F1 R-Factor A-Liga - Klánok, Ligák, Versenyek fórum

üzenetek

hozzászólások


varroaliga
(újonc)

Szép reggelt!
Elnézést kérek a honlap chaten történt garázdálkodásért...sajnos ha telefonról írok valamit, és újra megnyitom az oldalt, ezt csinálja. Azért a különböző időpontok, mert ilyen sokat aludtam éjjel, hogy többször is visszatévedtem honlapunkra. :)


matyialiga
(tag)

Vidual001
(tag)

Sziasztok!

Előre elnézést kérek, hogy rossz témába írok, viszont ez a legaktívabb téma, ráadásul az F1-et is szeretem (hajrá Kimi & Sainz).
Olyan kérdésem lenne, hogy elsődlegesen a XVI. (továbbá XIV. és XV.) kerületekben szokott lenni Lan party? Esetleg kimondott LoL, Tomb Raider, GTA V, Evolve, vagy Forma1-es party?
Ha igen, hol tudnám nyomonkövetni az események időpontját és helyszínét?
Illetve, hogyan működik ez az egész? Elviszem a PC-met (monitor nélkül), rádugom a Lankábelt, monitort és tápot, majd had szóljon, vagy Monitort is vinnem kell? Esetleg csak magamat kell vinnem?

Előre is köszönöm válaszaitok! :R (Nemkülönben a lehurrogást, hogy ide nem illőt írtam! :DD )

-Zsolt


u.z.
(csendes tag)

Szia!

Tul.képpen mi is egy 'LAN-társaság' vagyunk, de az ország legkülönbözőbb pontjairól (otthonról) játszunk a net segítségével egy központi szerverhez csatlakozva.
Ha a 'Gugli a barátod' vagy a Fészbúk sem tud segíteni a keresésben, akkor valószínűleg mi sem. Bár van pár bp-i ligatársunk, talán ők az utolsó remény ebben kérdésben. (Reméljük előkerülnek a nagy nyaralások közepette!)
Mi jelenleg rFactorral nyomjuk online, de tervezzük, hogy hamarosan átállunk Tomb Raiderre, vagy GTA-ra.
;)


botlakote
(csendes tag)

Tiszteletem mindenkinek! Van egy hibátlan kitűnő esztétikai állapotú eladó G27-em. 45000 ft. Ha érdekel valakit: botlakote@freemail.hu


Weyoun_aliga
(csendes tag)

Az a véleményem, hogy brutálisak a büntetési tételek.
Pl: Egy resiért, vagy egy nyilatkozat kései, vagy meg nem írásáért boxáthajtás.
5 esetleg 10 rajthely büntetés is elég szigorú, de így esélye sincsen az ember fiának.
Ezen azonnal változtatni kell.


Weyoun_aliga
(csendes tag)

Az a javaslatom, hogy Pit ne kapjon büntetést, én meg elindulok a futamon 1 áthajtásossal és 10 rajthely büntetéssel. Ne vegyük már el az ember kedvét az egésztől.


matyialiga
(tag)

Eddig is ugyanezek a büntik voltak ugyanezekért a vétségekért....letöltöttük szó nélkül....a szezon előtt meg el lett döntve, hogy nincsen rajthelyes büntetés, az váltotta fel a súlybüntetés.

[ Szerkesztve ]


Weyoun_aliga
(csendes tag)

A chatstoppot az időmérőn is megszegte két ember . De ők nem kaptak büntetést.
A helytelen féktávval még nem lenne gondom, de Tündik Balázs úgy laggolt és eltűnt, majd megjelent az autója, hogy vitatott a helyzet. Baromi nagy laggot csinált. Ezen felül képes lettem volna rövid féktávval bevenni a kanyart. Nem én mentem Balázsba, hanem fordítva.

Na de minn1 további jó versenyzést!


ForgoLajos
(csendes tag)

IM-en nem volt CHATSTOP Megsértés. Tündik Balázs abban az esetben nem laggolt. Ne haragudj Endre, szerintem nincs igazad.
eddig is mindenki megkapta a büntiket, amik járnak, és szó nélkül elfogadták. Eddig Nem is jelentett neked gondot a szabályzat, kérlek ne a szezon vége felé akard megreformálni az egészet. Az év elején írtuk, hogy új a szabályzat, mindenki olvassa el. Hallgatásod, beleegyezésként értelmeztük, miszerint jó lesz a új szabályzat.

Megnéztük az esetet még jobban, és nem vetted volna be azt a kanyart. Tündiknek oldalasan csúsztál neki, 70kmhp-vel. Már többen vagyunk a BT-ben, hogy ne 1 szavazattal dőljön el a büntetés, és merem állítani, ha valaki megkapja a büntit, akkor az jogos is, vagy legalábbis a BT nagy része gondolja, jogos. Ha kételkedtek a BT döntésében, 6 ember döntésében kételkedtek. Szerintem ne minősítsük a BT-t, mert szerintem jól végzik a dolgukat.

További jó versenyzést, remélem ezzel nem vettük el a kedved. Ha mégis, akkor sajnálom, Én is megkaptam a Boxrajtot, de nem ment el a kedvem, mert szeretem ezt csinálni, és na pufff, ez is benne van a pakliban, ha hibázok. Nem kell véresen komolyan venni, kicsit több lazaságot, ha kérhetem :)


matyialiga
(tag)

Igen Weyoun blokkoló első kerekekkel, Tündik Balázs oldalának támaszkodva persze h meg lett volna a kanyar, de ha nincs ott Balázs autója, ilyen féktávval repültél volna ki a sóderba az előtted lévő Thug Life után....


