exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


npera
(újonc)

Én altattam már el macskát meg kutyát is. Meg volt -25 fokban hófúvásban talált macska, amit megpróbáltam feléleszteni de vége lett. Összesen talán 5 állatot kísértem utolsó útjára különféle összefüggésben. Nem egy élvezet, de túlságosan nem visel meg, ez a dolgok rendje.

Mondjuk én családtagok halálát is elég jól viselem. Összes nagyszülők, apám, feleségem apja, az ő nagymamája az eddigi lista. Lehet érzéketlen vagyok. Emberi kapcsolatokat nagyon könnyen engedek el.

Amikor anyám kutyáját kellett elaltatni, akkor a következő látogatásnál a gyerekek várták nagyon, hogy lássák a kutyát, de szépen elmagyaráztuk nekik az igazságot. A kutya öreg volt, beteg volt és elpusztult. Megértették és elfogadták.

Anyósoméknál van két munkakutya, hannóveri véreb mindkettő. Az idősebbnek kifelé áll a szénája, már nem tud igazán élesben vadászni, de még viszik magukkal hogy ott legyen. Ha beteg lesz és már nem lehet értelmes keretek között kezelni, akkor annak is jön az aranylövés.

Szerintem ameddig az állat nem szenved, akkor érdemes küzdeni érte és életben tartani. De elkezd szenvedni akkor bűnt kihúzni az életét mert megszoktuk, hogy ott van. Ne szenvedjen, legyen egy gyors vége és akkor méltósággal élt és nem szenvedve múlt ki szerencsétlen.


Jahno
(őstag)

Az van most is, csak pár haversrác mondta, hogy szét is osztaná céltudatosan meg mindenfelé direktben.


FőDudu
(addikt)

Csak mint 'experiment'....
Eszem agaban sincs meg tobb napi megtekintest es ajanlatot nezegetni.


npera
(újonc)

Ma délután kábé 2-kor a Scrum Master átvette a boardot és elkezdte kinyomtatni a kis cetliket és gemkapcsozza postitre, aztán megy fel a team boardra az egész.

Tök jó érzés, az utolsó kábé 2 hétben a IP-re készültünk, az utolsó hétben pedig én vezényeltem az egészet. Aztán most kifutott a hajó, elengedtem és megy magától. Ahogy a fagyasztós rajzfilmben éneklik, kerfulli let it góóóóóó...

Holnap és holnapután PI Event, akkor viszont lehet majd két pofára habzsolni az életet, kábé mindent el kell majd dönteni és prioritást szabni a dolgoknak.

Arra gondolok, hogy elenyésző időm lesz olvasni a fórumot, már-már a fórum rovására megy majd a meló :B


FőDudu
(addikt)

Nyilvan ra vannak allva a dolgozokra. Az a dolguk.
Mondjuk elotte kirughatod oket az ismerosok kozul, ugy kevesebb eselyuk lesz.


FőDudu
(addikt)

Nalunk meg gyerek esett le ejjel az agyrol. Akkorat szol, hogy felriadtunk ra.
Aludt tovabb a foldon, de csak bementunk es visszaraktuk az agyara.

Reggel persze semmire sem emlekezett. Jo az alvokaja. :C


Jahno
(őstag)

Én ott át nem nézek ennyi ismerőst, meg azt, hogy ki kivelhogy.

Múlt héten beléptem, meglepődtem, hogy csomó ismerős haver lerokkant, visszaigazoltam mindenkit is és sok indiánt. Időnként hümmögtem a gép előtt, hogy jéééééé, ez is előkerült, az is, ez mekkora ember lett az hova került, ésatöbbi, aztán nyomtam ész nélkül a gombokat. HResek is érdekesek, vakhajnalban 2-4 óra közt simán visszaigazoltak egy pillanat alatt :-O

Volt akinek válaszoltam is, nem tudom fizetős fiókkal automatán nyomják-e az üzenetet, pár semmitmondó "szeretnénk ismertetni és közreműködni, ésatöbbi" Ok, működjünk :-D


npera
(újonc)

IKEA-ban van 99 SEK-ért egy ágykeretre rácsiptethető "léc", ami megvédi a leeséstől. Én is most vettem a múlt héten, mert a fiam leesett és akkorát szólt, mint az ágyú. Persze aludt tovább az is.

