exHWSW - Értünk mindenhez IS - Lokál fórum

üzenetek

hozzászólások


eattila
(csendes tag)

Es melyik van nalad? M42 felmegy ra?

[ Szerkesztve ]


Jahno
(őstag)

Fel ám. Csomó minden ugyanúgy felmegy rá. Eleve ha a Canon, akkor az alattiak főleg. E1 van tartósan, többi csak időszakosan. És a piros expo gomb, az fontos (:-


Grillo
(senior tag)

Nekem megmagyarázhatatlan okból a Pana GX8 tetszik.

Használtat merre érdemes nézni? Itt a bolha elég szegényes.


Jahno
(őstag)

Van Pana bolha, azt Ebayen is, de ha tetszik akkor már haverok leszünk :C


eattila
(csendes tag)

De perpill melyik ami regi es jo? Mert lehet kesobb valtanek vazat. Es ha van manual nikon adapter, akkor minden van.


npera
(újonc)

Nova, ezt el sem hiszem. Sikerült eladni a 3"-os Avant gépet, meg egy töltőt és a Taranis rádiót. A srác a gyárban dolgozik, lengyel figura. Kapott 2 óra oktatást, mindent megmutattam neki. A lánya fog kapni egy EMAX TinyHawk II-t, de ajándékba odaadtam neki az Eachine E010S-t is, pont most jött hozzá 3 új akksi. Meg a Walkera Ladybird is ment mellé, mert ugyanaz az akksi.

A srác adott tippet, hogy vannak kifejezetten quados csoportok, oda akkor megpróbálom elsütni az 5"-os gépet és akkor kész is vagyunk.

Utána már csak ki kell gondoljam az új rádiót. Ötleteim már vannak :Y :C


-NoVa-
(őstag)

Jujj, ehhez memóriabővítés fog kelleni, az excel el tud durvulni. Most gyorsabb nettel eleve több oldalt tudsz átnézni egyszerre, meg több reviewt. Lesz baj :)


Jahno
(őstag)

Ez az E1 ami nálam van az zajban sokkal jobb, mint a Nikonod. Ezen elsőre azért meglepődtem. Kb. a D7500 szintje, ha Nikont nézünk. Az összes Fujira megy minimum manuális minden, eleve az M/L39es rámegy, onnantól meg csak felfelé van. Manuális Nikon és M42 eléggé alap, Canonból elektronikusat is találtam. Ott majd kipróbálom a sebességét, de nálam szintén az van, hogy egy fához nem sok sebesség kell, de nagylátónál fókusz sem biztos.


eattila
(csendes tag)

Ez most így elgondolkodtató. X-t200 van is eladó :D


Grillo
(senior tag)

Ehhez a bolhához valami linked dobnál? Köszi!


Jahno
(őstag)

Azt huzamosabban nem használtam (igaz még egyiket sem :U ) zajban kicsit erősebb, mint most a Nikonod. De az valami új idei gép, nem? XT-2 nekem király lenne, csak megkérik az árát. Haver bővített róla, azt hittem valami régebbi közepes darab, csak kiderült, hogy nem. Neki az érintőképernyő kellett, amivel az a baj, hogy én is hozzászoktam.


Jahno
(őstag)

Pld: [link]

De nyitva tarthatom a szemem, egyéb specifikus csoportokban nem vagyok bent tartósan mert így is naponta legalább négyszer leszek szerelmes ebbeabba :DD

GX7, GX80 is olyan.


npera
(újonc)

Igen. Már beindultak a szinapszisok a fejemben....


npera
(újonc)

Kiscsaj kapott egy 20"-os rózsaszín bringát, most raktam össze és próbálta ki a töksötétben. Elképesztően örül neki a mókasmester, ez öröm, ez bódottá...


Jahno
(őstag)

Ráadásul van egy GX80as szett rögtön elején. Csak találd ki, hogy ez kell-e esetleg mire. Lehet egy kopasz régi FZ-200/300 is tök jó lenne.

[link]

És akkor nem kell obikkal szopolni.


Grillo
(senior tag)

Köszi! Azért a GX8, mert a kiforgatható képernyő jó volna, és az még a G80 meg felfelé sajátja. GX9-en sincs.
Bridge van itthon FZ38, meg FZ300 a cégben, de valamiért most épp ez az objektíves baszódás vonz. :DDD

[ Szerkesztve ]


Jahno
(őstag)

"ez az objektíves baszódás vonz"

Ilyen sok szabadidőd lett? Adhatok sor Heliost :C


BobaHWSW
(újonc)

Jo dolog ez a fuji ugy erzem de a fullframe mirrorless olcsobb cuccok mellett nagyon kell szeretni a platformot, hogy ezt hasznald. Szerintem. A legjobban kinezo gepek az teny.

Svennek hetfon erkezik a canon rp es a 24-105 plusz az atalakito. Majd utana jol kifaggatom meg megnyomkodom en is a dolgot.


BobaHWSW
(újonc)

:DD


-NoVa-
(őstag)

Én már csak tudom, mióta 150/50 korlátlan mobilnetről tolok fel kontentot.

üzenetek