exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


-NoVa-
(őstag)


Grillo
(senior tag)

A hód sem az, mert az is vízben él. Az újpesti Duna-szakaszon is van egyre több, ha odafigyelsz, lehet még többet spórolni. :DDD


Samott
(addikt)

Ha mar, akkor kedvenc Batman parafrazisom: Captain Shadow and the Cardinal :DDD


Jahno
(őstag)

Ja, 7200ból már esik ki olyan éjjel is, amit elviselek. 7500 kicsit jobbabb és akad használtan 250ezer körül. Nagyon durva, biztos valami japán szamurájok csinálják a cuccokat kis kézműves céhekben. Ez a szett nagylátóval 400ezer alatt van. Panából az új 1.7millió. Bláááá.

Főleg ha fel vagy szerelkezve mindenfélével, akkor ráér az ember. Kezdőknek is szoktam mondani, olyan gépet vegyen amilyen obi van ismerősi körben és el tudja tarhálni, meg besegítenek, mert másképp néha nehéz.


zetor2000
(senior tag)

Akkor én pótolom a nálatok kiesett húst. Nekem elég mostanában valami husi köret nélkül.
Nem mondom, hogy nem eszem zöldséget, csak nem annyit.


Sipi-
(tag)

Köszi, próbálkozok.


Sipi-
(tag)

Igen, azt akarok. A standalone esi-n egy pici vsphere környezetet csinálni tesztnek.


Samott
(addikt)

Identol kotelezo a kartyas fizetes mindenhol, de a posta webshopja ezzel fogad napok ota: "Tisztelt Ügyfelünk! A kártyás fizetés jelenleg technikai okok miatt nem lehetséges. Kérjük próbálja meg később, vagy vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal." :)


Samott
(addikt)

Dronos, teslas: Tesla Fremont Flyover Gigapress Operation Captured - Jan 21, 2021 - kb. a felenel latszik hogy mukodik az a csodapres. Impressziv. :)


BobaHWSW
(újonc)

Akutyafajat. Itt ilyen 5-6k huf a csirkemell kiloja ha jol emlekszem.


npera
(újonc)

Blueboi, a lányom Z4-el csapatja. A fiammal ellentétben nem megy neki mindennek IS állandóan....


Jahno
(őstag)

Szépen nyomja, lesz belőle valami.


Sipi-
(tag)

Leslie hamar csődbe menne ott :)


npera
(újonc)

Nova, ez most egy érdekes menet lesz. Fenn van a Fatshark hirdetés, meg az 5" és a 2,5" gép is. Ha sikerül eladni, akkor utána lehet szigorúan 250 gramm alatti cuccokkal nyomulni és lehet valami komolyabb látószögű goggle is lesz majd belőle. A BabyTooth és az EMAX Tinyhawk egy jó kiindulási alap, ezekkel most tudok tanulni úgy, hogy nem attól félek, hogy minek megyek neki és mekkora lesz a kráter vagy a bozóttűz.


hobizoli
(nagyúr)

ebben mi olyan erdekes amugy, hogy nagy es mukodik?
egy klasszikus 44 szemelyes "kirandulos" tavolsagi buszok lokharitojat egy darabbol gyarto froccsgep szerinted mekkora meretu?


Samott
(addikt)

Hogy ez femet ont.

[ Szerkesztve ]


Sipi-
(tag)

Nah, nem is kellett a vSphere, elég volt a 6.7-es ESXi magában. Azon is reprodukálni lehetett a hibát (egyik VM csak max 7 network interfésszel indult el). Az újabb verzió ugyanazon az ESXi-n már elindult 9 interfésszel is :C


zetor2000
(senior tag)

Valahol ez lehet a titok nyitja:
"About 170 seconds per casting, I think. So, theoretically about 500 per day per machine. Giga Berlin with 8 of these, assuming 4 for rear and 4 for front casting, that is 14,000 cars a week, or a run rate of 728,000 a year just for the Model Y in the European market."
Illetve, ugyanitt:
"My napkin math got 193 seconds or 448 per 24h day so we're in the same ballpark at least. Looks like Texas will have 6 of these. If that's 3 front, 3 rear. If they're all at the same speed... 500x3 = 1500 per day, 10,500 per week, 546k per year. "

Nagyjából 3 fődarab lett a Tesla Model Y (asszem), egy első, egy hátsó öntvény, meg alul az akkupakk. A többit csak rá kell akasztgatni, meg bele kell csavarozni. És ezt ilyen volumenben képes végezni. ~3 perc az eleje, és ugyanennyi alatt kész a hátulja is. Nincs hegezstőrobot hadsereg, meg ilyen bzuiságok.


hobizoli
(nagyúr)

attol meg a logikaja ugyanaz
a muanyag is folyekony halmazallapotban froccsontodik be, aztan a szerszamban keringo hutoviz altal lehulve lesz "szilard"

de nopara, azt siman kezzel még nem fognad meg, amikor a robotkar kiveszi, mert olyan meleg


zetor2000
(senior tag)

Ez milyen apparát, amibe kell 7 illetve 9 hálózati interfész? Router/switch? :D

üzenetek