exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Jahno
(őstag)

Az olyan, bár volt már rendesebb előadása is, de akkor be kell kategorizálni "erős vagy inkább gyenge" és még mindig maradt 11 név a listán :-P

Nagyon csipzenéből pld. Biotrator: https://www.youtube.com/watch?v=nBoGU8SYe60


Jahno
(őstag)

Azt hittem Master Boot Record lesz. Ákos azóta rá van pistulva.


FőDudu
(addikt)

Mindig csodalkozom, hogy havas/latyakos uton mennek mint a gep...
Nem gondolkodnak elore?

Egyszer mentem hetes BMW-vel Ljubljanaba, valami oktober vege lehetett.
Meg nyari gumi volt rajta. Persze elkezdett havazni.

Na ott kuzdott az elktronika, hogy az autot egyenesben tartsa.
Kicsit nagyobb gazzal azonnal lehetett hallani, ahogy a 2 hatso kerek elporog, majd az elektronika megfogta. Igy nem annyira szitalt be, de remiszto volt meg ugy is.


Gabibácsi
(tag)

én szeretem a csipzenét, de a részegen kalimpálás az nem az


FőDudu
(addikt)

Nesze neked gyogygomba...
En ismerek olyat (IS) aki gyogygombat szedett.

Az emberi hiszekenyseg hatartalan.
Vagy alacsony a kerites.

Egy jo coach-ot valakinek? :)
Az is meno manapsag....

[ Szerkesztve ]


FőDudu
(addikt)

Az etikus hacker ugye is lezatult.

'A vádlott azonban nem tágított. Az elkövetkező csaknem három hétben több mint félszázszor lépett be jogosulatlanul a cég szerverére, ahol jogosulatlanul a vállalat dolgozóinak belépési adatait, felhasználó neveit és jelszavait gyűjtötte, majd ennél is tovább ment: saját felhasználói profilokat hozott létre magának, melyekkel lehetősége nyílt arra, hogy a cég ügyfeleinek mobil és rögzített telefon, valamint internet szolgáltatásait blokkolja és átvegye a rendszer feletti teljes irányítást.'

Ha ez igaz, akkor nagyon amator volt a gyerek.

Vagy a telekom full kreten.
Valaki bejelenti, hogy XY IP cimen milyen kritikus hiba van es meg 3 hetig el a belepes?

[ Szerkesztve ]


Jahno
(őstag)

Itt mindenki is hülye volt, Telekom meg az elején főleg, de ebből is látszik, hogy nagy cég akkora buktából is ki tud jönni, amekkora a világon nincs.

Ha valóban ennyire elmászkált onnan a belsős részre, akkor meg ismét rosszabb a helyzet, de egyrészt ezt sem tudjuk rendesen, másrészt utána is sokáig tarthatott a javítása is, ha egyáltalán.

Gyerek egy szint felett hülye is lehetett, de ha először a T legyint és nem érdekli, akkor "amit nem tilos azt szabad" megnézte és igazgatta.

Én inkább azt a vonalat kaparásznám, hogy a T, mint szolgáltató ilyen dolgokat erős ügyfeleknek adott el, az milyen minőségű lehet, ki viszi el a balhét és ott milyen lehetett a tesztelés, ha egyáltalán volt? Kódolásról nem is beszélve, mert ezt-azt be lehet nézni, láttunk már hibás programot, de itt nem erről volt szó.

Aztán közben a cikket is elolvastam, az simán lehet, hogy valami belsős doksi kikerül, de megint ott van könyörgöm, fél világ sír a két- és sokfaktoros azonosításról, ne hülyéskedjünk már, hogy ha akár egy belső használatos doksi felhasználói név/jelszóval kikerült, akkor ilyen kárt lehet okozni? Meg milyen rendszergazdai jelszó? Valószínű a cikk is telibe pongyolán fogalmaz, talán háttérmunkás cucc lehetett, de....


ezittketto
(csendes tag)

Normálisan ez úgy megy, hogy van egy standard a cégnél és ha bármi történik, akkor azt kivizsgálják. És addig nincs róla mendemonda és sutyorgás.

De szemtanú nélkül hogy és miképpen vizsgálnak ki egy ilyet?
Van egy állítás és egy tagadás. Hogyan tovább?!

A mendemondát és sutyorgást meg lehetetlen megtiltani..


-NoVa-
(őstag)

Régebben mikor friss volt a téma, már átszakmáztuk valahol. Gyerek naiv userként keresett publikus felületen leírást, rossz doksit kapott, lanon találta magát, jelezte a problémát, eddig tiszta ügy. Utána kezdett el tovább kiváncsiskodni, és garázdálkodni a kapun, amit tovább jelezgetett, hogy miket is tud, ez volna a büntetés és feljelentés jogos alapja, mert ugye beszólsz a portásnak, hogy nyitva a kapu, utána nem szólogatsz be, hogy nyitva a kapu, és ki lehetett rajta hozni fél mázsa szenet is, az már túl van a jogos kereteken.
Csak a sajtó rögtön elnyomó multit meg ártatlan kisfiút akart, és nyomta a propagandát.


Jahno
(őstag)

Na, ilyen hamar megírták a cikket? Végre valami jó hír. Egy main meg gyors módosítást kell kérni.

