iPhone topik - Okostelefonok fórum

üzenetek

hozzászólások


Bondix
(tag)

Tudom nem ide tartozik de a saját topikba kb le se napok óta akár hogy írom be ..., tehát sorry érte de fontos lenne h az iOS app a rossz vagy én gondolom rosszul a beállítást

Az a kérdésem lenne, ha valamit kiteszek iOS Facebook app story és az van beállítva, hogy ismerősök lássák nem földgömb és megjelölök rajta valakit és ő ugye kap értesítést és bedobja ő is storyba és neki is az van beállítva láthatósagnak, hogy ismerősei....
Így akkor a közös ismerőseink fogják látni azt a képet amin én és ő megvagyunk jelölve vagy pedig nálam a story a teljes ismerőseim és nála is a teljes ismerősei?
Mert úgy vettem észre amit nem értek logikusan minek így van, hogy aki ki teszi és jelöli a másikat annak minden ismerőse látja de akit jelöltem és az tovább ossza az storym neki csak a közös ismerőseink látják.
Akkor mi értelme jelölni pl a párom rajta amikor ha ő mint jelölt tovább ossza de csak a közös ismerősök látják nála nálam mindenki.
Akkor ennyi erővel mind ketten külön tesszük fel és akkor mind kettőnknek látja mindenki.

Vagy nyilvánosba tegyem fel és ő is azt állítsa be és akkor mind két embernel aki jelölve van és ossza azt az is látja mindenki is.

Ezzel a baj meg az h aki nem ismerőse egyikünknek se az is látja ha ránk keres stb de mindegy...

üzenetek