F1 R-Factor A-Liga - Klánok, Ligák, Versenyek fórum

üzenetek

hozzászólások


kokoaliga
(tag)

Én azt hittem az a tied! ;]


riki aliga
(csendes tag)

van viszont valami amit még mindig nem tudtam megoldani.....nem megy a DRS-em sose futamon...1 mp-n belül vagyok de a "tiltós pittyegés" szól vissza csak tehát nem tudom egyáltalán használni pedig a hungaroringen is használhattam volna legalább 2-szer meg vasárnap egyszer mert aztán vége volt a futamomnak,de nem értem miért nem működik futamon....valaki?


Préri aliga
(csendes tag)

segítség a nyilatkozatokhoz , szabályzat §240.
vagy el sem olvasták


DavidFlower
(csendes tag)

:C Hotslap. Szabó, vs. Dudás! :C


Préri aliga
(csendes tag)

na ezt összehozták :C

[ Szerkesztve ]


kokoaliga
(tag)

Vettel szurkolóknak ajánlom!
Rendes szimpatikus kicsákó.
Kiderült, miért ment be Bernie Ecclestone a Brazil Nagydíj után a sajtóterembe: megkérte Sebastian Vettelt, hogy írja alá a Mark Webbernek szánt búcsúajándékot. A brazil zászlóról csak a négyszeres bajnok szignója hiányzott.

Kis ......i

[ Szerkesztve ]


aronkatona92
(csendes tag)

A cikk nem mondja h Vettel eddig direkt nem írta alá, ezt nem tudni. Persze tudom h mi volt Monzában és ki is nézem belőle, de ez egy olyan cikk ami csak szart akar kavarni. Nem vagyok Vettel párti, szóval nem ezért mondom. Irtam egy hosszabb hozzászolást de kitöröltem ,mert nem akar vitatkozni senkivel. Aki nem ismeri el az Red bullt v Vettelt az ne is nevezze magát rajongonak. Am meg az osszes nagypilotának vannak balhéi...


ƵøŁĭ
(veterán)
Blog

Üdv!

Nagyon kezdő vagyok a témában ,ezért is szeretnék tőletek segítséget kérni . Most kezdek el ismerkedni a játékkal de lenne egy nagy problémám ,amely :
-boxból elindulva egyből forog az autó nem tudok a helyes irányba menni

Mit lehet tenni ?


kokoaliga
(tag)

Szia.
Szerintem be van kapcsolva a boxutca segítség.


ForgoLajos
(csendes tag)

Szerintem minden be van kapcsolva, ahogy a képed nézem. Szerintem kapcsolj ki mindent, ami belebabrál a kormányzásba. (Box segéd, kanyarodás segédlet, helyes irányba fordítás). Ha kormánnyal nyomod, ez csak felesleges idegeskedéseket fog produkálni. Nem vagyok Én se tapasztalt, de ezeket megtanultam a Nagyoktól :) Itt az A-ligában :)

"Mindig akad valami, amit megtanulhatsz egy gyors és versenyképes csapattárstól." - Felipe Massa

[ Szerkesztve ]


ƵøŁĭ
(veterán)
Blog

Köszi srácok. :R


kokoaliga
(tag)

Mi volt a baj?


ƵøŁĭ
(veterán)
Blog

Időmérő edzésen amint kijövök a boxból az autó elkezd pörögni . Továbbá most volt egy kis időm és játszottam egy kicsit s megint nem értek valamit . Miért pördül meg az autó minden kanyarban ? (billentyűzettel játszok)


kokoaliga
(tag)

A TC-t tedd magasra(F8)
Billel amúgy is nehéz.Legalábbis nekem:)


Robin -aliga
(csendes tag)

sajnos billentyűzettel elég nehéz játszani.A gázt nem tudod finoman fokozatosan adagolni és valószínűleg ez is okozza a kipörgést :(


NagyGergely
(újonc)

Sziasztok!

Eléggé el vagyok maradva a jelenlegi hotlapoktól Sepangban. Milyen beállításokkal mentek? Mit szabad egyáltalán változtatni a gumin kívül?
Esetleg, ha valaki feltöltene egy 1:32-es kört "onboard" azt nagyon megköszönném. :)


kokoaliga
(tag)

Szia.Nem értem a kérdésedet.
Mit szabad változtatni??
Miben?
Elküldtem a replayt privibe

[ Szerkesztve ]


lacika000
(csendes tag)

Csá mindenki ;]


NagyGergely
(újonc)

Köszi a replayt, megnézem.
Tehát milyen beállításokon szabad változtatni ebben a ligában? Pl. gumikeménység, nyomás, végáttét, szárnyállás, futómű stb.


lacika000
(csendes tag)

Hát már nem azért mondom,de Koko,nekem meg küldhetnél végre egy nyomorult set-t amivel megyek is valamire fél lábbal :C :C :C

üzenetek