Kócsbaze, marketinges csoportban most móka van, karácsony, mindenki felajánlhat valami terméket/szolgáltatást, cserébe mástól kérhet/kap valamit.

Kócsok egyértelműen hegyekben állnak, de várj, idézek 1-2 olyat, ami szerintük nagyon hasznos:

"Felajánlok 5 fő részére frekvencia eszközünkkel analizalast és kezelést. KB 1-1,5/ személy.
Frekvenciakkal a magasabb rezgesert. A testi lelki jólétért. Az eszköz felmeri hol van a frekvencia strukturadban kibillenes és helyreallitja azt. Ez lehet fizikai szinten megjelenő probléma mint fáradtság, fejfájás, alvás probléma, fájdalmak (stb. és lehet érzelmi, lelki kibillenes. Megmutatja hol kell egy kis kiegyensulyozas.
Ez egy kavatumszenzorral működő eszköz, ami képes arra hogy felmerjen és helyreallitson."

"A Pillangóeffektus Holisztikus Központ keretein belül szeretnénk mi is felajánlani egy kis harmóniát. Egy metamorf lelki blokk és stresszoldó kezelést, ezután garantáltan kisimulsz és jót alszol ráadásként. Valamint egy személyreszabott Bach-virág tanácsadást, egy hónapra elegendő cseppek kíséretében,ami szintén a különböző zavaró lelkiállapotok és érzelmek okozta hangulat javítására hivatott."

"Vércsoport szerinti táplálkozási tanácsadást szeretnék felajánlani 1 fő részére"

"felajanlok egy mérést azzal a saját fejlesztésű szervezeti diagnosztikai szoftverrel, ami a szervezeti produktívitást elemzi kiégés szempontból. A mérés és a 2 órás személyes elemzés /tanácsadás a felajánlás tárgya."

Na, ennyi elég, vannak persze értelmesek is, de kb. ez a többség. A fogyás lelki okaira pld. azért ki lennék váncsi :-D

Ingatlankiadás, csetbot. Most az önjelölt WP fejelsztők egyelőre kussolnak, mert gondolom azzal dolgozni kell. Szövegíró/blogíró is tucatjával akad, mindig szeretem aki témától függetlenül bármit bevállal és olcsó, de nyilván a legjobbb :-D Azok legalább kézzel foghatók és nem akkora csalás, mint a frekvenciamérős kvantumizé.


Jahno
(őstag)

Nyilván eddig jutottunk mi is, csak elsőre kevertem a BKK-s sráccal is.

Kérdés még ott lehet a homályzónában, hogy ha az első bejelntésre a T nem kezd el ugrálni, akkor az lehet nem is hiba, tehát még nem számít kapunak vagy semminek, esetleg hallgatás beleegyezés. És akkor meg kell győzni, hogy érdemes vele foglalkozni, mert lesz más is. Hekker konferencia is ilyen, aki tovább jut, az nyerít :-D


qnadam
(veterán)

7:48-nál erősen hálás lehet a hókupacnak.


Jahno
(őstag)

Ez egészen jó lett. Vannak benne állatságok és nem értem típusú dolgok sem. Elsőnél előszört ezt hittem szikrázik a kocsi alja (na -mondom-, mitől?) aztán eett le, hogy csak a lámpa.


hobizoli
(nagyúr)

npera

van vmi ismertebb elektronikai nyugje a V40-s Volvok-nak amiert bedobalja a hibakodokat? D3 2.0 5henger 2013-s
tesomeknek kezd f.szuk tele lenni vele, eppen ma fizettek ki 500EUR-t megint egy markaszervizes atvizsgalasra, ahol nem talaltak semmit vele, de a hiba nem szunt meg

utobbi idoben 2-3 hetente eljon vele ugyanaz a hibasorozat

ezek meg csak pingvineznek vele, hiba nem szunik meg de a lovet persze elvarjak

[ Szerkesztve ]


Samott
(addikt)



:DDD


FőDudu
(addikt)

Azert azt megadhatnad, hogybaz ABS jelado jelez, vagy a csomagterajto nem nyilik a taviranyitorol...


FőDudu
(addikt)

Ma reggel talaltam ilyet a bejarati ajtonk melletti apropenzes dobozban. De az Bellosan kutyakakis zacsko volt.

Mindegy, mindketto szart tartalmaz. :C


FőDudu
(addikt)

Az is jo volt ahol az allo jarmu tolatva akarta elkerulni az utkozest. Utana latszott, hogy egyasik mar bent van mellette a susnyasban....


hobizoli
(nagyúr)

kiir vagy 10-12 hiabuzit, hogy nulla a kijelzett sebesseg, nincs hutoviz, nincs uzemanyag, nem mukodik a tempomat, a tolatoradar meg stb


FőDudu
(addikt)

Miko? Mert ugye ha kontakthiba akkor talan szamit a nedves vagy hideg vagy epp szaraz ido....

Tobb infot adjal....

Vagy szimplan szar a fesszabalyzo es minden behulyul ha adott fesz ala esik.

Vegyenek egy par Euros szivargyujtoba dughatos feszultsegmerot es azzal a hiba jelentkezesekor meglatjak mi a helyzet....

Vagy epp a moci foldelese negy el, mert elrohsdt a foldelo huzal...

[ Szerkesztve ]

üzenetek