F1 R-Factor A-Liga - Klánok, Ligák, Versenyek fórum

üzenetek

hozzászólások


ForgoLajos
(csendes tag)

IM-en nem volt CHATSTOP Megsértés. Tündik Balázs abban az esetben nem laggolt. Ne haragudj Endre, szerintem nincs igazad.
eddig is mindenki megkapta a büntiket, amik járnak, és szó nélkül elfogadták. Eddig Nem is jelentett neked gondot a szabályzat, kérlek ne a szezon vége felé akard megreformálni az egészet. Az év elején írtuk, hogy új a szabályzat, mindenki olvassa el. Hallgatásod, beleegyezésként értelmeztük, miszerint jó lesz a új szabályzat.

Megnéztük az esetet még jobban, és nem vetted volna be azt a kanyart. Tündiknek oldalasan csúsztál neki, 70kmhp-vel. Már többen vagyunk a BT-ben, hogy ne 1 szavazattal dőljön el a büntetés, és merem állítani, ha valaki megkapja a büntit, akkor az jogos is, vagy legalábbis a BT nagy része gondolja, jogos. Ha kételkedtek a BT döntésében, 6 ember döntésében kételkedtek. Szerintem ne minősítsük a BT-t, mert szerintem jól végzik a dolgukat.

További jó versenyzést, remélem ezzel nem vettük el a kedved. Ha mégis, akkor sajnálom, Én is megkaptam a Boxrajtot, de nem ment el a kedvem, mert szeretem ezt csinálni, és na pufff, ez is benne van a pakliban, ha hibázok. Nem kell véresen komolyan venni, kicsit több lazaságot, ha kérhetem :)

üzenetek