exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


Jahno
(őstag)

Vagy szeretni kell vagy ezek árfekvéséhez mérve megfelelő forintban kapni a fizetést.

Jó, akad itt használt, meg minden, de mindig ott kötünk ki, hogy nagyobb minőségi ugráshoz egy alap kit az rögtön 7 számjegyes lesz. Megeteted pár akkuval, lősz még mellé két obit, csókolom, 2 millió felett járunk. Erős. Köztes állapot meg nem sok, vagy olyan látványosat nem tudsz ugrani. És akkor Venus cuccait említeni sem merem, bírnék válogatni :U

Persze némelyik minőségi és prémium cucc, nem is csinálnak olyan közepes kategóriákat ami nekem megfelelne, így nehéz összehasonlítani. Ott meg vége a dalnak, mikor egy klasszikus 24-105 az 550ezer pénz, használtan nincs, Sigma Canikonos 250ezer, használtan meg néha fele... Aztán új Fuji váz + használt obi mondjuk megáll 600ezer alatt, de ezt 3ig le lehet faragni, kontra 1.7millió. Nahh, ezt utóbbit nehezen csengetem ki.

XX. században tükröset nem veszek, de akkor sem. Pedig a D7500 tetszik :-D Mi futhat? A7-III, vagy S1. Mindegyiket reménytelen pár obival megetetni, szóval marad az APSC az szinte biztos. Ha meg lottón nyerek, akkor előbb nyitok egy stúdiós művészkocsmát, mint ezekre költök sokat. Ezt csak másnap dobom be a kosárba :-D

Persze tudom, szolgáltatások, FF, kivitel, egyéb sallang sokat számít, de szerencsére amennyire tetszett az EM1-X, most használgatva a fránya zaj miatt letettem róla. Marha jó iparos gép, ára is kúszik lefelé, de nagyon nem íbrja a sötétet, ez a 8 éves Fuji kicsi pénzért zajban megeszi a mostani 700ezer pénzes vázat. Ez a másik vicc.


Phülöp
(addikt)
Blog

haccójjon


Jahno
(őstag)

Yajjj, minden napra egy fa rovatunk következik... Ma megnéztünk egy újabb áldozatot, mert rét közepén van és településtől kicsit messzebb, így talán csillagjárásra is alkalmas lenne.

Körbejárható, rögtön kettő is lett belőle aztán megnézzük milyen ha kizöldül, de idén ezzel most agyatokra fogok menni:


BobaHWSW
(újonc)

Fu de nagy a hold.


BobaHWSW
(újonc)

Jah, csak mondtam. Ezert se valtok en. Jo ez a d7200 meg a mostani obi szettem. Ha ramszakad sok penz majd akkor talan, de egyelore hazar keresek. Asszem ez is 7 szamjegyes lesz csak mas penznem. :W

[ Szerkesztve ]


eattila
(csendes tag)

Valami régebbi Ff lehet nekem jobban feküdnek akkor is.... már azt sem biztos, hogy bánnám, hogy ha CF a kártya.


-NoVa-
(őstag)

Nem könnyen fogyasztható vitorlázó modellrepülős kontent:
[link]

Ekkora erőhatásokat elviselő kamera nincs, úgyhogy nem FPV, simán csak döbbenet.


Sipi-
(tag)

Van egy meglévő Dell Poweredge R320-as szerver, standalone ESXi 6.5-el. Erre fel lehet varázsolni egy virtuális vsphere 6.7-es környezetet? Cpu, diszk, memória van elég. Nem kell, hogy gyors legyen, csak annyit akarok kipróbálni, hogy egy VM elindul-e rajta.

(Standalone ESXi 6.5-ön ment a VM 9 interfésszel, ügyfél 6.7-es clusterében nem, csak maximum 7-el. Újabb verziót kipróbálnám először magam.)
VSphere-t trialban fel lehet rakni?

[ Szerkesztve ]


Samott
(addikt)

Elvileg nincs vagy alig van inflacio, de a fel kilos ropi immar csak 40 dekas. Eddig 42,5 volt. Szepen ment le a tomege 25 grammos adagokban...


BobaHWSW
(újonc)

Itt kb 15-20%al mentek fel a mindennapi cuccok arai tavaly marcius ota.


eattila
(csendes tag)

Minden drága lett. Nagyon. Legalábbis ami élelmiszer.


Samott
(addikt)

Itt is, csak valahogy a hivatalos szamokban nem latszik.


Grillo
(senior tag)

Azért a Jahno-fokozat még messze van :)


Phülöp
(addikt)
Blog

múltkor nem figyeltünk eléggé - egy szép, de nem nagy fej karfiolt sikerült vennünk 5.75 euróért
utána a LIDL-ben vastagon bevásároltam az akciós csirkecombból, csak úgy bosszankodásképp, 1.75 volt kilója


zetor2000
(senior tag)

Ki kell próbálni. Bár érdekes virtuális gépen a virtuális gépeket futtató környezet, de miért lenne lehetetlen? :)
A 6.5re azt írták a fórumban, hogy egy ideig megy trial-ban (60 nap), azt utána szia. Regisztrálni kell, vagy valamit erősen korlátoz.
Innen elvileg eléred a v6.7et, ami ~90% megy ugyanúgy trialban. Vagy valami hazai nagy fájlmegosztóról a 7est. De ott vannak régebbi megoldások is. Meg szerintem újabb is fog felkerülni.


zetor2000
(senior tag)

Kérdés, mennyire vagytok növényevők... :) Mert akkor drágá(bba)k lesznek az ételek.


zetor2000
(senior tag)

A 40dekás nem fél kilós... csak "nagy kiszerelés". De azért az SI-t/matekot a boltok is ismerik, meg a gyártók is, és nem mernék a 40 dekát 50nek eladni. Azt illik mondani, hogy a "bagy kiszerelés" már nem fél kilós, hanem 40 dekás. :) Ez csak ilyen szőrszálhasogatás részemről.
De ja, itt-ott utolérhető. Kólánál, kávénál néha (kilósnak tűnő méretű csak 80-90 deka), 30dekás hosszúságú csoki 20-25 dekás (vékonyabb). Kólánál elég bzuis, hogy 1.25 literes, meg 1.75 literes...


Phülöp
(addikt)
Blog

több zöldség fogy, mint hús
kilóra is lassan, nem csak térfogatra
főleg, ha a hal nem hús :DDD


-NoVa-
(őstag)

Nem az, látszik rajta hogy nem:


blueboi69
(csendes tag)

Szerintem fel lehet. Mármint nested esxi-vel. Tehát az esxi-n az egyik vm egy másik esxi.
Testlicenctet nem kaptok?
Van hozzá trial, ha minden igaz, de én még nem próbáltam.

üzenetek