Hálózati / IP kamera - Hálózat, szolgáltatók fórum

üzenetek

hozzászólások


Csaby25
(senior tag)

Sziasztok!

Ip kamerát szeretnék vásárolni. Fontos, hogy jól működjön a wifi része és az éjjeli mód. Főleg medve garázdálkodás miatt kellenek. Ja és minél olcsóbb legyen :)

Mit ajánlotok?

Köszi!


motrola
(aktív tag)

Vadmegfigyelő kamerát keress.


Csaby25
(senior tag)

Sima kamerára gondoltam, amelynek van infrája és mozgásérzékelője (ház sarkaira lesz szerelve), esetleg értesítést küld a mozgásra, jó lenne IP kamera, hogy ne legyen sok kábel. Gondoltam tudtok ajánlani márkát - modellt, ami megfelel a célnak és nem túl drága..


Morris
(veterán)

És ezt minél olcsóbban. Viszlát...


Fruityloops
(tag)

Sziasztok! Mivel nincs külön topikja de webcamera így kérlek segítsetek ha tudtok. Vettem egy c3 canyon webcamerát, és azt a tükrképem látom a videónál vagy skypenál, azaz ha a jobb kezem teszem fel bal oldalt mutatja, a tévé meg ami mögöttem bal oldalt van a gépen jobb oldalt van, hogy az istenbe lehet ezt átállítani, hogy ami jobbra van azt jobb oltalt mutassa a gépen és ne fordítva? :F


mad823
(őstag)

Azt csak a skype tükrözi, a túloldalon jól látnak.


Csaby25
(senior tag)

Viszlát neked is :)

Mondjuk az, hogy kinek mi olcsó az relatív. Rosszul fogalmaztam, a lényeg az, hogy a minimálisat szeretném rákölteni amivel ez megoldható. A kérdés ez lett volna, hogy melyik kamerát ajánljátok.. Ahogy néztem, nem lenne drágább mint a klasszikus DVR+kamera kombó, viszont ide nem kell annyi kábel.


vacs
(veterán)
Blog

Reolink RLC-410W, ez már a használható kategória.


markussandor
(senior tag)

Nem tudom, mennyi kábelben gondolkodsz, de a tápot mindenképpen el kell vinned, akkor már mehet PoE módon, és felejtsd el a wifit. A wifi kizárólag kényszer megoldásnak jó, csak a szívás van vele. Olvasd el a nyitó hozzászólást, utána gyere vissza kérdezni.


Csaby25
(senior tag)

Köszi! Annke W300, ezt is ajánlotta valaki, ismered?


Csaby25
(senior tag)

Értem, PoE-nek mi a hátránya a külön táphoz képest? Így elsőre úgy látom, a távolság és talán az ár?


DCSS
(csendes tag)

Sziasztok!

A bejárati ajtó csengőjét szeretném lecserélni IP kamerás csengőre. Kinéztem az Ubiquiti G4 Doorbell-t, van valakinek ezzel tapasztalata? Esetleg más jó modellt próbált már valaki?


Csabex
(őstag)

PoE-nek nem sok hátránya van, inkább előnye... 300m-ig is el tudsz vinni egy PoE-t és az ára sem olyan vészes, vagyis megfizethető kategória. Ankee sem rossz (összefoglalóban olvashatsz róla többet), de a WiFi-t tényleg csak végszükség esetén...


Morris
(veterán)

A poe annyiból jobb, hogy egy kábelen megy a feszkó és az adat is.
Ha nem tervezel rögzítőt akkor egy táp feladó elég és rá tudod csatlakoztatni a routerre. Így lesz minden. Egy sd kártyára pedig rögzít.
Gyakorlatilag ennyi kell. 1-2 kameránál ez jó, de fölötte inkább már nvr kell.
Én annke reolink párosból választanék és mindenképp 4k-t választanék. Az ennél alacsonyabb felbontású kamerák szerintem nagyon kompromisszumosak.
Wifit nem szabad erőltetni.
A kábeles kapcsolat sokkal stabilabb. És tudod vinni jó hosszú távolságba.

[ Szerkesztve ]


Helga0203
(tag)

Anker Eufy Videócsengő Teszt, IP kamera funkciókkal!

Nézd meg a videót, hátha ez is megfelelő lenne.


jézusom
(addikt)

Sziasztok!
Vettem egy ilyet, volt egy nagyobb 4k tesója, de az behalt. Most ez van helyette, ha valami kérdés van vele kapcsolatban, szÍvesen letesztelem.
Egy kérdés, a VMS appal milyen porton lehet csatlakozni rá? Vagy egyáltalán mi a trükkje, mert vagy offline, vagy bad passt Ír?


vacs
(veterán)
Blog

A rögzítő cloud id számsorát írd be a vms-be és jó lesz! :K


Walsh
(csendes tag)

Sziasztok!

Kamera rendszer telepitesét tervezem és felmerült bennem pár kérdés.
Hikvision HWN-2108H NVR-t gondoltam beszerezni, Imou kamerákkal (IPC-F22AP és IPC-G42-IMOU). Ez a setup így működőképes lesz, vagy válasszak inkább Dahua Nvr-t?
Ami a funkciókat illeti, értesítést szeretnék kapni, ha mozgást érzékelnek a kamerák és az lenne a cél, hogy a felvétel azonnal menjen fel pl Google drive-ra, vagy vmi megbízható helyre. Így megmaradna a felvétel, ha mondjuk viszik az NVR-t. Ezt a HWN-2108H típus tudja szerintetek? Neten találtam leírást a stream továbbítására, de a manual alapján nem vagyok benne biztos, hogy ez a típus tudja-e.

Az NVR-ben be tudom állitani a maszkolást illetve line crossing detectiont?


jézusom
(addikt)

igen, igy jó, plusz nem onvifet, hanem xm protokollt állÍtottam :)


jézusom
(addikt)

Időt hogy állÍtjátok be? ELvileg UTC+1-ben vagyunk, de ha a rögzÍtőt arra állÍtom, akkor egy órával kevesebbet mutat. UTC+2-n mutat jól. A kemerák meg némelyik egyik beállÍtáson, mások meg a másik beállÍtáson jók. Átveszik az nvr-től az időt csak nem pont azt hanem néha még hozzá adnak egyet...

üzenetek