Weyoun_aliga
(csendes tag)

De igen is volt csetstop megsértés IM-en. Amikor az egyik admin beírta, hogy chatstop még javában ment egy két üzenet.

Az előző szezonban Szingapúrban, amikor is meg lett volna az első győzelmem Kozák Bence kivégzett, így el is szálltak az esélyeim a bajnoki címre. De persze a legfájóbb az, hogy nem nyertem azon a futamon.
Na most Kozák Bence akkor 1 boxáthajtásos büntetést kapott. Kérdezem én, hol van az igazságom?
Hol egyenlő ez az eset egy beírt resivel, vagy egy elmért féktávval, ahol is komolyabb kára a két kocsinak nem lett. (itt meg is jegyezném, hogy nem voltak táblák a pályán. így nehéz volt belőni mikor is kéne fékezni).


matyialiga1
(csendes tag)

Weyoun ne csináld a feszkót, mert egy:baromságokat írsz, 2. ezen mindenki más is átesett már.
Kijelenteni azt, hogy egy tuti győzelmet buktál el, mikor még a verseny fele hátra volt, kicsit enyhén bátor.
Multi nem áthajtásost hanem boxrajtot kapott, legalább utána néznél a dolgoknak mielőtt vádaskodni kezdesz jó lenne.

De már öregróka vagy itt, tudnod kéne, hogy NINCSEN RESTART, csak ha az Adminok indokoltnak látják.
De amikor csatlakoztál a ligához, Te is elfogadtad a szabályzatot, persze miután a te bőrödön csattan az "ostor" már annyira még sem jó a szabályzat.


ForgoLajos
(csendes tag)

Bandi hozzászólása teljes mértékben helyes meglátás!
Én csak annyit fűznék hozzá, hogy a CHATSTOP kiírása utáni 20-30 másodpercben érkező üzenetek, nem számíthatnak bele a Chatstop megszegésébe. Tekintve, hogy mire Én leírom és nyomok egy entert, valaki még épp befejezi a társalgáshoz irányított beszélgetését, és ő is nyom egy entert, és csak ezek után olvassa a CHATSTOP-ot.... Szóval bátran állíthatom, olyan CHATSTOP megszegés nem volt, ami bizonyíthatóan büntetést kell vonjon maga ütán. a Te CHATSTOP megszegésed pedig azért bűn, mert javában túl voltunk a felvezetőn is, szóval tudtad, hogy Chatstop van. Másrészt, Miért is írtad be? Mert láttál pár autót a füvön, de neked semmi bajod nem lett.... Végül 1 ember esett ki. Préri. Aki visszanézte gyorsan és nem volt indokolt még csak a resi felvetése sem. Na mindegy, lépjünk ezen túl, ne marjátok egymást, ez csak egy nyanvadt játék.... legyen békesség szeretet a ligában... :D
Még annyit.... BT ülések alkalmával megbeszéltük ezerszer. Sajnos nincs két egyforma eset, nincs két egyforma döntés. emberek vagyunk, érzelmeink befolyásolják döntésünk. Kicsit jobb a kedvem, elnézőbb vagyok, és kapsz egy ejnye bejnyét.... viszont ha F@szom tele van az állandó vitákkal, lehet a box-rajtot támogatom... Szóval ezt most kérem mindenkitől,,,,, NE HASONLÍTGASSATOK ESETEKET EGYMÁSHOZ, az sem biztos, hogy azt a korábbi esetet, ugyan azon bírók vizsgálták..

Na Üdv :D


Cotialiga
(csendes tag)

Szia!
(itt meg is jegyezném, hogy nem voltak táblák a pályán. így nehéz volt belőni mikor is kéne fékezni).
??? Ez mit jelent? Táblák olyan fontosak a fékezéshez? Még jó. hogy be tudtál kanyarodni :)
Akkor már értem miért élőztél meg olyan vehemensen a célegyenes elötti sikánnál oly vakmerő módon
bevetődve. Nem volt szép! Nem volt tábla. :) Ha nem vagyok ott lehet be sem kanyarodtál volna, hanem a falon keresztül bementél volna kereket cserélni.


Weyoun_aliga
(csendes tag)

A 20 és a 25 körökben töltöttem le az áthajtásos büntetéseket.


aronkatona92
(csendes tag)

Sziasztok,

Honnan tudom letölteni az aktuális modot? Ha versenyen nem is indulhatok nem baj, de körözni akkor is szeretnék:)


mastudio93
(újonc)

Elkezdődtek az előkészületek a 2016-ban startoló szezonunkhoz.
Szokásainkat megtartva ezúttal is lehetőségetek lesz új festéssel, új csapatnévvel és egyéni rajtszámmal elstartolni.
A versenyek 2 hetente vasárnap 19:30-as kezdettel fognak megrendezésre kerülni ÉLŐ tv közvetítéssel!
Bármi infóra lenne szükséged vagy kérdésed lenne írj facebookon üzenetet vagy az mastudio@indamail.hu és a vertetics79@gmail.com email címen is választ kapsz!

A-Liga 2016 trailer


proof88
(addikt)
Blog

Sziasztok,

nem tudom ki használ XD plugint, de gondoltam szólok hogy több mint 3 és fél év után frissítés jött ki hozzá, nem tudom konkrétan mivel támogatja jobban az rfactort de ha valakinek volt vele gondja akkor egy próbát megér. :)

ui.: nem szimezek sehol, fészbukon láttam a hírt és gondoltam megosztom aktív szimesekkel. :)


KishalmiDavi
(újonc)

http://www115.zippyshare.com/v/E1exRHwQ/file.html

4gb patchelt exe file!

üzenetek