exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


ncc1701
(veterán)

Haveromén én is pocsolya részeg lettem, kiderült, h akivel heveny ivászatba keveredtem, az gyakorlatilag alkoholista. Még másnap délután is hánytam. Azóta gyakorlatilag nem iszok semmit, max 1-2 sört.


WiZARD
(addikt)

Nissan csoportban írta egyik arc, neki még garis a kocsija, szóval gondolom mindenkire vonatkozik.
(Nekem is vissza kéne vinnem 1-2 apróságért, csak időm nem volt még.)

[ Szerkesztve ]


hobizoli
(nagyúr)

jo mondjuk ezt a sort ott azzal a 40db toltohellyel legyakjak kb egy ora alatt

ennyi ido alatt egy normal benzinkuton 8 toltofejnel az ICE motoros auto sem tankolna meg, mert bemegy beall a km-s sorba a kasszahoz is tobb ido osszesegeben nezve


Jahno
(őstag)

Attól függ melyik fele. Takonyrészegség sem menő, guminőt, tüllszoknyát és sztriptízes leányzót (egyik verziót sem, főleg mert drága) sem tudom értékelni... Mi marad még? Összekötnek egy törpével? Azt sem tudom mi a menő. Takarítólány, stoppos, jajjkijöttek a rendőrök bénaságok? Inkább hozd a kutyákat kocsmába és iszunk. Vagy CS1.6 24órás bajnokság :-P


Jahno
(őstag)

Én nem attól hányok, ha sokat iszom. Vagy kinek mi a sok.


FőDudu
(addikt)

Nekem tetszett, az a szokas (itt), hogy combfixben/melltartoban allnak neki szelvedot mosni a benzinkuton... Marmint a lanybucsu elott.


Jahno
(őstag)

Ez nemzetközi szokás, repülőre már nem nagyon engedik úgy felszállni, de leszállni elég gyakran úgy szoktak. Mondjuk továbbra sem értem. Múltkor mondjuk gokartozni voltak, aztán tandemugrás, utána meg már ihattak is. Arra még azt mondom okés, bár legénybúcsú sem kell hozzá. Tényleg, agyaggalamblövészetet is ki kell próbálnom, múltkor jártam egy olyan lőtér mellett az betette a bogarat a fülembe.


Jahno
(őstag)

Tegnap eszembe jutott, igaz ótvarul lehet lapozni az oldalt, de ebből is látszik mennyire kerültem a szubkultúrát, ha nem tudtam, hogy ez a csávó kifejezetten híres volt:

https://humenonline.hu/en-miss-mandarin-megszuletett-az-egyik-leghiresebb-magyar-transzvesztita-eletrajzi-konyve/

Így most már kíváncsi lennék még a könyvre is, hogy valóban úgy van ahogy tudtam, vagy elképzeltem az egészet. Vele nyilván nem sokat dumáltam. Egyik típus akit emlegettem bár látásból innen azért ismerik páran én sem láttam lassan kb. 10 éve.


Sipi-
(tag)

Nagyobbik fiamnak van egy Elephone P8 Mini típusú kínai mobilja. Amire használja, arra jó, de egyébként borzasztóan rossz. Viszont 2-3 napja elkezdte azt, hogy töltéskor forgatgatni, trükközgetni kell, hogy érintkezzen a microusb csatija. Jól gondolom, hogy innen kuka a telefon hamarosan?
Nézegettem másikat helyette, de mindegyik 1 centivel hosszabb legalább. A mostani 143 mm magas 74 mm széles. A mostani sem fér el már a zsebében normálisan (11 éves a gyerek).
Van ilyesmi méretű, megbízható telefon?
Igazából csak Xiaomi-t néztem eddig, mert az bevált, de abból a Mi A3 153,5 x 71,9 mm-es. A többi még nagyobb...

[ Szerkesztve ]


Phülöp
(addikt)
Blog

Ki kell takarítani az USB aljzatot, mielőtt kidobod.


Sipi-
(tag)

Mivel? Sűrített levegő?


ncc1701
(veterán)

Én inkább alkohollal, illetve porszívóval kezelném. Plusz fogkefe. Nekem legalábbis be szokott jönni az ilyen takarítás. De én hülye vagyok, mert a micro usb dugót is be szoktam néha fújni wd40-el.


Phülöp
(addikt)
Blog

Valami pilinckával, ami kiszedi a szöszt.


zetor2000
(senior tag)

Aliexpresszen keress charge dockot. Ha van, akor lehet a csere megoldja. Olcsóbb, mint egy új teló. Yutubén általában van szétszedős videó. Egy alap műszerész készlettel lehet orvosolni, ami a szerszámokat illeti.


Jahno
(őstag)

Ja, nézd meg előtte szemm a zsebpiszkot, amúgy fúj + vékony tű.


Jahno
(őstag)

Olajosat, abba?


ncc1701
(veterán)

El kéne olvasni, ami a wd40 flakonra van írva. Elektronikai érintkezők kontakt tisztítására, érintkezés javítására is jó. Utána gyönyörűen belecuppan. És ugye a papába nyomok, nem a telefon seggén a mamába. Plusz rendszeresen takarítom a mamát.


halapidori
(csendes tag)

Édesapám hasonló problémánál (ezen kívül a hangszóró eltömődött gumigyári portól) megkínálta féktisztítóval az összes rést a telefonon, utána ipari kompresszorral fújta ki belőle a retket. Úgy repültek belőle a csavarok, mint a repeszek. Nyilván soha nem lettek meg. Viszont a telefon mindezek után kivalóan működött.

Kár, hogy csak mesélte és nem láttam.


npera
(újonc)

A srácok?


eattila
(csendes tag)

En a 30. szulinapom ota iszok alig. Erre raerositett a sajat legenybucsum. Reggel meg aznapos voltam. Kvazi mint a falhoz vert hig takony, ugy ereztem magam.

üzenetek