Asszony felriadt a hangra, de azért nézte tovább a sorozatát nyugodtan. Én megnéztem a kissrácot és beraktam az ágyba inkább. Szőnyegre esett, az melegen tartja, de azért jobb neki az ágyban aludni....


FőDudu
(addikt)

csinaljatok fejvadaszokrol statisztikat - melyik a korrekt, melyik epit csak adatbazist, stb...


FőDudu
(addikt)

Van neki leeses gatloja. Az pukkant akkorat, hogy felriadtunk ra. Lovesunk nincs hogy tudott azzal egyutt leesni - mivel az vagy 30cm magas es kb fel meterrel nyulik be a matrac ala.

Ilyen L alaku akarmi.... Fem vazzal, haloval.

[ Szerkesztve ]


Jahno
(őstag)

És ezt ki rakja össze, meg minek és tartja karban frissítésileg? Cégre menjen vagy névre? Gömbibá ismerőse értelmes volt, Swiconosok is, BAPosnál kifejezetten balfaszba futottam bele de lehet egyedi eset volt, meg ezekkel sajna nem jó arcoskodni és ez az egyik első számú baj. Gyöngyhalászék az etalon, csak nem az én szakterületem. EPAMnak meg sajátja van, legtöbb ilyen nem is válaszol, mosolyogva meg is magyarázzák, hogy mennyire nincs idejük ezzel foglalkozni. Közben ha alapban van egy értelmes belső ügyviteli rendszer, ahol nyilvántartanak (pld. Lufi és társai), ott úgyis bekattintják a folyamat végén és megy az automata levél. Adatbázist meg mindenki épít, némelyiket ledobod a tetőtől és azt is túléli, oszt visszamászik.


-NoVa-
(addikt)

Nekem is olyan, de az ágyrácshoz belül még 2 gumipókkal fogattam, mert simán kitolja a fiam, mint egy fiókot. Durva közlekedési alvást művel, igazából amekkora teret kap, akkorában alszik, minden ponton többször áthaladva, kb mint egy robotporszívó.


Gabibácsi
(tag)

Én amikor nálam alszik, a kanapé párnáit teszem oda, arra essen :D De még sosem esett le, csak én egy paragép vagyok. Egyszer anno szállodában leesett , akkor fel sem kelt, csak arra amikor visszaraktam az ágyára


FőDudu
(addikt)

Nalunk nem tudja kitolni, mert az agykeret hatarolja oldalrol.
De lehet siman hozzadrotozom (netan kabelkotegelozom) az agyracshoz es sok szerencset a kovetkezo leeseshez ;)


npera
(újonc)

Ez rá van fogatva csavarral az ágykeretre. Ehhez azért már roncsolni kell erősen, hogy lejöjjön.


npera
(újonc)

Industrial epoxy, mint a blúz brádörszben.


Jahno
(őstag)

Lehet a Linked profilt is rendbe kellene tennem valami ajánlás alapján. Igaz két külön fejvadász ebben sem fogja ugyanazt mondani, de majd hiszek a jobbaknak :-P

Tegnap túrtam odahaza, oszt miket nem találtam, összejött egy kisebb dosszié:


-NoVa-
(addikt)

Ismerem, de ezt fektében átugorja :D
Meg az ággyal sem kompatibilis, de a Flexához azért van jóféle duplaléces okosság. A másik meg a mi ágyunkra van téve, mert ha beteg, úgyis kitúr engem a padlóra, és lenyúlja a helyem. Igazából az ágy egy túlértékelt dolog :DDD .


ncc1701
(veterán)

Ilyen régi szarokat én is összehúztam egybe. Oszt ott van valahol a muternál.


qnadam
(veterán)

az nem nehéz, mert mobilon 0/0-t garantálnak.

üzenetek