Gyúrósok ide! - Sport, életmód, utazás, egészség fórum

üzenetek

hozzászólások


tisn
(addikt)

orvoshoz menj ha ilyen gyanu van.


Dorian
(félisten)

Rákerestem, nem az lesz.

"Gerincsérv tünetei a derékban:
derékfájás, érzékvesztés az alsó végtagban vagy lágyékban, zsibbadás a lábon, izomgyengeség."


tisn
(addikt)

az jo hir :)


tchriss
(tag)

44én vagyok :)

#187755: köszi

Hetente 3x vádlizok hétfőn -szerdán 1-1 gyakorlat pénteken meg mindkét gyakorlat általában 4 szériák annyi ismétléssel amennyi megy. Szerintetek ez sok? :)
Covid alatt kb semmi esélyem nem volt rendesen bohóckodni vele , itthoni kondigép sem volt így kialakítva, gondoltam ha már elkezdtem konditerembe járni erre is kicsit jobban ráfekszem.

Ennyi jött össze 9 hónap alatt: [kép]


Jim-X
(őstag)

Van akinek 9 ev alatt sem lesz ilyen a vadlija, ugyhogy jo az :K Vadli az eleg makacs izom, hiszen a mindennapokban is eleg nagy terheles eri. Szerintem nem sok a heti 3x vadlizas (en minden edzes vegen csinalok par sorozatot)


Woodslave
(nagyúr)

Tegnap labaztunk gyerekkel. Röhögtem magamban jó játék lenne kinek a vadlija. 46 éves férfi 15 év edzés vagy 14.5 éves srác pár hónap edzés :C na mindegy annyira nem érdekel :O ;]


tisn
(addikt)

hat, lehet a vadlim vastagabb, izmosabb, de amikor focizok a gyerekkel siman eltol testtel (30kg-al nehezebb vagyok), meg masfelszer olyan gyors. 16 eves.


Woodslave
(nagyúr)

Elhiszem. Nálunk is ez lenne. Aránylag szerencsés testalkatú 180 cm 65 kg csak de bőven 10 alatti tzs. Vékony de erőteljes. Izmos eres . Faxa lesz/lenne ha elkapja a gépszíj (mármint kaja szempontból) de majd meglátjuk.


Jim-X
(őstag)

Nekem 14eves a nagyobbik, majdnem olyan magas mint en, 43-as laba van...Vizilabdazik es kosarazik...Lassan kezdek felni tole :Y ;]
A kicsi 7 eves, uszik mint a gep es karatezik...olyan szalkas, mint egy karaszraj...
Szerencsere megvan a respect, mert otthon a 100lb-s alkar erositovel meg meggyulik a bajuk, en meg a 200assal nyomkodok :D

[ Szerkesztve ]


Dorian
(félisten)

Én az ovisaimmal még könnyen elbánok ;]

[ Szerkesztve ]


Tyler Durden
(addikt)

Nálunk fiam pont most akar elkezdeni edzeni teremben /eddig itthoni súlyzózgatás volt/, 14 és fél éves, 175 cm és 5xkg, mondhatni függőleges giliszta :D Kb ugyanaz amit te is leírsz, ennyi idősen nekidurálja magát abból még akármi/bármi is lehet..


tisn
(addikt)

jo nektek, fiam csak 15 evesen kezdett el noni, 12-14 eves kora kozott hiaba volt ugyes sox edzonel kispadozott, mert az acceleraltak voltak preferaltak. most mar sehol sincsenek hozza kepest azok a sracok.


tisn
(addikt)

aztan elmegy kondizni, a topiklakok meg leszoljak a 16 eves, feszekhaju, mobilnyomkodo sracokat :) (meg mindig rohogok ezen)

menjen, az enyem is kb. akkor kezdett jarni a haverokkal.


Jim-X
(őstag)

En ennyi idosen meg a sajat testsulyos gyakorlatokat preferalom nekik, meg bicajjal megy edzesre :K Estenkent kozos haspres es plank van :B

#187772tisn: En is keson kezdtem noni, mar boven kozepsuliba jartam, majdnem a legkisebb voltam elso osztalyban, de aztan belehuztam

[ Szerkesztve ]


Tyler Durden
(addikt)

Növésben csak nem fog megállni a termi edzéstől, engem már tutti lehagy, van köztünk 2-3cm..

tisn: aztan elmegy kondizni, a topiklakok meg leszoljak a 16 eves, feszekhaju, mobilnyomkodo sracokat :) (meg mindig rohogok ezen)

nálunk van ilyen is olyan is, nem csak a 1x-es korosztályon látom, hogy mobilt nyomkod, 40+ kategória is jeleskedik ebben. /amúgy mobil nálam is van, de podcast vagy zenehallgatás miatt/


Woodslave
(nagyúr)

Ja de én jól meghajtom nem 4 haverral bohockodik. De amúgy igazad van képmutató társaság van itt ;] :D :R

Amúgy nálunk most a többség a gimis srác. Legalábbis hétköznap délután.Vasárnap reggel vagyunk csak 40+ apák néhányan :D


Dorian
(félisten)

Nem azért javasolt a csak saját testsúly, mert megáll a növésben.
Mondjuk azért nem teljesen igaz a csak saját testsúly, de sztem ennyi idősen annál nehezebb súlyt nem igazán szabadna használni mint amivel meg tud csinálni 20 ismétlést.


Tyler Durden
(addikt)

Nálam terem inkább reggelente, akkor 30 alatt elvétve látok embert (: Délután totál halál, ha reggel nem tudok menni, akkor este 8 magassága.

Dorian: én nem is akarom megbombázni, inkább ismerkedjen meg a gépekkel meg súlyokkal, ügyeljen a gyakorlatok helyes végrehajtására ilyenek. Többször írtátok itt, hogy az alapoknak kell jónak lenni, az ebben a korban már simán el tudják szerintem sajátítani.


Woodslave
(nagyúr)

Szerintem is meg lehet kezdeni. Én azért akartam hogy velem edzen és ne valami haverral hogy megtanulja a gyakorlatokat és megmutassam neki mit jelent az hogy keményen edzeni. Ez nem alacsony ismétléses erőemelés vagy 20+ pumpálásos kardió. De tudja meg milyen odatenni magát. Figyelem hogy csinálja ha kell javitom stb.

Mondjuk merev lábas felhúzást nem tudom megtanítani :D .


tchriss
(tag)

Na az kicsit sok egy hát nap után nem vágyok már még egy vádlizásra pl :)
Bízom a genetikában, apámnak olyan vastag vádlija van meg látszik neki a 2 fél tojás izom, azt egész életében csak a kocsiban a pedálokat nyomogatta :D

üzenetek