exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


ncc1701
(veterán)

Plusz az alkohol ad egy nagy pofont a tesztoszteron szintnek is, kb nullázza. Még az edzés sem megy.


Jahno
(őstag)

Ezt tanúsíthatom, 20. szülinapomon ittam pár adag rendes sört, azóta sem bírok edzeni.


zetor2000
(senior tag)

Nekem ez a 25-26. szülinapom óta nem megy. :D
Csak sör legyen, meg internet, a többi majd kialakul...


eattila
(csendes tag)

Nem tudom. Amennyit en iszok, felolem pofozhatja :D


halapidori
(csendes tag)

A lányok hajlamosak túlgondolni még ezt is. A lányok hülyék:D


Phülöp
(addikt)
Blog

Én sose tudtam rendesen inni, nem is vagyok rá büszke.


Jahno
(őstag)

2019es cikk, most vagy ezek is megírják ugyanazt, vagy 10 éve nem nagyon sikerült újat kitalálni: https://boon.hu/boon-pr-cikk/legujabb-legenybucsus-trendek-es-aktivitasok-2247907/

Nekem csak születésnapom lesz, majd lenyomhatsz cserébe Super Marioba és aki nyer akkor iszom valamit :-P Jajj, találtam valamit, küldök képet.

De ha a Kvéket is bírod, akkor most lesz online buli, ismerős csaj születésnapjára :-P Ezek ilyenek, nem gondolják túl:

Szülinapomkor megszokott Quake EGY multiplayer móka várható. (Ez már a 3. ilyen lesz, eddig miért nem jöttél?)
Bemegyünk egy szerverre és hagytok nyerni.
Írjatok rám, ha jöttök vagy kell segítség.
----
Azért nem lan, mert csak.
Azért nem 27.-én, mert az hétfő.
Azért nem 24 vagy 25, mert nem érek rá.
Azért este 7-ig, mert öreg vagyok és aludnom kell.
Eddig sose volt nyilvánosan hirdetve, most az lesz.
Ha nem ismerlek, akkor is jöhetsz.
Trolloknak jönni kötelező.


Gabibácsi
(tag)

Megvót a céges mikulásbuli, a grúz kollegina meg a zasszony nagyon jól elbeszélgettek oroszul, amúgy a fele embör nem magyar volt. Nagyon multikulti. A mikulás meg elmesélte hogy ő szent miklós főpap, szóval a kultúra is megvolt.


Jahno
(őstag)

Nálunk kolléga éppen azon morgott, hogy a 2 éve otthagyott cége is meghívta buliba, kölköknek lesz igazi mikulás meg mókafaktor és kapnak valami aprólékot. Nálunk az emeleten át lehetett venni valami csokit és otthon meg kell mondani, hogy apa cégének a mikulása küldte. Csöppet más szint, pedig egy mikulás + gyerekeknek némi foglalkozás azért nem akkora vagyon. Nálam nincs gyerek, de ahogy hallom a hangulaton, eléggé rontja a morált.


ncc1701
(veterán)

Mostanában jutott eszembe, h jön az új doom, a 2016-ot megint elő kéne venni. Meg régi quake live-os ismerős srácok még mindig nyomják, arra is érdemes lehetne ránézni.


BobaHWSW
(újonc)

En most tolom ujra nintendo switchen doom3at de 2016 is fentvan PSen. Igen jo lett


Gabibácsi
(tag)

na azt még nem szereztem be, gondolkozom


ncc1701
(veterán)

Csak PC. Fps számomra élvezhetetlen konzolon, billentyű+egér az igazi. :) Régen azért elég jól lőttem. Meg azelött még jobban, állandóan kitiltottak, mert "csaltam". Nem bírták feldolgozni a konstans 65-70% railt.


npera
(újonc)

Nagyon jó. Helyi Marketplace csoportokban állandóan jönnek a hirdetések mindenféle arab, exjugó és baltikumi nevű felhasználóktól, hogy különféle iPhone 11 MAX telefonokat árulnak olcsón. Teljesen bontatlan csomagolás, még lefóliázott. És "olcsón", tehát mondjuk 18k SEK helyett 14k SEK egy 512 megás.

Ma megjelent két felhasználótól (egy svéd csaj és srác) figyelmeztetés, hogy vettek ilyet és kínai másolat. Rendőrségi feljelentést megtették, de persze le lesz állítva a nyomozás bizonyíték hiányában.

Ilyenkor elgondolkodom, hogy mennyire kell hülyének lenni, hogy kiadjál egy olcsóbb ilyenért mondjuk 10-12k SEK monétát, hogy aztán kapjál egy kínani másolatot. Tényleg ennyire kell hinni a csodában?

:Y


-NoVa-
(addikt)

Az input mindegy, csak a játék ritmusa és a mozgás jellege változik vele. De ha mindenkinek azonos, akkor csak bele kell szokni, és kész. Van értelme a telefonos PUBG/COD battle royalenak is, csak egészen más, mint a PC-s, ahol a fegyver visszarúgásának a kezelése a legfontosabb, mobilon meg a mozgás és a célzás.


FőDudu
(addikt)

Helyi blekkfrajdej. ;)

Amugy a 20% koruli minusz siman lehet afa csalasbol is, szoval meg akar hiheto is lenne.
Lehet ez a titok. Vagy epp a telapo hozta (oppardon, Joulupukki) ceges ajandeknak, de nekik pont nem kell. Mindig jo a mese...


ncc1701
(veterán)

Nekem a quake3-quake live-ban az jött be, hogy nagyon erősen skill alapú. Ez a mai generációnak ugye nem jön be, ők már nem szeretnek beletenni a dolgokba "munkát", és csak csodálkoznak, hogy a másik gyakja őket. Plus a látszat ellenére ha valaki nem gondolkodik, akkor nyerni sem tud, pláne egy jó kis duel meccsen, de tdm is ugyanaz.


ezittketto
(csendes tag)

És ha nem lett volna szemtanúja a volt csoportfőnök, akkor miképp folytatódott volna a sztori?!
Magyarán arra szeretnék rákérdezni, hogy mi van akkor, ha csak bekamuzza ezt a lány?!


-NoVa-
(addikt)

Na pont így gondolkoznak az öregemberek:)

Nézd meg pl a csaj kezét sorozatlövés közben, recoil kompenzálás mesterfokon:
link


Jahno
(őstag)

Es néhány nagyon szar másolat. Néha idehaza hagytam magam látszólag rádumálni a seftesnél, mert egy időben még utcán is leszólítottak. Ott megnéztem, de inkább hagyjuk. Aki hívő szeretne lenni és nem ismeri a szigony, az meg hát ja. Mire gondolt amúgy?

Egyszer valami helyi makákó úgy próbált meggyőzni, hogy a táskámban volt kb. 8. darab eredeti és pár másik. Erősen gondolkoztam megkérdezem érdekli-e vagy esetleg cserealap :-)

Inkább ott a veszély, mikor előadják az összes marketing/sales/MLM tudást seperc alatt és hirtelen győznek meg. De csoportban ilyet beszopni, aminek utána lehet nézni és van gondolkodási idő? Jesszom.

üzenetek