Helium Hotspot - Mobiltechnológiák fórum

üzenetek

hozzászólások


coppola
(tag)

Sztem már ne kezd el, halott az egész, több mint egy éve szopok 50hnt-ér viszonylag jó helyen, örülök, ha nullán leszek.

#1179
Közbe megvagyok, a táp hugyozott be, cseréltem, már műxik


Freerules
(újonc)

Köszönöm a választ, szomorú vagyok ,mert most alakult úgy a helyzetem hogy fordithatnék rá egy kisebb befektetést.
A tech érdekel,de nem rigelve lesni az villany órát. Ezért gondoltam erre vagy hasonlóra.


koko1238640
(tag)

Szia! Én most kezdtem bele 1 hete. Én konkrétan Kisalföldön használom, szóval elvileg domborzat adott (szóval hogy kb. nincs), 2 emeletes a ház, 2. emelet külső ablakpárkányára van kivezetve az antenna. (Időjárásálló) Kb. 8 méter magasan lehet, kicsit talán kevesebb, konkrétan örülök ha napi 0.1-et hoz naponta ami jelenlegi árfolyamon kb. ~170 Ft. Nem mondom hogy életem befektetése volt, ha csak nem megy egyszercsak fel a HNT árfolyam. :F Nagyon nehézkesen talál Witness-eket, amire érdemben elsőnek is tud reagálni. Lehet ha a 2 emeletes ház legtetejére tenném akkor jobb lenne a helyzet, nem tudom. (Transmit Scale-em 1.00 csak megjegyzem) Szóvaaal jaaaa.


coppola
(tag)

0.1 hnt/nap az reális, jónak számít most. Ha kitart a project a következő bullrunig, akkor valszeg felmegy az árfolyam, de sztem ruppótlan az egész, potenciál se sok van benne, meg ki is fogyott a lendület a csapatból. Nemrég vakertam egy kissráccal, aki létrehozott egy platformot, amin minden meglévő okos eszköz a konyhai hűtőtöl a villanyverdáig képes kommunikálni egymással. A helium network sztem nem tud semmit, ami sima neten nem futna el.


Freerules
(újonc)

Az szép, akkor nem hiszem hogy ez nem hogy jövedelmező de úgy olvasom ennek a megoldásnak vége is. Köszönöm a választ srácok.


Attix82
(őstag)

Most viszonylag olcsón hozzá lehet jutni egy készülékhez....többet hoz mint egy VGA vagy rig ha az áramot is nézzük. :) . Amúgy ha nagyon magasra tudod rakni nem hoz az rosszul. Amig a Solanos kapcsolat nem jön létre csak vegetál....aztán meglátjuk.

[ Szerkesztve ]


Freerules
(újonc)

Üdv,más alternatíva hasonló megoldás, szeretnék kicsit befektetési,egy viszonylag érthető hozammal :)) .?


supercow
(őstag)

Cosmos ökoszisztéma valamelyik alap- vagy másod-blockchain projektjébe (ATOM, JUNO, EVMOS, OSMO) fektest azt a kis pénzt, állíts be auto stakinget. Több bevételed lesz napi szinten mint HNT-ből.


Freerules
(újonc)

Üdv.Ezzel a megoldással? Eszközök? Más technika hozzá? Mit jelentene ez a hozam havi szintre ? :Y


supercow
(őstag)

Ez már nagyon off de röviden:

Mit értesz az alatt, hogy "Ezzel a megoldással"? Mindenképp LoRaWan vagy hardveres projektet akarsz ami kriptót ad az üzemeltetésért? Arra ott van pl a Deeper Network (decentralizált VPN https://www.deeper.network/) vagy a légszenyezésmérő szenzoros adatgyűjtős pl https://www.planetwatch.io/

Azokhoz amit írtam fizikai eszköz nem kell, tiszta kriptó befektetés Proof of Stake láncba.

Nem befektetési tanács, csak saját vélemény.

Havi hozam az összegtől függ ahogy minden befektetésnél. pl JUNO évi 40%, de pl EVMOS jelenleg évi 161%, ami napi visszaforgatással (=kamatos kamat, "re-stake") évi 362%. Ezzel jár persze a magas kockázat, a jelenlegi általános kriptó helyzet stb. amit ésszel figyelembe kell venni.
Számolni tudsz pl ezen az oldalon https://www.stakingrewards.com/earn/evmos/

"Csak annyit kockáztass, amit megengedhetsz magadnak hogy elveszítheted." - ősi kínai bölcsesség.


Freerules
(újonc)

Üdv, Nagyon köszönöm a választ, ez így teljesen érthető, kereskedni nem szeretnék, BTC vel próbáltam amikor nagyon hasított, dzépen kaszaltam de az az izgalom elég volt. Maradnék a hardveres megoldás mellett. A Deeper network milyen? Hasonló mint a helio?


UberMutant
(őstag)

átadod az otthoni hálozatod ismeretlen célra, amiért alamizsnát kapsz. :DD


supercow
(őstag)

Deeper Network lényegében ahogy UberMutant mondja, az otthoni interneted sávszélesség egy részét használhatják mások, VPN csatornákon keresztül amit az eszköz intéz. Magát a forgalmat nem látod, nem tudod mi történik.

És hát elég körülményes elkezdeni és nehéz kivenni a tokent. Napi fix összeget kapsz ha megfelelsz a feltételeknek (napi uptime, minimum átmenő adatmennyiség). Az alap összeg minimális, de bizonyos mennyiségű kriptót "lekötve" kapsz kreditpontot, ami alapján magasabb sávba lépsz, ahol nagyobb a napi jutalom. Részleteket itt olvashatod.

Persze a hardvert is megveszed előtte, szóval a végére igen lassú a megtérülés.

A mostani árfolyamon a max. jutalom napi 164 token * $0.008524 vagyis 1.4 dollár / 570 Ft (adózás előtt!) mire elég?

Ebből meggazdagodni vagy megélni nem fogsz az biztos.


Bec
(tag)

Esetleg ez? (a térképnézeten akad jó pár Bp-n) : https://matchx.io/pages/m2-pro-miner


Freerules
(újonc)

Köszönöm mindenkinek a választ. A matchx re gondoltam én is de egy kisebb vagyon az eszköz ,amíg élt a helio gondoltam rá,de most nem tudom.


UberMutant
(őstag)

ha azt a pár ezer eurot kisebb vagyonnak tartod , akkor jobb ha nem is gondolkodsz rajta.


Danex
(addikt)

Planetwatch jól megszivatta a népet, ahhoz képest a hélium meg mindig sokkal jobb.


czuni09
(friss újonc)

Sziasztok szép napot!
Szeretnék venni hellium miner gépet és ehhez kérnék segítséget olyan embertől akinek már van és aktívan használja. Eseteleg van itt olyan segítőkész ember aki az elejétől elmagyaráz nekem mindent?

A válaszokat előre is köszönöm!!!!<3


UberMutant
(őstag)

mennyit szánsz rá?
mármint a magyarzatra


czuni09
(friss újonc)

Mennyit szánok rá? Igazándiból semmit. Köszönöm. Jó üzlet politika. Egy humanitárius embert keresek.

üzenetek