Fejhallgató erősítő és DAC topik - Multimédia, életmód, 3D nyomtatás fórum

üzenetek

hozzászólások


Eugene Roe
(őstag)
Blog

Olyat tudsz csinálni toppinggal, hogy vásárlásnal 2020 decemberit vagy későbbit kérsz, audiophonics és a másik is figyelembe veszi.

Ha kínából rendelted az ciki, amazon.com és audiphonics most tutibb lenne :P a vámtól kell félni, néha megfogják a javításost is, és rögtök 7k a vámkezelés...

[ Szerkesztve ]


Pocak89
(senior tag)

Én a franciáktól vettem. Most írtam is nekik, remélem sima lesz...


Exodius
(őstag)

Király. ;)


nbencee
(tag)

Azta :Y azért így nagyot nőtt a szememben a márka, nem több ezer dolláros cuccról beszélünk , hanem 150 usd , és simán elbagatelizálhatná az egészet azzal , hogy vegyél újabb modellt, azzal nem lesz baj, a jelenleginek meg annyira pici a hibarátája, hogy használd nyugodtan. respect nekik :C


I.T.E.M
(senior tag)

Üdv Urak!

Ifi Zen Dac tapasztalatok érdekelnének.

Elsősorban az, hogy IOS-el / Linux-al használta-e valaki ?! EU-n belül honnan lenne érdemes megrendelni, ahol van is raktáron?!

Köszi a válaszokat! :K


bkercso
(nagyúr)
Blog

Az emberek úgy vesznek ilyet, hogy annyit mondanak csak nekik/egymásnak, hogy ezt kell venni, mert jó.Nyilván nem akarja a gyártó, hogy ezután csak annyit tudjanak róla, hogy ilyet nem szabad venni.


Ba cy lus
(őstag)

150 dolláros cuccból sokkal több profit van, mint több ezer dollárosból.


Exodius
(őstag)

Ha híre megy, hogy lesza*ják, akkor ki is végeznék magukat hi-fi-s körökben. Ebben semmi nagy respect nincs.
Alap-dolognak kéne lennie, hogy visszahívják a termékeiket, amelyek károkat okoznak. Ha nem akarják, hogy csökkenjen a reputációjuk és elterjedjen majd mindenhol, minden fórumon, hogy a Toppingtól ne, emiatt a botrány miatt.

[ Szerkesztve ]


Pa3k
(csendes tag)

Nekem itt ajánlották és már nagyjából 1 hete használom zen can-nal együtt. Audiophonics-ról vettem, de nemsokára elkezdik muzikernél is árulni,ha az neked jobban megfelel (a franciák is elég korrektek voltak és hamar le is küldték minden gond nélkül).
Nagyon kezdő vagyok még az audio világában, elég kevés a tapasztalatom, de nekem eddig nagyon bejön. A mélyeket nagyon jól átadja és a truebass gomb segítségével még eszméletlenebb basszust tudsz kihozni belőle. A középtartomány nagyon sima, jó átadja a hangokat. A magasak is hozzák az elvárható hangzást épp úgy mint a közép és a mély hang, nem túl durva vagy fényes, de eléggé részletes. Összességében szép meleg hangzása van. Maga a készülék is elég jól össze van rakva, bár sokak szerint picit csúnyácska. Hátrányként a rövid (50cm-s) usb kábelt tudnám megemlíteni, azt,hogy nincs rajta külön fel/le kapcsoló gomb és, hogy nem tartalmaz hálózati adaptert. Ha a készülék mellett döntesz mindenképp vegyél hozzá egyet, mert elég sokat dob a hangzásán, ha külső áramforrást kap. Jelenleg még csak windowsról használtam, de szerintem más opprendszernél sem kell félned tőle. Ugyanúgy támogatja a dolgokat iosről, androidról és linuxról is azok alapján amiket olvastam külföldi fórumokon.


Patice
(nagyúr)
Blog

Nemrég láttam, hogy a Topping magyar forgalmazásába belevágott a muzix.hu...
Hamarosan gondolom lesz mindenből készletük.


Eugene Roe
(őstag)
Blog

Biztos a kínai tehet arról, hogy a több ezer dolláros az évi 20 eladott példányból akar megélni...:)

#Exodius: igen, LG és Apple is erről híres, ne vicceljünk már, persze hogy nem emberbaráti szeretetből csinálták, de nehogy már szarháziak legyenek emiatt.

[ Szerkesztve ]


Polllen
(nagyúr)
Blog

Itthon is kapható és nagyságrendileg azonos áron, ~50-55k körül. (legalábbis pár hónapja még így volt)

Itthon egyszerűbb talán a garis ügyintézés és a 2 hetes elállás sem túl nagy költség, ha visszaküldenéd.


Ba cy lus
(őstag)

Azt látom, hogy most valamiért nagyon be akarod védeni a kínaiakat, de itt egy árva szóval nem voltak megemlítve, a megállapításom szempontjából teljesen irreleváns.


Mathiask
(senior tag)

De nem úgy van, hogy a cégek profitja egy kiegyenlített piacon hasonló, csak esetleg máshogy jön össze? (sok olcsó ~ kevés drága)


Exodius
(őstag)

Igen, csak tudod a Topping úgy kommunikálta le, hogy ők nem fizetnek azért, mert a te fejesed tönkrement az ő termékeik miatt. Ami hát....khm.

Érdekes dolog, hogy a Topping azt írta, hogy MINDEN december előtti L30-ast visszahívnak és megsemmisítenek. Az összeset. Biztos ami biztos alapon, ők nem akarnak több botrányt. Azért az micsoda pénz és pocsékolás lehet?! :Y :Y :F :F


I.T.E.M
(senior tag)

Szia Pa3k!

Hasonlókat olvastam magam is róla, de egy saját tapasztalat több hitelességgel bír számomra, ezért köszönöm a részletes véleményed róla! :R

#84372Polllen : Sajnos idehaza nincs raktáron sehol, de meglátom, hogy honnan szerzem majd még be. Köszi neked is a választ! :K


:AMF:
(senior tag)

Hamarosan érkezik a Topping A30 Pro és a D30 Pro.
A D30 Pro az előd D30-hoz hasonlóan Cirrus Logic chipet használ, konkrétan 4 db CS43198-at. (Úgy látom ez inkább DAP-okban tűnt fel eddig.) Az A30 Pro belső tápos, 5W@32ohm, XLR bemenet, illetve TRS kimenet is lesz rajta.

Exodius: A "megsemmisítés" vajon mit jelent náluk... sok jóárasított refurbished L30-at? :D


nbencee
(tag)

Ha a refurbish mellett kijavítanák bennük a lehetséges zárlatot okozó hibát, igazából miért ne? Főleg ha jó áron újra elpasszolnák őket, a környezetet sem szennyezné annyira, mintha bezúznák az összeset. Remélem lesz olcsón :D


Exodius
(őstag)

Megsemmisíteni.... refurbished nélkül. Érthetetlen számomra az egész.


Dorien
(veterán)

Azt hallottam, lesz ajándék is minden eladott készülékhez: :)
(ha kigyullad, ezzel megpróbálhatod eloltani... :D)

[ Szerkesztve ]

üzenetek