti.
Én eddig 2 ilyet néztem végig. Mind a kettő az enyém volt. Az elsőnél a "doktor" inkább hentes volt, az eb sírt, stb. Lassan lett vége. Én is bőgtem. A második már humánus volt, de na, az is megütött. Ez is meg fog.


eattila
(csendes tag)

Én voltam "náluk" java oktatáson is. Igaz kb felesleges volt. :D Mert nem használom, el is felejtettem mindent kb. Jó, nagyjából mindent.

Annó az ITSH hívott, akkor a főnök nője ott volt vezető, fel is hívta, hogy ne basszanak már ki vele :D Igaz nem is akartam oda menni tehát poén volt csak.


eattila
(csendes tag)

én jártam úgy, hogy voltam interjún, nem hívtak az adott határidőig. Vártam, aztán küldtem egy levelet, hogy úgy látom ők is olyan cég, akik nem szólnak ha nemleges a válasz. De visszaírtak, hogy még folyik a válogató, elhúzódott. Nyilván nem kellettem később :D :D


npera
(újonc)

Ha meglátják, akkor egyből + fizu. Kockázat semmi.

üzenetek