exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Gabibácsi
(tag)

Ezt én is néztem hogy miért nem volt publikálva, megnéztem volna


npera
(újonc)

A vacsi már megvolt, 900 ember jött a részlegről. Eléggé beettem tenger gyümölcseiből, a krumplit nem nagyon bántottam... :C


Gabibácsi
(tag)

egészségesen kell táplálkozni :up:
a saját cégem rendez vacsit, de annyian vagyunk, hogy nem férnénk el a hajón, így senki nem hozhat asszonyt
szóval nem megyek


Sipi-
(tag)

Minek karivacsi, ha van karigeri? :DD


Jahno
(őstag)

Na, azok is viccesek voltak.


Gabibácsi
(tag)

jah, közben meg más fronton megy a pénzkidobás vastagon, és persze gödöllőn habzsidőzsiznek partikon, csak az IT van leszarva


Sipi-
(tag)

Q is szervez karácsonyi vacsit. Eddig egyszer sem voltam, de volt kolléga elment rá többször. Mesélte, hogy mindenkinek nagyon örültek, még a recepciós is kapott díjat, örültek nagyon minden részlegnek, projektnek. A "bérbeadott" emberek meg sem voltak említve, pedg az adja a cég bevételének több, mint kétharmadát (közel háromnegyedét, kevesebb emberből, mint a többi összesen :D). Ráadásul mi elég olcsóak vagyunk a cégnek, mert laptopot sem kell adniuk, se helyet nem foglalunk az irodában, viszont brutális óradíjjal lehet eladni. És még táppénzen sem voltam egyszer sem :)


#09908736
(senior tag)

Ez totál jellemző. Biztosítónál dolgoztam, év végén az ügynökök között autót sorsoltak ki, meg egzotikus utazást, a backoffice munkatársak meg annyit sem, hogy köszönjük.


Bujdy81
(csendes tag)

Én is bérbe adott ember vagyok.
Ma lenne az egyik ügyfél karácsonyi bulija, ahova hivatalos vagyok. Vasárnap lesz a céges Mikulás buli a gyerekeknek (előre meg kellett adni a regiojatek.hu-s linket, hogy melyik gyerek mit kapjon), aztán jövő héten lesz a céges karácsony. Tavaly olyan volt a céges karácsony, hogy nem vihettünk párt. A közvetlen főnököm közölte a cégvezetéssel, hogy a csapat úgy gondolja, hogy ilyen egyszer volt. Ha idén sem vihetjük a párokat, akkor nem megy senki. Módosítottak, idén várják a párokat is szeretettel! :) Mi mondjuk hárman megyünk, de csak kettőt kell teríteni. :)


Gabibácsi
(tag)

Nekünk lesz céges mikulás, dolgozók szervezik, saját költséggel.


zetor2000
(senior tag)

Te hármasban vagy pár? izé, threesome? :)
Mi úgy vagyunk, hogy a céges IT páratlan... :)


Sipi-
(tag)

Úgy tudom Bujdy-éknál amit Bujdy lefogy a hasából azt az asszony felszedi a hasára :) (3. bébiproject)


blueboi69
(csendes tag)


blueboi69
(csendes tag)

3.? Nem 4?


blueboi69
(csendes tag)

Ez ilyen. Én a tavalyig minden karácsonyon ott voltam. Tűrhető a kaja meg a pia, azért pöppet jobb volt mint az E-nél tavaly. Viszont ja, csak az kap díjat, aki Q-s projecten dolgozott.


Jahno
(őstag)

Bulikból az első pár hárombetűs meg az Evosoftos évnyitók/gyereknapok bírtak jók lenni. Többinél elég kelekóla is, itteni cégnél is látszik a fiatalság meg a zűr, mert nyárnyitó valami akadt és előzőleg év végi felfordulás, Angliából importált zenekarral, csak szinte nulla idő alatt értelmetlenül karmolt be a brigád nagy része.


Jahno
(őstag)

Systemaxnál is megmondta a főnököm, hogy dolgozzunk jól, mert ha mi tekerünk akkor az év végén Neki nagyon jó lesz :-D


Sipi-
(tag)

De, tényleg.


Sipi-
(tag)

Pedig gondban lenne a Q, ha nem lennének a bérniggerek :)


Jahno
(őstag)

Mikor én kedztem, akkor még tudományosan fű alatt súgták, hogy amúgy nem szoktak ám ilyet csinálni, csak... Pár héten belül meg már az 100. arc mondta a kocsmában, hogy jéééééé, Te is Q-s külsős vagy?

üzenetek