Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon) - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


Papix
(tag)

Valószínűleg igen. Meg kellene néznem. Amit akartam elértem.


Geo19870322
(tag)

Sziasztok. Nagy nehezen sikerült bekötni ezt a flip 'csodát'.
Nagy csalódás a dolog. A router mellett wifin max 60mbps-t tud, 2 szobával odébb már nagyon max 10-et. A régi szolgáltatómnál a router mellett 240körül, 2 szobával odébb 60. Tudom, hogy vacak a flipes router, de nem akarok újat venni, inkább lemondom a flipet. A kérdésem az, hogy az elállás mivel jár? Nincs kötbér meg ilyesmi ugye? :F


skroy
(senior tag)

Nincs hűség, kötbér sincs.


Geo19870322
(tag)

Akkor felhívom a kapcsolattartót és megköszönöm a lehetőséget? Leadom a cuccokat és kész? Mi lesz a kábellel? :F


skroy
(senior tag)

A kábelezés marad. Az ont, set top box, tartozékaival (adapter, hdmi kábel, távirányító,) visszajuttatandó. Valószínűleg postán kell feladnod, bár ebben nem vagyok biztos. T-nél így van.


4Grider
(nagyúr)

Melyik szolgáltatótól vársz sokkal jobb wifit?


Geo19870322
(tag)

Nem várok, most már tudom, hogy a korábbi szolgáltatómnál(Tarr Kft.) jobb a helyzet. Félreértés ne essék, gondolom a flipnél is jobban nézne ki a dolog egy értelmes routerrel, de nem éri meg venni egyet, mert a flip kb 1000ft-al olcsóbb csak és most láttam, hogy még drágulás is lesz március 1-től. Szóval az az 1000ft különbözet inkább csak 500ft lesz.... :W


scream
(veterán)

Szinte kizártnak tartom, hogy a másik szolgáltató ne emelne (max még nem küldte ki róla az értesítést).

[ Szerkesztve ]


4Grider
(nagyúr)

A Telekom mondjuk jellemzően már minimum Wifi5-ös eszközöket ad, de az annyival drágább, hogy jóval olcsóbb a saját wifi6-os eszköz beszerzése, mint annak fizetése 2 éven át.


Geo19870322
(tag)

Már emelt a korábbi szolgáltatóm:
Tarr Kft. 5690Ft volt, február 1-től 6180Ft
flip: 4900Ft volt, március 1-től 5600Ft
Az üzletkötő azt mondta nem lesz emelés... :(((


teaster
(csendes tag)

Sziasztok,

2 honap utan a flip ertesitett, hogy nincs kepitve halozata a tarsashazban ahova rendeltem. Viszont tovabbra is kidobja az osszes lakasra, hogy hurra van minden is. Ez tisztesseges? Hova erdemes bejelenteni az ilyen felrevezeteseket? (kozben a digi tv-t es telefont mar le is mondtam, mar csak FTTH van)

Udv


4Grider
(nagyúr)

Jogosan húzod fel magad rajta, de gondolhatnád, hogy nem direkt csinálják. Natúr csak ennyire bénák a nagy szolgáltatók (is).


skroy
(senior tag)

Nálam a rendeléskor kiírta, hogy elérhető optikán a szolgáltatás. A jóváhagyáskor már azt az email-t kaptam, hogy koaxon fogom kapni. Az időpont egyeztetéskor már ismét optikáról volt szó. Az is lett. Kb. egy éve üzemel gond nélkül.
Most a weboldalon a címem megadásakor azr írja, hogy nem elérhető semmilyen formában. Az egész lépcsőházat végig próbáltam és 2 lakásra azt írja, hogy elérhető. Szóval a lakcím nyilvántartásuk hagy némi kívánnivalót maga után.
Simán lehet, hogy elérhető nálad, csak ők a nyilvántartás alapján simán rávágják, hogy nincs. A helyedben felhívnék egy értékesítőt, szerelőt, aki a környékeden elérhető és hátha elmegy a társasházhoz, ő majd megmondja a tutit. A flip weboldalán rákereshetsz az értékesítőkre helyileg.


viktorhu
(veterán)

Bent van a telekom hálózata a házban? Ha nincs, akkor nincs flip sem, ha van, akkor viszont a telekom dönti el, hogy a flip mehet-e.


teaster
(csendes tag)

van, nekem speciel csak telefonvonal van bekotve meg az oskorbol. Telekom oldalan csak adsl-t dob fel. Gondolom latjak hogy digi is van itt azt raalnak csak hat nincs eleg jelentkezo az optika kiepitesere. Azt sem ertem, miert mert a digi aremelesek es minosegromlas miatt sokan mennenek ha tudnanak rola.


Kroni1
(veterán)
Blog

Azt szeretném kérdezni, hogy a FLIP settopbox-a mennyire hasonlit a T-s vagy a Vodás boxhoz tudásban? Ezen van lehetőség esetleg netflixet nézni ha van előfizunk, vagy ennél fapadosabb?! :F


skroy
(senior tag)

A legfapadosabb. Csak és kizárólag tévézni lehet vele.


Kroni1
(veterán)
Blog

:R


tome0001
(senior tag)

Egy Xiaomi Mi Stick-el (19.000 Ft körül van most) szerintem tökéletesen ki lehet váltani egy okos tv box funckiót.

[ Szerkesztve ]


Kroni1
(veterán)
Blog

Köszi! Az van is, csak a butatévén amire tenném a a box-ot nincs HDMI CEC funkció sem, és a gyerekek nem igazán tudják a box távkapcsolojával a nagymamánál kezelni a cuccot. Néha ujra kell párositani, nem elég megbizható ez a stick.. Ráadásul a boxal együtt az már 3 távirányitó lenne, na ez agyrém, pont ezt akarnám kettőre redukálni. De akkor marad a voda, az ő boxukon van netflix. Még jó hogy van több szolgáltató is a házban.

üzenetek