Fejhallgató erősítő és DAC topik - Multimédia, életmód, 3D nyomtatás fórum

üzenetek

hozzászólások


Sinesol
(veterán)

Javitottak hibakat, de amugy
sem volt veszes a helyzet, igazabol azert kerult elo gyakrabban hiba, mert rengeteg volt az eladott eszkoz is, de aranyaiban nezve nem volt semmi extra. Na meg több hiba is user error volt, ha jol emlekszem, azokat le is vonhatjuk kb.

[ Szerkesztve ]


bkercso
(nagyúr)
Blog

Önmagában az impedanciától nem kell félni annyira, szerintem legalább annyira vagy még jobban számít a fejes érzékenysége.
Ha USB-s egybecucc kell, ami meg tud hajtani 300 ohmot, akkor az nagy belső tápfeszről jár. Ha 32 ohmot hajtasz vele nagy árammal, akkor a fogyasztása már nagyobb lehet, mint amit egy telefon elbír (P=U*I).
Szóval nem egyszerű...


-FreaK-
(veterán)
Blog

De ha jól rémlik itt deskstop használatról volt szó (én is külön USB táp és adat kábellel használom).
Mondjuk nem egy erőbajnok cucc, az biztos:

A DX3 Pro a dupláját tudja:

[ Szerkesztve ]


bkercso
(nagyúr)
Blog

Hát nem, de a gyakorlatban a legtöbb fejeshez elégnek kell lennie.


asasasas
(csendes tag)

Szép estét!
Logilink UA0211 DAC-hoz keresek jó ár-érték arányú USB kábelt. Ennek a QED-nek a mini USB változata még mindig az ajánlott kategória? Köszönöm.


Exodius
(őstag)

Ehj azok a kondik de csúnyák. Lehet kiforrasztom a gecibe, aztán beraknék 2x3 100 uF-ost oda, hogy nézzen már ki valahogy. :D


#56474624
(veterán)

Megtaláltam a "megoldást". Bkercso valószínűleg eltalálta, mert szoftveresen lecsökkentve néhány dB-lel a hangerőt, megszűnt az anomália. Az idézőjel viszont nem véletlen, mert nem éri meg. Tudom, hogy elvileg 32 bites kimenetnél (de még 24-nél sem) nem szabadna különbséget hallani, én mégis hallom, hogy a mélyek nagyon nem ugyanolyanok. Tekerem-tekerem feljebb az erősítőn, de előbb szenvedek halláskárosodást, minthogy ugyanolyan dinamikusnak halljam.

[ Szerkesztve ]


Bodz
(nagyúr)
Blog

Nem esett ki, csak elfelejtettem szegényt. Meg nem vagyok benne egészen biztos, hogy mit mutatna a HD600-zal. Pl a Magni 3 egy erőmű hozzá képest.
Ha mégse várod meg a karácsonyt, akkor akad azonnal Vali 2 is. Aztán ha nem tetszik a hangja lehet a csöveket gyűjteni hozzá. :D

[ Szerkesztve ]


Tin
(veterán)

Koszonom!! :)

Szerintem marad a Magni 3, de azert meg figyelgetek, idom van :)


K1LLMy53Lf
(senior tag)

jónak tűnik ez a cucc köszi :R
Azonban az a nagy kérdés, hogy mennyire biztonságos egy pár hónapja reggelt, 0 értékeléses usertől ebay-n? (eddig ebay-n 1x vásároltam pár $-os cuccot, ami nem érkezett meg, de nem próbáltam complaint írni stb, hagytam a francba az egészet) amennyiben nem kapom meg vagy hibás akkor körülményes bebizonyítani, hogy hibás/nem kaptam meg és refund-oltatni?


Exodius
(őstag)

A Magni 3 mihez képest nem erőmű? :D


Bodz
(nagyúr)
Blog

Ha megnyugtat, akkor kérj tőle további képeket, tisztázzátok a szállítást (bár épeszű ember ekkora értéket eleve csak követéssel ad fel), stb. Ha nem kapod meg az a csomagkövetésből egyértelműen kiderül. Ha az eladó ellenkezik esetleg a refund ellen, akkor a Paypal úgyis a te javadra dönt. Ha hibás, akkor meg a szokásos visszaküldős módszer (aminek a költségét a Paypal megtéríti neked) vagy ahogy megegyeztek, aztán refund.

Én még örülnék is neki, hogy kezdő eladó, legalább kevesebb, vagy egyáltalán nem lesz licit, lehet könnyebb a kiszemelthez hozzájutni. :D

[ Szerkesztve ]


Bodz
(nagyúr)
Blog

Rengeteg mindenhez képest. :)


Exodius
(őstag)

200-300ezres fejesekkel is elboldogul. Remek konstrukció. :)


niof
(addikt)

Hát, a HD650-et meg bírja kínozni, az fix! Fájdalomküszöbig fel lehet tekerni. És szerintem jól is érzik magukat együtt, nincs hiányérzetem. :D


Bodz
(nagyúr)
Blog

Nuprime DAC-10HSE (Demian Martin 24K Gold Plated Limited Edition). Szerintem még nem késő, le lehet csapni egyre a 100 darabos szériából. Fú, de csúnya lett szegény.

Valószínűleg több embernek lesz érdekes a Sound Blaster X3.

[ Szerkesztve ]


K1LLMy53Lf
(senior tag)

ahogy írtam: nem sok tapasztalatom van ebay-vel, ezért kérdeztem :B (régen vaterán ugyebár ha valaki átvert nem sok esélyed volt, h visszakapd a pénzed stb)
itt amúgy ha bid-es cucc van és te nyersz, ugyanúgy ebay-n keresztül paypal-lal kell fizetni, tehát nem f&f opcióval, és így az eladó nem kapja meg a pénzed azonnal?

amúgy a cuccal kapcsolatban: ez all-rounder? mármint egyaránt megfelelő könnyen hajtható iem-ekhez és nehezen hajtható fejesekhez is?


ribizly
(veterán)
Blog

De mi van abban az X3-ban vajon?


Zoliee
(senior tag)

Aki felért "csúcsra", az már ne is érdeklődjön, csak hallgasson... zenét!:D


kromatika
(veterán)

Üdv.Nuprime udsd vs Korg DS dac 100m terén van valakinek tapasztalata?Hang karakter különbségek,illetve fejes erősítő vonalán érdekelne.58X hez hordozható ként(Aksi nem fontos) köszi előre is.

üzenetek