Garancia kérdés, fogyasztóvédelem - Gazdaság, jog fórum

üzenetek

hozzászólások


luciferc
(őstag)

A konfigomra valami 50k-t dobtam rá 3 év után, ami nevetségesen kevés. TV-re valami 30-at

Ezt hogy kell érteni? megvette valaki a mindjárt nem garis 3 éves cuccot az új ára alatt 30k-val?


Tikakukac
(titán)

Jep, ezt pont úgy kell elképzelni, hogy a lap-proci-ram kombóra ennyi ment rá, hogy megkapjam a szög ugyanolyan szintet, csak 2-3 gennel újabban.

El sem hinnéd mi megy az aprón, bolti bruttó kisker számlás ár felett adnak próbagaris dolgokat és számla nélkül cuccokat :B És megveszik azt is.

De mint mondottam volt, ehhez kell a tudatos vásárlás, tehát nem úgy megy, hogy reggelt felkesz és hopp, másnapra kész a vas. 3 éve BF alatt 16k-ért vettem azt a lapot, amit most 35 ropiért adtam el.


arcitec
(addikt)

Van ám ott baj rendesen ... :((

[ Szerkesztve ]


luciferc
(őstag)

Ezzel nem lehet vitatkozni, egyetértek, ha találsz ilyen retardáltat, akkor ezt kell tenni.


Tikakukac
(titán)

Te amúgy tudod is, hogy mire válaszolsz és mit? :F ;]


PuffyDog
(junior tag)

Sziasztok!
Az lehet hogy egy ventilátor ennyire gagyi vagy én fogtam ki hibás darabot? Esetleg elöregedett a műanyag? Bár elvileg ez elég új a piacon. [link] ilyet Tosot ventilátort vettem 3 napja. Online rendelés volt, bolti átvétellel. Ma hajnalban arra keltem, hogy zörög valami, mint az állat. Villany fel. Az összes lapátja letört. Rajta a burkolat, nem esett bele semmi, alvás volt, maximum egy bogár szállt bele. Ilyen esetben mi van? Nekem nem kell csere, ha ez ennyire tré. Max sebességen működött, de senki ne mondja hogy 3 nap alatt darabokra kell törnie, ez a normális.


luciferc
(őstag)

Ez kemény menet lesz, azzal fogják kezdeni, hogy fizikai sérülés, te okoztad.


Lackooo84
(nagyúr)

Dehogy lesz nehéz. A bizonyítás terhe az eladón van. Ne hagyja magát lerázni, kérni kell a független szakértői vizsgálatot. Ha szarakodnak akkor békéltető.

üzenetek