exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


eattila
(csendes tag)

Nálunk ilyen nincs. Annyi ünnepi dolog van, hogy decemberben vasárnap is nyitva vagyunk.


Bujdy81
(csendes tag)

De, 4. :)

Anya egész jól bírja még, gyerekkel elvileg minden ok. Nifty teszt nem mutatott DNS problémát, UV is mindent jónak mutat! :) Már csak kb. 3 hónap és újra lehet fosos ruhát mosni! :)


-NoVa-
(addikt)

Pro tip, az előző hárommal ellentétben a negyediknél lehet célozni, és választani, mi kapja a meglepetészuhanyt pelenkázás közben. Szemre ne célozz vele soha:)


#09908736
(senior tag)

Nálunk jövő héten van karácsonyi állófogadás. Gondolkozom, hogy valami szép egyberuhát vegyek fel.


-NoVa-
(addikt)


#09908736
(senior tag)

Mondom szép...


-NoVa-
(addikt)


#09908736
(senior tag)

Reménytelen vagy :)


Sipi-
(tag)

Publikus kezdésnek nem lenne durva egyből egy nagy bulin bemutatkozni? Feleséged is viszed? :)


#09908736
(senior tag)

Nem, egyedül. csak dolgozók.
Buli előtt kedden és szerdán már női ruhában leszek napközben az irodában.


Jahno
(őstag)

Ismerős kitalálta, hogy majd népszerűsít és keres nekem melót. Linkeden osztja az életem, aztán az összes itteni HRes meg góré kapcsolatban van vele :-)


blueboi69
(csendes tag)

:D


blueboi69
(csendes tag)

Csak nehogy valahogy eljussanak hozzá a cégesbulin készüt képek. Max aztmondod, hogy ez volt a dresskód. Egyébként nem láttalak még, de remélem nem akkora darab vagy mint a Moderncsaládból az egyik meleg tag, tehát egy szép női ruhában is kinézel valahogy. Már ha érthető, hogy mit mondok.


Jahno
(őstag)

Innentől meg már nem mindegy? Akármi van a kétszínűsködés teljesen gáz. Akkor már oda kell állni és megmondani, hogy nami.


ncc1701
(veterán)

Nálunk tegnap volt a karácsonyi kaja. Megint üffélhez mentünk, a Meatology-ba. Kollegáék betettek arc mögé 2db 580-600g-os medium rare angus steaket, én nem toltam túl, ettem egy bazi hambit. Kocsival voltam, ezért nem ittam, úgyhogy csak a kajára mentem oda, elötte toltem egy jó kis váll-láb edzést. :)
Nálunk alapvetően olyan a dolog, h asszonyt nem lehet hozni, barátnőt viszont igen. :)

[ Szerkesztve ]


ncc1701
(veterán)

1-2x el lehet sütni, h be voltam baszva, meg fogadásból volt, stb, de ja, kilóg a lóláb idővel.


Jahno
(őstag)

Most így elmatekoztam, hogy odahaza mekkora állatságot tudnék kidumálni, mert fogadni nem szoktam és minek, de csak poén vagy egyéb projekt kedvéért előbb születhetne hülyeség. Viszont az biztos nem a céges évzáró lenne...


ncc1701
(veterán)

Nálunk anya széllel szemben is megérzi, ha sumákolás van, úgyhogy nekem csak az a taktika működik, h nem sumákolok. :)


Jahno
(őstag)

Akkor üdv a klubban, alapban +/-1 fényképező fel sem tűnne, mert fekete meg doboz, de ezek úgy jönnek-mennek és nagy összeget nem költök rá, hogy tán okés. Ha valami ilyet vagy beruházást csinálnék, akkor hogyismondjam. Szerintem előbb lebukok, mint nekikezdenék :-D De rögtön akkor vagy utána biztosan. Míg a pár dolláros Ebayes izéktől kezdve minden nagyobb postás/futáros cucc is a közös kézen megy át, addig meg főleg.

[ Szerkesztve ]


ncc1701
(veterán)

Otthon a pc-vel jól vagyok, bár a vga cserétől fáztam legutóbb, mert máshogy világít, és nálam az oldalán sóder rostáló aprószemű háló van a szellőzés miatt, és átlátszik. De nem lett gond, fel sem tűnt neki. :) Bicajra veszek még ezt-azt, de az sem tűnik fel. Azért tippre egy komplett bicó feltűnne.

[ Szerkesztve ]

üzenetek